Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan..., ce pot sa spun mai mult... :)

Tractozaur

Postări Recomandate

Am primit acum acest filmulet :grin: Cum se stie ca sunt fan Nissan, pot sa fiu considerat subiectiv, dar... :wink:

Judecati voi! :h5

http://www.youtube.com/watch_popup?v=zbfZxvsDp3c

V-ati prins? :grin: Touareg sucks! :ha:

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nissan..., ce pot sa spun mai mult... :)

:hl:al de obicei pe forum, nu ma uit la link-uri cu youtube, doar la filmulete... :ha:

Este fake frumos la fel ca cel in care un Touareg trage un jumbo jet, un Audi dotat cu quattro urca fara nici un ajutor :wink: o rampa de ski jumping..., chestii d-astea... :h5

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

Si la sfarsit marmota uite asa impacheta ciocolata in staniol :))))

Eu cred ca-i adevarat. Un avion ca ala are peste 150 de tone dintre care cel putin 30-40 pe roata din fata. Orice kit de suspensie heavy-duty face fata la greutatea asta fara probleme :ha::ha::ha:

Probabil si anvelopele le tinea ceva mai umflate (pe la 15-20 de atmosfere)...:2dr

Mai mult decat atat, Patrolul il poti folosi si la decolare, nu numai la aterizare:

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Eu cred ca-i adevarat. Un avion ca ala are peste 150 de tone dintre care cel putin 30-40 pe roata din fata. Orice kit de suspensie heavy-duty face fata la greutatea asta fara probleme :ha::ha::ha:

Probabil si anvelopele le tinea ceva mai umflate (pe la 15-20 de atmosfere)...:2dr

Mai mult decat atat, Patrolul il poti folosi si la decolare, nu numai la aterizare:

Razvanutza :grin: ai uitat-o p-asta :uameni :wink:

Si intradevar..., la aterizare mi-ar fi prins bine un Nissan d-ala la recuperare... :ha:

Link spre comentariu

Primo o fost Sorin... :grin: Ce ai avut vreodata impresia ca are toate tiglele pe casa? :ha:

Link spre comentariu

Mao , doar i-am facut botezl la patrol :ha: , nu ma despart de aceasta marca ...doar mi-am luat spaga de la JAPONEZI :ha::grin::grin: ..........pt reclama :old

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Dimpotriva, mie cel cu Nissanul mi se pare mai bine realizat pentru ca :

-motivul pentru care ajunge avionul sa fie salvat de pick-up este clar : trenul de aterizare distrus......in cazul Jeepului, nu prea rezulta nimic, plus ca nu se intelege nici ce cauta pe autostrada

-a fost facut gen reportaj live, cu "marturii" ale "martorilor oculari", ceea ce, intr-o prima faza si parca si putin dupa vizionare cam stai sa te intrebi : este sau nu real ? Si asta e tot ce-si doreste producatorul : sa-ti ramana cat mai mult in minte reclama cu produsul respectiv ! In cazul Jeepului, pare o secventa dintr-un film, e adevarat, cu suspans, cu putin umor de context, dar cam atat.....

-sunt puse in valoare atent performantele masinii : viteza pe asfalt (lucru dorit de oricine....), preluarea din mers a unei greutati la limita credibilitatii si controlarea acesteia, finalizarea actiunii fara damage-uri la masina ! In cazul Jeepului, desi mai credibil, masina este practic distrusa, lucru care nu prea da bine intr-o reclama : privitorul nu va retine ca a fost distrusa de ceva ce era normal sa o distruga, ci doar ca fost distrusa.......chestie de impact emotional....

-prezenta bunicutei, desi haioasa si completeaza scena - altfel vedeam doar un singur personaj.... - cam deturneaza atentia : ea este singura care iese nevatamata din incident si te poti gandi ca "tot mai bune masinile alea vechi!" Ori asa ceva, nu-si doreste nici un producator, nu ?

Editat de Astral
Link spre comentariu

foarte adevarat ce spui tu ....numai ca uiti ca este o diferenta de 20 de ani....intre cele doua "spoturi" ma gandesc ca cel cu jeepul a fost filmat cu aparatura de acum 20 de ani, creativi de acum 20 de ani erau mai conservatori....eu am o singura problema.....de ce nu au venit cu ceva nou ?!!?

cred ca e facut de niste creativi romani ....numai ai nostri plagiaza :h5

Link spre comentariu

Referirile mele n-au vizat calitatea imaginii, ci ideile puse la bataie......

E posibil ca acum 20 ani, cand era in mare voga seria "Indiana Jones", spotul sa fi fost conform cu sensibilitatile consumatorului din acea perioada, deci cu impact comercial foarte bun......In materie de marketing-publicitate e cam greu sa reinventezi roata, dar poti sa-i mai schimbi materialul din care o faci, poti sa-i mai pui un capac, o valva noua, sa-i schimbi culoarea, deci cu alte cuvinte sa o adaptezi la noile cerinte ale consumatorului si sa nu uitam ca grupul Nissan-Renault au un marketing foarte puternic, exemplu Logan, Duster stau marturie de cum au reusit sa fie vandute fara sa fie niste masini "prea" originale......

......Si nici nu mi se pare plagiat : desi ideea centrala e aceeasi, detaliile sunt mult prea diferite !

Editat de Astral
Link spre comentariu

Referirile mele n-au vizat calitatea imaginii, ci ideile puse la bataie......

E posibil ca acum 20 ani, cand era in mare voga seria "Indiana Jones", spotul sa fi fost conform cu sensibilitatile consumatorului din acea perioada, deci cu impact comercial foarte bun......In materie de marketing-publicitate e cam greu sa reinventezi roata, dar poti sa-i mai schimbi materialul din care o faci, poti sa-i mai pui un capac, o valva noua, sa-i schimbi culoarea, deci cu alte cuvinte sa o adaptezi la noile cerinte ale consumatorului si sa nu uitam ca grupul Nissan-Renault au un marketing foarte puternic, exemplu Logan, Duster stau marturie de cum au reusit sa fie vandute fara sa fie niste masini "prea" originale......

......Si nici nu mi se pare plagiat : desi ideea centrala e aceeasi, detaliile sunt mult prea diferite !

ok. cum spui tu, dar vis-a-vis de asta cu creativii...un banc care mie mi se pare bunicel:

de ce nu fac creativii buni sex ?...pentru ca s-a mai facut

Link spre comentariu

ok. cum spui tu, dar vis-a-vis de asta cu creativii...un banc care mie mi se pare bunicel:

de ce nu fac creativii buni sex ?...pentru ca s-a mai facut

Corect !!! :ha: Sintetizeaza foarte bine situatia celor doua reclame ! :ha:

:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare