Max Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) Azi s-a desfasurat sedinta cluburilor de offroad afiliata la CNOR -FRAS. Ne ofera cineva niste informatii legate de ce s-a intamplat acolo, ce informatii nou au aparut, ce modificari si concluzii s-au stabilit? Multumim anticipat. Editat Aprilie 15, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Concluzii sunt greu de tras la ora asta. A fost interesant... Acum fiecare club implicat trebuie sa se hotarasca si sa ia masuri. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Va rog sa ma core Tati daca gresesc - rasty si floyota au nu mai sunt sefi cnor - se pregateste un nou regulament de functionare cnor in 30 zile - nu s a stabilit nimic de regulile din campionat - 6 etape ( pacat de etapa buzau care a disparut ....) Asteptam cu interes episodul 2 Editat Noiembrie 26, 2011 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Cam asa john mai putin punctul cu 30 de zile. Termenul e pana la sedinta FRAS (feb daca nu ma insel). S-a stabilit si calendarul provizoriu. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? S-a stabilit si calendarul provizoriu. Scuze ca ma bag, dar, cred ca tocmai acest calendar e unul din punctele de interes maxim. Nu e disponibil inca? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Ba da, este disponibil si pesemne ca urmeaza sa fie publicat. Prin "provizoriu" Iwa intelege provizoriu pana la achitarea de catre organizator a taxelor catre Federatie, moment in care devine "batut in cuie". Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Ca sa completez / detaliez ce a spus Zippo: 1) ca si anul trecut organizatorii vor avea pana la data de X (15 februarie?) sa plateasca o 'cautiune' - o garantie ca vor face evenimentul Asta da o parte din provizorat, adica fata de calendarul propus, s-ar putea ca la momentul cand trebuie facute platile sa se constate ca nu toti au platit, deci evenimentul cade din calendar. 2) cealalta parte de provizorat provine din aceea ca exista 1 organizator care ar dori sa schimbe data cu care a ramas, apoi exista o suprapunere partiala intre doua evenimente (cupe, deci teoretic ar putea ramane asa, dar fiindca una este cu mare traditie iar una e la prima tura s-ar putea ca totusi una sa se mute). 3) Al treilea element de provizorat provine din aceea ca Regulamentul Campionatului cat si Caietul de Sarcini pentru Organizatori nu sunt la acest moment definitivate in noile forme, astfel incat exista organizatori care au solicitat o amanare a confirmarii evenimentelor lor, pentru a vedea daca cerintele din Regulament si Caiet nu sunt 'exagerate' din punctul lor de vedere, caz in care au afirmat ca nu vor organiza evenimentul. Referitor la termene, eu am notat astfel: - 30 de zile pentru o propunere de nou regulament al comisiei - 30 de zile pentru o propunere de nou regulament al campionatului - apoi vot pe tema noilor regulamente - apoi confirmarea de catre FRAS a noului regulament de functionare a comisiei - apoi alegeri noi pentru presedintele comisiei Toate astea insa nu sunt de insemnatate pentru concurenti, ci doar Regulamentul Campionatului. Pentru el eu am notat ca se va lucra cu maxim de diligenta, astfel incat sa ne intalnim din nou cat se poate de repede (in decembrie ?) pentru a-l vota in forma finala... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Am vorbit astazi cu Rasty care spunea ca si-ar dori sa mai apara niste clarificari pe acest thread si i-am promis ca mai adaug. Astfel: Floyota si Rasty si-au dat demisia din pozitiile de presedinte si membru al Comisiei Nationale de Offroad datorita faptului ca nu au fost de acord cu punctul de vedere general asupra modului de vot in comisie. Pana la momentul respectiv, in cadrul comisiei puteau vota numai cluburile electoare (organizatorii de etape). Acest regulament exprima principiul ca ar trebui sa poata vota numai acele cluburi care demonstreaza o anumita implicare in sport (numar de licentiati, participari la etape si organizare de evenimente). Alternativ, pentru a putea deveni elector, in loc de a indeplini conditii tehnice, exista posibilitatea de a fi suficient de popular in randul cluburilor electoare cat sa fii votat in unanimitate. Au existat pareri pe tema criteriilor de obtinere si de mentinere a statutului de club elector, si (in mod evident ?) toate cluburile ne-electoare si au dorit schimbarea acestui mod de vot. In prezent, mandatul presedintelui interimar cuprinde ca tema principala modificarea regulamentului de functionare a comisiei, in sensul eliminarii conceptului de "club elector". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Am vorbit astazi cu Rasty care spunea ca si-ar dori sa mai apara niste clarificari pe acest thread si i-am promis ca mai adaug. Astfel: Floyota si Rasty si-au dat demisia din pozitiile de presedinte si membru al Comisiei Nationale de Offroad datorita faptului ca nu au fost de acord cu punctul de vedere general asupra modului de vot in comisie. Pana la momentul respectiv, in cadrul comisiei puteau vota numai cluburile electoare (organizatorii de etape). Acest regulament exprima principiul ca ar trebui sa poata vota numai acele cluburi care demonstreaza o anumita implicare in sport (numar de licentiati, participari la etape si organizare de evenimente). Alternativ, pentru a putea deveni elector, in loc de a indeplini conditii tehnice, exista posibilitatea de a fi suficient de popular in randul cluburilor electoare cat sa fii votat in unanimitate. Au existat pareri pe tema criteriilor de obtinere si de mentinere a statutului de club elector, si (in mod evident ?) toate cluburile ne-electoare si au dorit schimbarea acestui mod de vot. In prezent, mandatul presedintelui interimar cuprinde ca tema principala modificarea regulamentului de functionare a comisiei, in sensul eliminarii conceptului de "club elector". Asta ar insemna ca orice persoana care momentan nu face parte din nici un club sau oricare membru al unui club si care isi da demisia din clubul din care face parte, infinteaza un nou club se afiliaza la FRAS-CNOR si isi plateste taxele devine automat membru cu drept de vot? Sincer, mie nu mi s-ar parea fair fata de cluburile care chiar fac ceva pentru offroad-ul romanesc. E doar o parere personala, nu sunt implicat, nu fac parte din nici un club, am participat in campionat cu licenta one event, asa ca: "nu trageti in pianist". LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @MirceaMS, ai perfecta dreptate, dar nici mie nu mi se pare corect ca un club sa devina elector numai ca presedintele este pe placul cluburilor electoare si nu intruneste conditiile , dar totusi este votat ca si club elector si clubul Kamikaze care are jumatate din concurentii din CN, a facut doua cupe, nu poate fi elector ca nu suntem agreati ca suntem multi? Este corect? KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Intradevar, nici asa nu e corect Adi... Insa nici ca orice club sa aiba dreptul de vot cand nu au nici o contributie (si implicit nici nu inteleg lucrurile) nu e corect. Parerea mea umila ar fi ca regulamentul trebuie sa contina notiunea de cluburi electoare - insa configurata in asa fel incat unele cluburi care nu au legatura cu fenomenul sa nu devina, iar cele care au (ex. Kamikaze) sa devina. Conceptul in sine ca persoanele care sunt pe afara sa nu voteze mi se pare nu doar just, dar si binevenit. Vine orcine si voteaza orice, desi nu are nici o experienta? Fac 5 cluburi si le afiliez si am rezolvat problema. Presedintele interimar, desi nu este organizator de etapa, probabil va dori sa voteze (desi nu-l afecteaza campionatul) astfel incat as putea intelege ca lucreaza la o versiune fara cluburi electoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Mie unul nu imi intra in cap pentru ce sa faci efortul de a face 1,2, 10 cluburi ca sa votezi intr-un subiect care nu te intereseaza. Cluburile nu se fac peste noapte, te costa avocatul, taxe, dureaza luni de zile, apoi platesti taxe la FRAS pentru afiliere. Daca nu ai treaba cu o disciplina, de ce sa ai aceasta bataie de cap ? Daca vorbim de principii: cand e vorba sa alegem presedintele tarii si parlamentul, e ok sa votam cu totii sau ar trebui sa voteze numai cei care sunt in parlament acum ? Totusi, pentru adresa aceasta ingrijorare, clubul de la Cluj a facut o propunere care mi se pare ca impaca perfect cele doua puncte de vedere, si anume: - toata lumea are 1 vot cand vorbesti de alegerea presedintelui - cand insa vorbim despre campionat, se voteaza ponderat, conform implicarii (numar de sportivi, puncte acumulate, etc) Mie personal mi se pare ideal, adica nu esti in sau out ci contezi mai mult sau mai putin, in functie de implicare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? - cand insa vorbim despre campionat, se voteaza ponderat, conform implicarii (numar de sportivi, puncte acumulate, etc) Mie personal mi se pare ideal, adica nu esti in sau out ci contezi mai mult sau mai putin, in functie de implicare. Da, corect ar fi ceva gen: numarul de delegati la sedinta sa fie in functie de numarul de licente al fiecarui club. Fiecare club vorteaza, si chiar conteaza, in functie de implicare si reprezentativitate. Editat Noiembrie 28, 2011 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Da suna bine - in functie de numarul de sportivi licentiati pe club care AU PARTICIPAT la campionat. Si atunci ai un numar total de "voturi" iar fiecare club are un numar de voturi egal cu numarul de sportivi participanti. Insa daca un club organizeaza o etapa, cum cuantificam? Nu e vorba de un efort, o implicare, si un oarecare habar despre campionat? Etapa = 10 sportivi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Da, corect ar fi ceva gen: numarul de delegati la sedinta sa fie in functie de numarul de licente al fiecarui club. Fiecare club vorteaza, si chiar conteaza, in functie de implicare si reprezentativitate. Care ar fi logica dupa care tu consideri ca asta ar fi corect? Zicea de Vstef ca isi face 5 cluburi si voteaza. Ce zici tu e mai simplu si mai ieftin. Un club isi plateste 30 de licente si rupe tot la votare. :grin: In ideea ta, un club care organizeaza o etapa foarte buna dar nu are decat doi licentiati care se dau in campionat, nu prea mai conta la votare si altii ii vor impune cum sa isi organizeze etapa respectiva. Atunci hai sa lasam Kamikazii sa hotarasca totul in campionat. :grin: Criteriul de alegere a electorilor trebuie sa fie activitatea combinata a fiecarui club (organizare de competitii si/sau participari in alte competitii). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Atunci hai sa lasam Kamikazii sa hotarasca totul in campionat. :grin: Nu, mai corect sa hotarasca niste cluburi care au ales un alt club elector ILEGAL, si care nu organizeaza decat un trial fara nicio treaba cu campionatul. Max cand Kamikaze erau 5 oameni nu-i baga nimeni in seama - acum ca au devenit mai numerosi si mai puternici le stau in gat tuturor? Cine i-a oprit pe ceilaltui sa faca la fel? Este tipic Romanesc - daca cineva sa ridica peste nivelul turmei - ailalti sa-i traga in jos, nu ca in alte parti sa incerce sa devina la fel si sa se ridice!!! Campionatul este facut pentru cei care se dau in el - pai ar fi corect sa decida cei care se dau. Exact cum s-a mai scris anterior - sa voteze DOAR cluburile care au avut participanti la campionat N etape si in functie de numarul acestora Nu in functie de numarul total de sportivi licentiati. Cea mai buna varianta de pe acum mi se pare cea al lui Watcher :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? La momentul actual, pe regulamentul dezaprobat :), dacă organizezi etapa şi nu ai participanţi la campionat pierzi calitatea de elector. Aceasta abordare a fost deja implementata de cluburile care organizează etape, deci nu ar fi noua :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? In sistemul legat de numarul de sportivi / puncte pentru club este o mica problema pe care o vad eu, si anume cluburile cu 1 - 2 sportivi care castiga tot. De exemplu Costel... el vine se da, castiga si pleaca acasa, nu il intereseaza cine mai e in clubul lui. De asemenea Gabi Nicolae, care se da din cand in cand dar vrea sa aiba un cuvant de spus in decizii. Credeti ca ei vor fi de acord cu un sistem de genul acesta ? GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Nu, mai corect sa hotarasca niste cluburi care au ales un alt club elector ILEGAL, si care nu organizeaza decat un trial fara nicio treaba cu campionatul. Max cand Kamikaze erau 5 oameni nu-i baga nimeni in seama - acum ca au devenit mai numerosi si mai puternici le stau in gat tuturor? Cine i-a oprit pe ceilaltui sa faca la fel? Este tipic Romanesc - daca cineva sa ridica peste nivelul turmei - ailalti sa-i traga in jos, nu ca in alte parti sa incerce sa devina la fel si sa se ridice!!! Campionatul este facut pentru cei care se dau in el - pai ar fi corect sa decida cei care se dau. Exact cum s-a mai scris anterior - sa voteze DOAR cluburile care au avut participanti la campionat N etape si in functie de numarul acestora Nu in functie de numarul total de sportivi licentiati. Cea mai buna varianta de pe acum mi se pare cea al lui Watcher :h5 Am ales Kamikaze in exemplul meu deoarece este clubul cu cei mai multi sportivi licentiati. Sustin si faptul ca a fost o gresala ca acest club sa nu fie luat in calcul ca si elector in vechea varianta. Varianta mea e urmatoarea: Organizatorii de etape de campionat ar trebui sa fie primii si cei mai importanti electori pentru ca ei creeaza acest campionat. Ei isi asuma riscuri, muncesc pt asta. Un concurent va zice ca si el isi asuma riscuri si munceste ca sa se dea in campionat. Este adevarat si asta dar o face pt el, pt gloria lui personala, pt distractia si imaginea lui. Un organizator o face SI pentru toti cei care se dau pt ca acestia sa aiba unde sa se "distreze". De asemena, cluburile care au sportivi care se dau si obtin rezultate in campionat trebuiesc luate in calcul fara nici o indoiala. Chiar daca nu au facut nimic pe partea de organizare de competitii. Cumva trebuie gasita o varianta propotionala intre cele doua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Domnilor, am fost "arbitrul" uneia din problemele discutate in acest topic, in speta votarea. Asa cum am explicat si la sedinta, in cadrul oricarei asociatii/ asocieri non profit, fiecare entitate afiliata (in cazul nostru CLUB), are dreptul la UN SINGUR VOT, indiferent de meritele organizatorice, sau de alta natura. Mai precis, ORICE club afiliat, are drept de vot, DA, chiar daca nu s-a implicat cu nimic. Organismul suprem de decizie in acest tip de asociere/ asociatie, este ADUNAREA GENERALA. Aceasta numeste o comisie/ comitet, etc de conducere, care intocmeste regulile de functionare si care in final trebuie aprobate tot de catre Adunarea Generala. So, conform legilor din Romania, in acest moment, presedintele interimar (ales, ATENTIE, in urma unui artificiu, la limita legala), impreuna cu un fel de comisie, trebuie sa propuna schimbarea regulamentului, schimbare care trebuie sa reglementeze toate aspectele legate de functionarea in bune conditii a off road-ului oficial. Ce trebuie avut in vedere insa, este obligativitatea de a respecta legislatia in vigoare...lucru scapat total din vedere pana acum (voit sau nu). Iar daca deja onor conducerea interimara isi ia termene de genul 2-3 luni, cata vreme la sedinta discutam de saptamani, lucrurile nu se indreapta in directia corecta. Si apropos: pana la urmatoare Adunare Generala, regulile sunt stabilite de actualul organism de conducere, format din reprezentantii Cluburilor Electoare...asta e legea, fie ca va convine sau nu! Va doresc tuturor o saptamana profitabila! Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? MAX - asa este trebuie sa existe o formula de vot, trebuie ca cei implicati in miscare sa voteze, adica organizatorii si cei care participa. Poti sa ai 1000 licente.....daca nu participi in CN, nu existi, nu ai de ce sa-ti dai cu parerea despre CN. Vstef - cluburi electoare.....ATENTIE asta este o capcana. Vezi cum au vrut sa ne bage pe gat si anul asta pe nea Yonutz......el are cel mai merituos club din Bucuresti. Regulamentul spunea clar ca nu este club elector INSA......comitetul a hotarat ca este. Adica regulamentul/legea spune ceva, insa comitetul hotaraste altceva......deci de ce sa mai avem un regulament ???? Nu am nimic personal cu cei din fosta conducere......insa ma deranjeaza sa fiu luat de fraier. In loc sa incurajeze miscarea si cluburile puternice au venit cu ionuli de astia care nu fac decat sa distruga off roadul. 1 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? MAX - asa este trebuie sa existe o formula de vot, trebuie ca cei implicati in miscare sa voteze, adica organizatorii si cei care participa. Poti sa ai 1000 licente.....daca nu participi in CN, nu existi, nu ai de ce sa-ti dai cu parerea despre CN. Asta spuneam - sa se contorizeze DOAR sportivii care PARTICIPA. Eventual luat in calcul si participarea - intre 5 licente care participa la cate o cupa, si 3 licente care participa la toate cupele? Unde e participarea mai mare? Sau alternativ - numarul de PARTICIPARI la campionat. (Cu licenta sportiva pe club). In ceea ce priveste regulamentul - intradevar, daca el exista, ar trebui respectat. Altfel rostul sau nu prea il mai vede nimeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Max eu am inteles exemplu cu kamicaze - doar ai pus un smile clar la sfarsit. Ce am zis de kamikaze era adresat celor din CNOR in nici un caz tie :h5 Eu vreau ca soarta miscarii sa fie decisa si controlata de cei care MERITA si care PUN UMARUL si nu curul!!! Alegerea clubului lui Yonutz s-a vrut un fel de palma peste fata celor care au coloana (Kamikaze, T44 si altii) fata de nevertebrate, gata oricand sa-si plece orice parte din corpul lichenos spre a fi posedati din interes. Adica ne pi...m pe voi si pe regulament si facem ce vrea organu' nostru! Pai fratilor in momentul in care un for superior intr-o organizatie incalca grav si cu buna stiinta regulamentul, in acel moment el nu mai exista, PA!!! Despre ce respectare de regulament de catre altii mai poate fi vorba?!!! In momentul asta nu mai exista nici un regulament - exista un interimat asigurat de o persoana verticala pana cand se va stabili un regulament CORECT si ECHIDISTANT - si se va alege o conducere justa!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? MAX - asa este trebuie sa existe o formula de vot, trebuie ca cei implicati in miscare sa voteze, adica organizatorii si cei care participa. Poti sa ai 1000 licente.....daca nu participi in CN, nu existi, nu ai de ce sa-ti dai cu parerea despre CN. Horatiu, vehement cum esti ca de obicei, nu citesti tot ce s-a scris mai sus asa cum trebuie. "cluburile care au sportivi care se dau si obtin rezultate in campionat trebuiesc luate in calcul fara nici o indoiala" Pentru toti. As aprecia ati putea fi mai temperati si sa nu utilizati atacuri la persoana sau limbaj suburban. Parerea mea este ca se pot exprima parerile si in mod elegant. Lasa-ti la o parte antipatiile personale si axati-va pe ideiile dezbatute aici. Editat Noiembrie 28, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Sa o luam intr-o ordine conform legislatiei in vigoare ...ptr ca vorbim de mere dar care sunt de fapt cam pere. Referitor la clubul membrul FRAS- Ce reprezinta un club membru FRAS? Cand si cum devii club membru FRAS? Cand si cum iti intra in vigoare aceasta calitate de club membru FRAS? Ce trebuie sa respecti cand esti club membru FRAS? Cum iti poti pierde aceasta calitate de club membru FRAS ? Ptr asta trebuie citit statutul FRAS. Referitor la CNOR – Ce este aceasta comisie si dupa ce regulament functioneaza ea? Cum se poate infiinta, desfiinta legal (in ce conditii) aceasta comisie? Cum se poate alege/valida un nou “organ” de conducere (in ce conditii)? Cum si in ce conditii se poate schimba regulamentul de functionare al acestei comisii? De asemenea ptr a clarifica aceste aspecte trebuie citit regulamentul de organizare FRAS si CNOR. Referitor la un club membru elector- Ce este un club membru elector? Cum se poate “castiga” sau pierde acest statut de club membru elector (in ce conditii)? Care este rolul si valoarea votului unui club membru elector? Ptr asta trebuie citit regulamentul acestei comisii. Toti pe masura ce isi dobandesc acest statut de membru FRAS isi doresc sa-si exercite acest drept de vot. Bun. Sa votam. Dar ce sa votam? Si care este valoarea votului nostru in confomitate cu legislatia si regulamentul in vigoare la care automat am dat accept in momentul acceptiunii calitatii de membru FRAS (uitati-va in cererea-adeziune pe care ati semnat-o atunci cand ati aplicat al afilierea la aceasta structura FRAS)? Citind toate raspunsurile la intrebarile de mai sus am constatat urmatoarele: Sedinta de la Predeal a cluburilor membre FRAS este NULA. De ce este nula? a) Nu s-a respectat nici regulamentul si nici legile in vigoare pe care ne-am angajat sa le respectam cand am aderat la aceasta structura b) Nu a existat nici un act scris si semnat (proces verbal) de cluburile membre prezente care sa consemneze ceea ce s-a intamplat acolo c) Ptr a intra in vigoare ceea ce se intamplat acolo conform regulamentului FRAS trebuie validarea Consiliului Federal. Consiliu Federal care sunt sigur ca niciodata nu o valideze ceva ce s-a hotarat urmare a unei sedinte nestatutare in contradictie cu regulamentul sau de organizare. Am votat la aceasta sedinta “autocandidatii” cu “abtinere” si nu am fost singurul, ptr. motivele de mai sus. Concluzia: ne-am adunat ca sa avem de unde pleca. Toate cluburile noi “observatorii” au avut ce vedea: CIRC. Asa trebuie "onorati" membrii noi? Constructiv se pot face multe chestii. Dar, doar prin munca. In toate cazurile aceasta munca a fost benevola si fara renumeratie financiara (payment less). Distructiv, infinit mai multe si pe o scara mult mai mare. Adica pe romaneste: in loc sa se construiasca, sa ne irosim timpul ptr o “cauza”, in goana dupa “votul de aur” am ajuns inapoi in timp exact de unde s-a plecat acum 2 ani. Asta ne-am dorit de fapt? Cati dintre noi doresc binele acestui hobby? Si cati dintre noi doresc raul acestui hobby? Hai sa vedem: Am auzit des apelativul de “adunatura de tigani” adresata clubului meu. Am auzit des la aceasta sedinta “trial de 5 minute” adresata clubului meu. Am auzit de asemenea “vom face tot posibilul ca trialul vostru sa nu se faca” E de rau sau e de bine? Aceste cuvinte servesc cauzei ptr care toti ne-am unit intr-un fel sau altul? Ce aveti impotriva unui trial unde toate beneficiile, ptr ca trebuie spus, in fiecare an facem “profit” se duc exclusiv ptr o cauza nobila? Adica adevarata miza a acestui trial il reprezinta bunastarea unor oameni saraci ...ptr cateva ore inainte de sarbatori. Ce aveti impotriva faptului ca ne straduim sa respectam niste regulamente si incercam asa cum ne pricepem noi mai bine ca in acea zi din decembrie sa contribuim la miscarea de offroad cu un eveniment “de 5 minute”? Hai sa lasam orgoliile intr-o parte si sa vedem ce / cum / daca putem face ceva ptr aceasta miscare. Concret ... Nu vreau si nici nu imi doresc sa reprezint miscarea de offroad. Nu avem interese ascunse. Interesul nostru e doar unul ... offroadul asa cum il intelegem noi. Si cum nu avem pretentia sa il inteleaga si altii. Nu dorim sa impunem nimic si nici sa iesim in evidenta cu ceva. Asa cum am mai spus-o reprezint DOAR Club4x4 Bucuresti. Nu pot sa va asigur decat de urmatorul lucru: ne vom bate pana la ultima suflare in continuare ptr asta. Si sa mai clarific un lucru ...nu suntem putini, SUNTEM DESTUI! Editat Noiembrie 28, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate