Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!?

Marianw8
 Share

Recommended Posts

Re: Help ! Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!?

Rosu = + plus permanent

Negru = masa , minus

Alb, galben =comanda pe cite un sens la releu .Daca nu se nimeresc din prima ( 50% sanse ...) cu comenzile de pe telecomanda , le schimbi intre ele .

Verde ( in unele cazuri albastru ...) este antena .

Edited by cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Re: Cum se leaga telecomanda WIRELESS la TROLIU ?!?

Da. E chiar indicat sa pastrezi si comanda manuala pentru back-up in caz de baterie consumata la telecomanda wireless, de exemplu.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

E chiar indicat sa pastrezi comanda pe fir , mai ales ca telecomanda are un timp mort in executarea comenzilor ( nu reactioneaza imediat , ci cu o intirziere de aprox 1 sec, valabil si la intreruperea comenzii ) . Asta inseamna ca nu prea poti sa dai comenzi foarte scurte - clicuri - care sint perfect posibile la comanda pe fir .

Daca e posibil , fa un efort suplimentar si cumpara o a doua mufa , pe care s-o montezi in interiorul masinii .E foarte utila - nu bagi cabluri pe geam , nu se sparge , nu ingheata si nu se murdareste de noroi , e la indemina ......

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Am noroc inseamna , mufa pentru cablu este in masina sub volan, pe acolo .

Merci de raspunsuri , ff binevenite . :wink:

PS : cele trei fire care vin la comanda cu fir au si un plus ? pot sa-l folosesc pe acelas si la legarea modulului wireless ? ...daca este acolo sau sa leg separat un plus eventual pe contact sa nu mai am grija ca este mereu ON wireless-ul ?

Edited by Marianw8
...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia.

Da , este un plus pe mufa , poate fi folosit .

Recomand pentru wireless o alimentare separata , protejata de o siguranta ( 10 A ) , cu intrerupator separat ( cost total pentru trei metri de fir + un soclu de siguranta + intrerupator + o siguranta ar fi pe la 10 lei ... ) si iese o treaba corecta .

L.E.

Nu uita sa ai o baterie de rezerva pentru telecomanda ( intre 2 si 20 lei , dar de valoare inestimabila daca esti singur in buda ).Foloseste cu incredere si comutatorul on-off de la telecomanda .

Edited by cos

si eu am pe troliu o telecomanda wireles dar nu are nici un fir si pur si simplu se mufeaza in priza unde se pune si telecomanda cu fir iar telecomanda propriu zisa o tii in interior si te joci de acolo,acum interesant ar fi daca pot cumva sa montez acel receptor in cutia de relee sau pe aproape pe undeva macar :)

Am inteles tot , pana la aia cu "buda" :ha: , trebuie sa explici !

Da , este un plus pe mufa , poate fi folosit .

Recomand pentru wireless o alimentare separata , protejata de o siguranta ( 10 A ) , cu intrerupator separat ( cost total pentru trei metri de fir + un soclu de siguranta + intrerupator + o siguranta ar fi pe la 10 lei ... ) si iese o treaba corecta .

L.E.

Nu uita sa ai o baterie de rezerva pentru telecomanda ( intre 2 si 20 lei , dar de valoare inestimabila daca esti singur in buda ).Foloseste cu incredere si comutatorul on-off de la telecomanda .

...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia.

Explicatie inainte de toate - nu folosesc telecomanda la buda .

In buda = situatie care face deliciul oricui vizioneaza filmarea in care te vede cum ai ramas pe burta in noroi imputit ,amestecat cu frunze putrede , care in natura miroase sugestiv . De obicei se intimpla cind degenereaza absolut intimplator un gratar in familie ....( eu o patesc mereu ....da' am in masina cizme si hirtie ...inexprimabila ).

Prostiile astea de baterii de 12 V pentru telecomanda sint de fapt mai multe baterii buton ( de ceas ) inseriate in aceasi carcasa .Si au o autonomie proasta , mai ales la frig.

@ KAROLOKW - ai mufa cu 4 pini ?

Poti monta telecomanda oriunde . Personal o am separata , in compartimentul motor , e doar o treaba de cablare . Initial voiam s-o folosesc pentru niste lumini de campare , dar nu prea e valabila ideea ...si a ramas la troliu , pe firele care duceau in interiorul masinii .

Edited by cos

salutare :)

multam fain de raspuns ...numar de pini...dificil dar cred ca am vreo 5 sau 6 poate spun prostii dar ai bine verific si iti spun acum e cam frig sa ies afara sa ma uit la telecomanda...abia m-am trezit si sunt ametit:)

• 10 months later...
  • 1 month later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use