silviub Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Avand ceva treaba pe la Clung Ag., am facut o iesire scurta sa vad cum arata padurea dupa acesta iarna. Mai ales ca nu am putut ajunge la Buzau, pentru stabilirea traseului de la intalnirea posesorilor de Isuzu. Iesirea scurta, s-a scurtat si mai tare cand a inceput sa bata vantul (mai ceva ca in taigaua rusa). Asa ca gratarul a fost facut repede si la adapost (intr-o stana) si apoi valea (sau mai bine zis: la vale). Si bine am facut, pentru ca putin mai tarziu a inceput sa ninga si noi eram precum "paltonarii" sau mai bine zis "sosonarii". Adicatelea amandoua masinile erau incaltate cu A/T-uri si nu aveam nici lanturile la noi. Altfel peisaje superbe si vorba bancului: "avem o tara superba, dar pacat ca este locuita...". Si ceva poze most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 4, 2008 Autor Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: 1 martie Si alte poze most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: 1 martie Frumos....in ce zona v-ati dat? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 4, 2008 Autor Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: 1 martie Iesim de pe asfalt in Albestii de Muscel si apoi directia spre mtii.Iezer. Sunt foarte multe variante (practic pe fiecare vale) ce duc spre varful Iezer, cum am spus noi am luat varianta soft (de "sosonari"), ce are dus-intors aprox 50 km. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: 1 martie Frumoasa zona.....cum se duce zapada am sa ma bag pe drumurile din Piatra Craiului spre saua Funduri.....pana spre Iezer...si de acolo....sa vad daca pot ajunge in zona Plaiul Foii.... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 4, 2008 Autor Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: 1 martie Da-mi de veste cand vrei sa iesi. Poate sunt prin zona si ne intalnim. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: 1 martie Nu-i rea ideea....mai ales ca marea majoritate a iesirilor din weekend le fac singur :hm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 5, 2008 Autor Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: 1 martie :h5 la fel si eu. Iar ceea ce am experimentat si trait pe pielea mea, pot fi subiecte de "asa NU". Astept vesti. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate