Tinelos Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Va rog sa ma ajutati cu niste pareri despre grand cherokee 5.2v8 ... an 1998. Ce sa fac sa aleg motorul asta sau cel de 4.0 ? Care sunt mai fiabile? Ce probleme au ? Fierb la urcari? Am inteles ca in cardane ar fi salbute...Va rog mult sa ma ajutati in alegerea un Grand... Cu respect , Silviu... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie 5.2 v8 da..motoarele de Jeep fierb daca bagi apa in ele...daca bagi antigel...nu mai fierb motor V8...alta liga....mot de 4.0...alta cat si pe unde vei baga masina?...cat esti dispus sa cheltui cu modificarea? e mult de discutat...ptr ca nici tu nu stii ce vrei una din marile probleme la V8 e piesa dintre volan si scaun....e tentata sa o calce la nesfarsit fara sa se gandeasca la consecinte....avand in vedere ca Jeep-ul nu are punti de Patrol Editat Noiembrie 23, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Buna seara Problema cea mai mare la aceste masini este cutia de viteze automata.Daca ai de ales alege 4 l cutie mecanica ,5.2 nu este decat cu cutie automata . Succes ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Buna seara ! Dupa experientele avute cu V8, nu pot decat sa recomand varianta de 5.2... Si daca ai planuri de teren greu, cu roti mari, ia in calcul din start alte cardane si punti. Sa nu te sperie cutia automata, e ideala in teren, spre deosebire de cea manuala. Idei de genul ca ar face probleme vin doar de la cei care nu stiu cum s-o pregateasca si s-o trateze... Si indiferent ce bagi in motor ca sa-l racesti, daca va fi sa fiarba, va fierbe... In esenta, odata definit scopul masinii, pregatirea pa masura a ceea ce astepti de la ea va da rezultatul final si eventuala satisfactie... Si sa nu uiti sa iei in calcul consumul de circa 80 - 100% in teren, plus impozitul, daca cumva il platesti tu... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Eu nu vreau sa il modific deoarece nu am de ce , nu am decat drumuri semiforestiere.... si zapada... Vreau ceva cu power , nu am avut niciodata benzinar (4x4) ... Cam la ce consum sa ma astept? Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Tu nu citesti pana la capat un raspuns ? Ti-a spus Heavy adineauri...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Da, dar el mi-a spus consumul in teren.... eu il vreau pe cel mixt,extern... Ma rog , am intrebat eu gresit ... repede ai vazut ...:h5 :grin: Scuze... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Eu nu vreau sa il modific deoarece nu am de ce , nu am decat drumuri semiforestiere.... si zapada... Vreau ceva cu power , nu am avut niciodata benzinar (4x4) ... (...) In cazul asta e suficient si cu motor de 4l. Acum tu decizi functie de costuri. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 parerea mea este ca 4 l e mai avantajos la consum si intretinere,,,,,,e mai putin sofistricat....:grin:......de putere nu duce lipsa.... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Asa dilema... Macar cutia de 4 l e buna ? automata , ca nu am gasit manuala ? Sa zicem ca consumul nu ar fi o problema , ce altceva , ar da un plus motorului de 4 l fata de de cel de 5.2.... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 salut, incerc si eu sa-ti dau un sfat ca fost posesor de granduri, am avut si 4 L si 5,2, diferenta de consum este de max 2l/100 de km, cel de 4 L imi consuma intre 14 si 18% in oras si 10-13 % afara ( daca mergeam max 120 era pana in 11) cel de 5,2 imi consuma ( pana sa-l modific) undeva la 14 -20 % in oras (e vorba de buc) si afara in jur de 12-14% ( dar la mers de 160-180km/h se ducea si la 22%) ca si probleme tehnice....eu nu am avut cu nici un grand probleme majore, am mai schimbat bucse, discuri, cardane si la cel de 5,2 radiatorul ( astea au o problema cu radiatoarele, crapa, dar am patit aceste lucruri numai dupa ce le-am modificat, pe unele mai profi pe altele mai putin profi, dar daca esti atent la achizitie si gasesti unul cu radiatorul deja schimbat nu mai ai nici o problema despre fiert motorul ....eu nu am patit niciodata asa ceva si chiar am chinuit muuult masinile la jeep-uri apar problemele atunci cand incepi sa le modifici......niciodata nu vei avea destui bani sa-l modifici total.....tot timpul va ramane ceva mai slab care cedeaza.....sfatul meu : pastreaza-l stock daca iti iei unul cu motor de 4L sigur vei ofta de fiecare data cand vezi un 5,2 pe strada, daca ma intrebi pe mine.....si numai pentru sunet merita V8-ul la 4 L am simtit ca as mai avea nevoie de cativa caluti doar cand am facut lucruri nebunesti cu el dar in rest am fost fff mutumit insa cu V8 chiar te simti regele dealurilor si iti ofera acel sentiment de siguranta ca merge oriunde si ca nu se va strica niciodata ca si concluzie.....V8-ul e Tata Lor !!! P.S. nu sunt o persoana tehnica, nu iti pot da sfaturi tehnice, insa am avut cateva jeepuri si imi plac fff mult daca mai ai intrebari .......iti raspund cu cea mai mare placere adi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Multumesc @asap , acum ramane sa si gasesc unul... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 de care ...V8 sau L6? am avut un Grand de 4.0...a mers excelent si motorul...si cutia automata....e o placere cand calci pedala de acceleratie iar cutia automata retrogradeaza ....senzatia cu care impinge motorul e de toti banii....in teren automata te scuteste de multe batai de cap...cu conditia sa o utilizezi corespunzator....in D pe reductor...nu vei avea frana de motor....in 1...daca nu te tii bine...te lipeste de parbriz.....toate m-au multumit pana cand am condus un V8....total altceva :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 5.2 V8 nene Marius....M-am hotarat... Nedumerirea mea este de ce astea inmatriculate la noi sunt mai ieftine ca un Matiz sau ca o Dacia Pickup ? Impozitul cred ca e vina si bineinteles consumul... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 @Marius C alias Turagmes : Total altceva in ce sens ? de bine ? Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 evident ca in bine...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 impozitul anual este de vreo 7500ron nu stiu daca noua taxa de poluare a intrat in vigoare, ca iar cred ca e o poveste trista... ......ramane inmatriculare pe bulgaristan......:grin: Editat Noiembrie 25, 2011 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Buna seara ! Cine se sperie de consumul unui 5.2 in regim normal, inca n-a condus Aro 2.5 sau 3.0 pe benzina sau Oltcit cu Solex-ul dereglat de habarnisti... Daca ai gasi unul in stare nemanipulata, cat mai aproape de stock, ar fi frumos. Ca dupa aia, se pot face multe... Ca de exemplu: Cel mai din dreapta din primul rand e cu 44" pe D60/GM14BFF, iar cel de sub el e cu 35"-uri pe D44/D60. Deci, se poate... Stima, Dragos Editat Noiembrie 24, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Am , cumparat , o sa revin cu poze .... mai trebuie lucrat ceva la ea , de ordin estetic (un capac pe la bord,becuri frana,inchizator capota....) , e chiar stock....motorul rage bine :)) Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Am , cumparat , o sa revin cu poze .... mai trebuie lucrat ceva la ea , de ordin estetic (un capac pe la bord,becuri frana,inchizator capota....) , e chiar stock....motorul rage bine :)) Bravooooo!!!!!!! Sa te bucuri de ea si sa o inamolesti sănătos, Așteptăm poze si info, cât? Cum? Unde ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 Baieti , va rog sa ma ajutati , nu am nici un habar de motoarele astea , de modelul asta de masina .... dupa cum bine vedeti in semnatura am si am avut numai Nissan si altele ... l-am cumparat ca vroiam ceva mai "POWER" (cum spune o prietena din America) ... si chiar imi place ... (nu conteaza consum...toti imi spun sa imi iau canistre dupa mine , ma rog ....carcotasi). Ce vreau eu sa va rog si sa ma luminati : 1.Vreau sa schimb uleiul la motor si filtre - recomandati ceva anume , cati litrii imi trebuie ... ? 2.La cutie ca sa il schimb e vreo smekerie ? din nou ce ulei imi trebuie si cat? 3.In grupuri ? 4.Trebuie sa fac un schimb de lichid de racire? Poze o sa avem saptamana viitoare...Sper sa pot rezolva problemele de ordin estetic ... imi trebuie oglinda retrovizoare , si oglinda (doar sticla) din dreapta ... asa ca daca stiti pe undeva le cumpar bucuros ... Va multumesc frumos ! Cu respect , Silviu. Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 asteptam pozele..ca de vreo saptamana am un trib de indieni in cap care striga in gura mare....5.2....5.9....:grin: care in prima etapa se va desparti de puntile lui din nastere...iar in locul lor ar vrni Dana 44 pe fata si Dana 60 pe spate....evident cu un chit de inaltare aferent dupa...viitorul e neclar ca i s-au terminat pietrele desteptului ala de incas si nu si-a terminat calendarul :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Sfat achizitie grand cherokee 5.2, v8 asteptam pozele..ca de vreo saptamana am un trib de indieni in cap care striga in gura mare....5.2....5.9....:grin: care in prima etapa se va desparti de puntile lui din nastere...iar in locul lor ar vrni Dana 44 pe fata si Dana 60 pe spate....evident cu un chit de inaltare aferent dupa...viitorul e neclar ca i s-au terminat pietrele desteptului ala de incas si nu si-a terminat calendarul :ha: Nu mai asteptati poze sau whatever.....a pus masina la vanzare ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68099-Vand-Jeep-Grand-Cherokee-5.2-V8-1000-Euro&p=754113#post754113 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate