Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

1 martie

silviub

Postări Recomandate

Avand ceva treaba pe la Clung Ag., am facut o iesire scurta sa vad cum arata padurea dupa acesta iarna. Mai ales ca nu am putut ajunge la Buzau, pentru stabilirea traseului de la intalnirea posesorilor de Isuzu.

Iesirea scurta, s-a scurtat si mai tare cand a inceput sa bata vantul (mai ceva ca in taigaua rusa). Asa ca gratarul a fost facut repede si la adapost (intr-o stana) si apoi valea (sau mai bine zis: la vale).

Si bine am facut, pentru ca putin mai tarziu a inceput sa ninga si noi eram precum "paltonarii" sau mai bine zis "sosonarii". Adicatelea amandoua masinile erau incaltate cu A/T-uri si nu aveam nici lanturile la noi.

Altfel peisaje superbe si vorba bancului: "avem o tara superba, dar pacat ca este locuita...".

Si ceva poze

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 1 martie

Iesim de pe asfalt in Albestii de Muscel si apoi directia spre mtii.Iezer. Sunt foarte multe variante (practic pe fiecare vale) ce duc spre varful Iezer, cum am spus noi am luat varianta soft (de "sosonari"), ce are dus-intors aprox 50 km.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare