Marianw8 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 (edited) Poate sa imi spuna cineva cum sa leg aceasta telecomanda la comanda cu fir de la troliu ? Multumesc anticipat Edited November 24, 2011 by Astral ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 (edited) Re: Help ! Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? Rosu = + plus permanent Negru = masa , minus Alb, galben =comanda pe cite un sens la releu .Daca nu se nimeresc din prima ( 50% sanse ...) cu comenzile de pe telecomanda , le schimbi intre ele . Verde ( in unele cazuri albastru ...) este antena . Edited November 24, 2011 by cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? Multam frumos , pot lasa in paralel si mufa cu fir in caz ca cine stie ? Merci Marian ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? Da. E chiar indicat sa pastrezi si comanda manuala pentru back-up in caz de baterie consumata la telecomanda wireless, de exemplu. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? Multumesc de raspuns . Marian ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? E chiar indicat sa pastrezi comanda pe fir , mai ales ca telecomanda are un timp mort in executarea comenzilor ( nu reactioneaza imediat , ci cu o intirziere de aprox 1 sec, valabil si la intreruperea comenzii ) . Asta inseamna ca nu prea poti sa dai comenzi foarte scurte - clicuri - care sint perfect posibile la comanda pe fir . Daca e posibil , fa un efort suplimentar si cumpara o a doua mufa , pe care s-o montezi in interiorul masinii .E foarte utila - nu bagi cabluri pe geam , nu se sparge , nu ingheata si nu se murdareste de noroi , e la indemina ...... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 (edited) Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? Am noroc inseamna , mufa pentru cablu este in masina sub volan, pe acolo . Merci de raspunsuri , ff binevenite . :wink: PS : cele trei fire care vin la comanda cu fir au si un plus ? pot sa-l folosesc pe acelas si la legarea modulului wireless ? ...daca este acolo sau sa leg separat un plus eventual pe contact sa nu mai am grija ca este mereu ON wireless-ul ? Edited November 25, 2011 by Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 (edited) Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? Da , este un plus pe mufa , poate fi folosit . Recomand pentru wireless o alimentare separata , protejata de o siguranta ( 10 A ) , cu intrerupator separat ( cost total pentru trei metri de fir + un soclu de siguranta + intrerupator + o siguranta ar fi pe la 10 lei ... ) si iese o treaba corecta . L.E. Nu uita sa ai o baterie de rezerva pentru telecomanda ( intre 2 si 20 lei , dar de valoare inestimabila daca esti singur in buda ).Foloseste cu incredere si comutatorul on-off de la telecomanda . Edited November 25, 2011 by cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? si eu am pe troliu o telecomanda wireles dar nu are nici un fir si pur si simplu se mufeaza in priza unde se pune si telecomanda cu fir iar telecomanda propriu zisa o tii in interior si te joci de acolo,acum interesant ar fi daca pot cumva sa montez acel receptor in cutia de relee sau pe aproape pe undeva macar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? Am inteles tot , pana la aia cu "buda" :ha: , trebuie sa explici ! Da , este un plus pe mufa , poate fi folosit . Recomand pentru wireless o alimentare separata , protejata de o siguranta ( 10 A ) , cu intrerupator separat ( cost total pentru trei metri de fir + un soclu de siguranta + intrerupator + o siguranta ar fi pe la 10 lei ... ) si iese o treaba corecta . L.E. Nu uita sa ai o baterie de rezerva pentru telecomanda ( intre 2 si 20 lei , dar de valoare inestimabila daca esti singur in buda ).Foloseste cu incredere si comutatorul on-off de la telecomanda . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 (edited) Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? Explicatie inainte de toate - nu folosesc telecomanda la buda . In buda = situatie care face deliciul oricui vizioneaza filmarea in care te vede cum ai ramas pe burta in noroi imputit ,amestecat cu frunze putrede , care in natura miroase sugestiv . De obicei se intimpla cind degenereaza absolut intimplator un gratar in familie ....( eu o patesc mereu ....da' am in masina cizme si hirtie ...inexprimabila ). Prostiile astea de baterii de 12 V pentru telecomanda sint de fapt mai multe baterii buton ( de ceas ) inseriate in aceasi carcasa .Si au o autonomie proasta , mai ales la frig. @ KAROLOKW - ai mufa cu 4 pini ? Poti monta telecomanda oriunde . Personal o am separata , in compartimentul motor , e doar o treaba de cablare . Initial voiam s-o folosesc pentru niste lumini de campare , dar nu prea e valabila ideea ...si a ramas la troliu , pe firele care duceau in interiorul masinii . Edited November 25, 2011 by cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? salutare :) multam fain de raspuns ...numar de pini...dificil dar cred ca am vreo 5 sau 6 poate spun prostii dar ai bine verific si iti spun acum e cam frig sa ies afara sa ma uit la telecomanda...abia m-am trezit si sunt ametit:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolacheandrei Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? salut cat a costat si de unde ai cumparat comanda troliului fara fir multumesc Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perceandy Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? De unde a ti cumparat ca vreau si eu una? STIMA SI RESPECT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuko Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!? Buna seara, Puteti incerca aici. Respect http://www.house4x4.ro/en/component/djcatalog2/itemstable/7-accesorii-troliu Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010 VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003 Suzuki GSR 600,98 cp-2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts