cristi2124 Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Salut tuturor acum 2 luni mi am vazut visul implinit prin achizitionarea unui frumos model de 4Runner , masina este din 1993 si este reconditionata total ,insa de curand am facut o revizie rapida si am observat ca este un joc in planetara din dreapta deasemenea am si pierderi de ulei ceea ce pot vede este ca uleiul vine pe undeva pe la distributie ce poate fi? astept sfaturi de la voi ....Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Nou posesor de Toyota 4Runner 3L TD... I NEED HELP Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!!! Cu privire la jocul din planetara, daca nu-ti pacane sau nu face alte zgomote suspecte la viraj maxim, mai mult ca probabil ca jocul este in prinderea planetarei in fuzeta rotii unde are o bucsa de bronz care se mai toceste. Iti spun ca asa am patit si eu si am schimbat tot ansamblul de la roata, cu disc de frana cu tot si toate celelalte, l-am luat de la dezmembrari cu 100 euro si am rezolvat problema. Nu stiu daca s-ar putea scoate bucsa si reconditiona sau face alta, mi s-a parut destul de rezonabil ca pret sa schimb tot. Spune-mi te rog, ai body-lift pe masina? De cati cm este? Este home-made sau ceva dedicat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi2124 Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Nou posesor de Toyota 4Runner 3L TD... I NEED HELP Salut ! si msss frumos pt sfaturi... Am rezolvat problema astazi cand am fost la o persoana foarte priceputa in domeniul off road si tot ce tine de Toyota se numeste Diaconu Gabriel multi dintre voi il stiti de pe forum,un om de nota 1000 Am fixat o intalnire la atelierul lui dupa care am inceput verificarile. Am desfacut grupul,fata,si atunci am observat ca totul este distrus ,rulment,cativa dinti de pe coroana rupti.... etc,,observand toate astea tot ce a mai ramas este de schimbat intregul grup. Atentie daca sunteti nevoiti de a schimba grupul tot ce trebuie sa faceti este sa numarati dinti de pe coroana si dinti de pe pinion ,la masina mea de 3000 TD normal ar trebui sa fie un grup cu o coroana de 41 de dinti si un pinion de 9 dinti insa cand am numarat cu toti am observat ca are o coroana de 44 de dinti si pinionul de 10 dinti intr un final depistand de ce si cum are atatia , grupurile mele sunt folosite pe majoritatea motoarelor benzina ,,de viteza,, daca omitem aceasta etapa de numararea dintilor ,comandand grupul si montandul nestiind de cele mentionate mai sus grupul se va sparge . La masina am un Body Lift cred ca este de 6 nu stiu sigur o inalta mult si anvelopele sunt 35 ,nu ma interesat prea mult asta prioritar a fost sa rezolv problemele mecanice dar am sa ma uit maine si o sa iti spun cu exactitate am cateva foto cu suspensile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelucry Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Nou posesor de Toyota 4Runner 3L TD... I NEED HELP Vezi sa nu ai si pe spate grup de benzina . - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate