Horace Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Alin - nu stiu ce arbitru ai fost tu si la ce meci.....si nu ma prea intereseaza. Ce ma intereseaza este faptul ca acum apari in peisaj cu avocatisme. Citeste postul lui Vitalies si incearca sa intelegi despre ce este vorba - nu a fost o revolutie condusa de unii care doreau pozitii in CNOR sau capul conducerii. A fost o alta greseala tactica a conducerii care a aratat ca noi nu contam - fac ce vor, cand vor....regulamentul nu conteaza. Sunt sigur ca daca nu veneau cu mizeria aia de club, lumea nu se infuria si totul decurgea OK. CONCLUZIA - ca acele cluburi electoare ne vor conduce pana la alegerile viitoare, ca asa spune regulamentul/statutul...etc. Pai ce facem ???? Aplicam regulamentul doar cand ne convine ???? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Am o nelamurie (de fapt am mai multe dar asta e cea mai mare :grin: ) - De ce la aceasta sedinta au votat si cluburi care nu sunt afiliate FRAS si , mai mult decat atat, nici nu au inca toate actele in regula ca si infiintare de club? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Am o nelamurie (de fapt am mai multe dar asta e cea mai mare :grin: ) - De ce la aceasta sedinta au votat si cluburi care nu sunt afiliate FRAS si , mai mult decat atat, nici nu au inca toate actele in regula ca si infiintare de club? Nu au votat, doar au asistat la sedinta. Votul s-a facut cu strigare dupa lista invitatilor. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Alin - nu stiu ce arbitru ai fost tu si la ce meci.....si nu ma prea intereseaza. Ce ma intereseaza este faptul ca acum apari in peisaj cu avocatisme. Citeste postul lui Vitalies si incearca sa intelegi despre ce este vorba - nu a fost o revolutie condusa de unii care doreau pozitii in CNOR sau capul conducerii. A fost o alta greseala tactica a conducerii care a aratat ca noi nu contam - fac ce vor, cand vor....regulamentul nu conteaza. Sunt sigur ca daca nu veneau cu mizeria aia de club, lumea nu se infuria si totul decurgea OK. CONCLUZIA - ca acele cluburi electoare ne vor conduce pana la alegerile viitoare, ca asa spune regulamentul/statutul...etc. Pai ce facem ???? Aplicam regulamentul doar cand ne convine ???? Concluzia dovedeste superficialitatea cu care ai citit ce am scris... Am zis foarte clar pana la urmatoarea Adunare Generala...acum ia si tu legea daca chiar te framanta situatia si vezi cand, cum si de catre cine se convoaca adunarea generala. Ca de scris fara subiect, se pare ca te pricepi de minune. Si vezi ca ghilimelele au rolul lor foarte clar stabilit in gramatica Limbii Romane. Nu imi arog drepturi si/ sau merite pe care nu le am (spre deosebire de altii). Am dovedit prin "avocatismele" mele echidistanta si respect pentru participanti, singura mea dorinta fiind dezvoltarea acestui sport. Din pacate insa, trebuie sa respectam si legile, fie ca ne place fie ca nu. Toate neajunsurile pot si trebuie rezolvate prin noul regulament de functionare. Votul ramane insa de neschimbat: un club, un vot, indiferent de particiare, numar de membri, etc. Cu stima. Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Max.....poate sunt vehement, inca ceea ce am scris eu cu votatul cred ca este corect. Asa vad eu lucrurile - cine se da in CN, sa vorbeasca despre CN, cine face cupe sa vorbeasca despre cupe.....cine este manelist si capcaun.....sa vorbesca despre manelele lui. E ceva indecent aici ? Tu faci o cupa care este f bine organizata( asa spun participantii....poate o sa am ocazia sa ajung si eu pe acolo.....sa te criti cu vehementa:old) Iti convine sa vin eu si sa hotarasc pt tine ? De pilda sa interzic urcarile.....pt ca sunt periculoase.....si daca ploua sa se amane cupa....ca sa nu derapam ..... Esti baiat fain.....nu-i tine partea lui ionula mea...caci nu are dreptate si.....simpla asociere cu astfel de .....XXXX..... este rusinoasa. Offfff.....iar am fost vehement. Alin Radu.....sper ca ai inteles mesajul...si nu ai luat-o ca un atac la persoana. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Nu au votat, doar au asistat la sedinta. Votul s-a facut cu strigare dupa lista invitatilor. Ok. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Max.....poate sunt vehement, inca ceea ce am scris eu cu votatul cred ca este corect. Asa vad eu lucrurile - cine se da in CN, sa vorbeasca despre CN, cine face cupe sa vorbeasca despre cupe.....cine este manelist si capcaun.....sa vorbesca despre manelele lui. E ceva indecent aici ? Tu faci o cupa care este f bine organizata( asa spun participantii....poate o sa am ocazia sa ajung si eu pe acolo.....sa te criti cu vehementa:old) Iti convine sa vin eu si sa hotarasc pt tine ? De pilda sa interzic urcarile.....pt ca sunt periculoase.....si daca ploua sa se amane cupa....ca sa nu derapam ..... Esti baiat fain.....nu-i tine partea lui ionula mea...caci nu are dreptate si.....simpla asociere cu astfel de .....XXXX..... este rusinoasa. Offfff.....iar am fost vehement. Alin Radu.....sper ca ai inteles mesajul...si nu ai luat-o ca un atac la persoana. Nu iau nimic ca atac la persoana desi asta a fost fara dubii :) Mi-am permis sa particip la sedinta, conform legii am voie sa fac asta ca invitat, chiar daca nu sunt afiliat, DOAR pentru a ajuta cu experienta, echidistanta si luciditate. Gurile rele spun ca am fost de ajutor. Ideea in care ma implic este aceea de a elimina interesele meschine personale si/sau de grup si de a ne putea vedea de treaba intr-un campionat bine alcatuit, cu reguli clare, valabile pentru toti, campionat care poate fi secondat de cate cupe pot fi organizate in conditii civilizate (din toate punctele de vedere). Am avut ocazia sa vad doua tabere de genul "noi si voi" gata sa se incaiere, gata sa lase limitele deoparte (si nu in sensul bun al expresiei), pentru ca viziunea lor era diferita. Daca presedintele interimar va fi capabil sa faca un regulament clar si fara echivoc (fireste are nevoie de consultanti avizati: participanti in campionat, cluburi implicate, etc), atunci vom avea liniste si timp sa ne vedem de pasiunea comuna. Am spus-o si o repet, ma conduce doar dorinta de a merge, asa cum foarte frumos a spus Bogdan Oprea, "cu prietenii mei" - (toti participantii la off road) - sa ne simtim bine si sa competitionam intr-un cadru legal bine definit si respectat de catre toti. Cred ca asta nu deranjeaza pe nimeni, ci din contra. No offence :) Alin. Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Esti baiat fain.....nu-i tine partea lui ionula mea...caci nu are dreptate si.....simpla asociere cu astfel de .....XXXX..... este rusinoasa. Horatiu, nu tin partea nimanui. E rusinos faptul ca, prin atitudinea ta jignesti niste membri a unui club, membri care nu au nici o vina in toate porcariile care se intampla. Spune-mi cu ce e de vina Giorgel sau oricare membru onorabil din club, pt ca tu ai catalogat clubul ca o adunatura de tigani sau ceva de genul asta? Repet, poti sa iti expui ideile si fara jigniri si cuvinte urate. Pana la urma e si o regula a acestui forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Horatiu, nu tin partea nimanui. E rusinos faptul ca, prin atitudinea ta jignesti niste membri a unui club, membri care nu au nici o vina in toate porcariile care se intampla. Spune-mi cu ce e de vina Giorgel sau oricare membru onorabil din club, pt ca tu ai catalogat clubul ca o adunatura de tigani sau ceva de genul asta? Repet, poti sa iti expui ideile si fara jigniri si cuvinte urate. Pana la urma e si o regula a acestui forum. asta este Horatiu... de' la ce te poti astepta de la unul ca el :ha: ? daca maine se va certa cu Adi sau cu altcineva din K., poimainne Kamikaze va fi un club de ..., s.a.m.d. @Adi: nu cred ca voi nu a-ti devenit Club elector din cauza ca v-a purtat cineva pica, ci doar a faptului ca nu a-ti avut 2 cupe organizate 2 ani consecutivi, sau ma insel ? ... si parca cea care a-ti facut-o inainte sa scoate-ti Clubul a-ti cedat-o celor de la Corb44..... Editat Noiembrie 28, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Alin 1. asa este, erau doua tabere si scandal mare. Din pacate scandalul nu era pt functiile din CNOR ci pentru modul in care se aplica regulamentul 2. iata asta vreau si eu - sa ne dam, sa ne intrecem, sa fim prieteni si sa existe un regulament clar, corect....care sa fie aplicat ad literam pentru toti. Max - nu am nimic cu Giorgel, cu Razvanuta, Iwa, Didone, Vio, cu cei din 4x4 Bucuresti. Cu baietii astia am iesit in teren( Giorgel), ma vad in concursuri( Razvanuta, Iwa), imi fac masina pe la ei( Didone, Vio), de cate ori ne vedem vorbim, radem....suntem amici. Daca baietii s-au simtit jigniti......SCUZE. Sincer mi-ar parea rau sa creada vreunul dintre ei ca nu-i respect. DA...am ceva cu modul in care Ionutz da din coate, ameninta seamana samanta de scandal. Hai ca trebuie sa recunosti...unde el apare incepe scandalul. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Iata si un semnal si din tabara adversa, adica „Ceilalti”. Spun asa fiindca am fost dati (printre altii) ca exemplu de neimplicare in fenomenul de offroad, noi credem ca fara o intentie negativa. Fenomen pe care eu personal l-am interpretat diplomatic ca neparticipare la Campionatul National, nu in alte sensuri… Singura intrebare pe care ne-am pus-o a fost „de ce am fost chemati, daca nu suntem intrebati?” O informare pe e-mail asupra deciziilor ar fi fost suficienta. Dar am venit, in sensul legal al Adunarii Generale. Nu am inteles foarte clar daca am fost invitati ca sportivi sau ca organism afiliat si atat. Referitor la problema votului, suntem de acord ca in anumite privinte legate strict de CN (regulamentul C.N. si alte asemenea) nu este corect sa ne dam cu parerea si sa fim intrebati, si nici nu am fi facut-o daca ar fi fost ocazia. Este complet adevarat ca singurele noastre participari au fost pe la cupe si prietenesti. Dar celalalt vot, de ordin administrativ, ca membru afiliat al unui organism, poate ca ne-ar da ocazia sa fim mai „implicati” in fenomenul de mai sus, chiar cu mica noastra experienta sportiva. Unii au sustinut ca scopul acestei Comisii este chiar cresterea ramurii sportive pe care o reprezentam, iar aceasta se poate realiza printr-o implicare bilaterala nu prin monolog. Si noi chiar ne dorim sa crestem. Si poate avem o alta idee depre latura sportiva a offroad-ului, pe care o cunoastem mai bine. Fiind prima sedinta la care am participat, ne-am fi dorit mai multa sportivitate, ca doar acesta este scopul asocierii cluburilor noastre. Si macar daca ar fi fost argumente de business, insa nu prea cred ca principala activitate productiva a fiecaruia dintre noi este participarea in campinat sau in adminstrarea Comisiei. Asta doar in cazul in care am fi sportivi profesionisti. Poate nu e chiar un pas inapoi, dar din pacate am picat in mijlocul unor conflicte (personale?) mai vechi pe care nu le cunoastem si nnu ne dorim acest fapt. Si intr- o oarecare masura, o participare mai mare ar face ca aceste conflicte sa poata fi neglijate. Numai de bine, Mihai Editat Noiembrie 28, 2011 de mihaituk T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Worsky....eu te iubesc !!! :care Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @Adi: nu cred ca voi nu a-ti devenit Club elector din cauza ca v-a purtat cineva pica, ci doar a faptului ca nu a-ti avut 2 cupe organizate 2 ani consecutivi, sau ma insel ? ... si parca cea care a-ti facut-o inainte sa scoate-ti Clubul a-ti cedat-o celor de la Corb44..... Acea competitie nu a fost cedata ci a fost facuta cu ajutorul Clubului Corb4x4 prin Silviu Bulugioiu deoarece noi la vremea aceea nu aveam actele necesare. Iar de purtat pica...hmm.. chair esti naiv. Intreaba cum s-a supus votarii de catre cluburile electoare cluburile care sa devina electoare, de aici si discutiile. Se vehiculeaza ca noi cei din clubul Kamikaze am boicotat etapa de la Resita. Eu ca si presedinte al clubului Kamikaze nu pot sa impun si nici stautul clubului nu poate impune membrilor clubului unde sa mearga sa-si cheltuie banii proprii. Fiecare a decis sa mearga unde a vrut. KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Acea competitie nu a fost cedata ci a fost facuta cu ajutorul Clubului Corb4x4 prin Silviu Bulugioiu deoarece noi la vremea aceea nu aveam actele necesare. Iar de purtat pica...hmm.. chair esti naiv. Intreaba cum s-a supus votarii de catre cluburile electoare cluburile care sa devina electoare, de aici si discutiile. Se vehiculeaza ca noi cei din clubul Kamikaze am boicotat etapa de la Resita. Eu ca si presedinte al clubului Kamikaze nu pot sa impun si nici stautul clubului nu poate impune membrilor clubului unde sa mearga sa-si cheltuie banii proprii. Fiecare a decis sa mearga unde a vrut. Acu' de ce va mai certati? Ca lucrurile s-au schimbat major :av Si poate ca noul regulament ne va permite si noua sa introducem o etapa de CN in plus, ca la adunare era sa fiu linsat pentru idee :uameni Noroc ca nu sunt foarte mic...si nici usor de digerat. Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Vali, Vorbesc dintr-o pozitie echidistanta. Mai sus am prezentat un mod simplu cum se poate ajunge la informatia necesara tragerii unor concluzii corecte sau eventual a gasirii unor raspunsuri pe care poate sa si le dea fiecare fara sa fie influentat de ce zice "gura targului". Mai jos am intrebat de ce aveti ceva cu evenimentul lui Club 4x4 Bucuresti. Presupunand ca toata lumea vrea numai binele offroadului, adica toti suntem bine intentionati pana la proba contrarie,:wink: asa cum ne batem cu pumnii in piept pe la sedinte: 1.De ce si in ce scop s-a urmarit boicotarea primei etape din CN de offroad din anul competitional 2011? 2.De ce si in ce scop s-a incercat deturnarea nesemnificativului eveniment "Impotmoliada" (singurul eveniment al Club 4x4 Bucuresti) de anul asta? Sunt aceste doua actiuni niste dovezi clare impotriva acestei miscari? Inainte de a ne contra sau a ne incrucisa brandurile ptr mai stiu eu ce naiba razboi...hai mai bine sa ne uitam fiecare in curtea lui si sa ne gandim cum putem proceda ca aceasta miscare sa creasca. Sa se dezvolte ... Din cate imi amintesc acesta era interesul comun si initial. Ptr cei care nu stiu, din punct de vedere al regulamentului ne-am indeplinit toate obligatiile impuse de acesta de a deveni club elector. Ce ar trebui sa facem noi acum sa fiti voi multumiti? Sa injuram celelalte 7 cluburi (cu greutate in offroad) care ne-au votat in unanimitate (fara ca noi sa fim de fata) in baza acelui regulament? Sa va injuram pe voi cei care nu ati fost acceptati ca nu ati indeplinit obligatiile impuse de acel regulament? Nu ...o sa ne vedem de ale noastre in continuare. Asa mici si nesimnificativi cum suntem noi...Cu sau fara aceasta "calitate" de membru elector. Ca si strategie si gandire ... nu deservim scopuri presetate sau impuse de altii. Sa fie clar la toata lumea. Avem propria noastra identitate. Singur scop real e Club 4x4 Bucuresti si mai presus de atat logica, legalitatea si normalitatea. Daca intradevar interesul offroadului este ca Club4x4 Bucuresti sa renunte la acest statut va anunt public aici si imi asum cele spuse ca avem puterea sa ne retragem oricand din aceasta postura. Editat Noiembrie 28, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @yonutz: de cand un trial, cu un traseu pe care-l compui cel mult intr-o ora, este egal cu o cupa??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @yonutz: de cand un trial, cu un traseu pe care-l compui cel mult intr-o ora, este egal cu o cupa??? de cand se cheama ca si un Trial este un eveniment Organizat de Off-Road ! ... si fiecare Club are dreptul sa isi organizeze ce evenimente doreste conform statutului, trialuri, cupe, evenimente private...etc.... TAT-ul ce este ? Editat Noiembrie 28, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? pai daca un trial este egal cu o cupa, atunci se poate considera ca o cupa care a avut si proba de trial = 2 evenimente Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? pai daca un trial este egal cu o cupa, atunci se poate considera ca o cupa care a avut si proba de trial = 2 evenimente NU, pt. ca este 1 singur eveniment, NU sunt 2 evenimente distincte :grin: TAT-ul ce este pt tine ? 1, 2, ... 4 sau 5 evenimente ? si la ce il incadrezi ? ca nu e nici macar etapa ?! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Vali, Vorbesc dintr-o pozitie echidistanta. Mai sus am prezentat un mod simplu cum se poate ajunge la informatia necesara tragerii unor concluzii corecte sau eventual a gasirii unor raspunsuri pe care poate sa si le dea fiecare fara sa fie influentat de ce zice "gura targului". Mai jos am intrebat de ce aveti ceva cu evenimentul lui Club 4x4 Bucuresti. Presupunand ca toata lumea vrea numai binele offroadului, adica toti suntem bine intentionati pana la proba contrarie,:wink: asa cum ne batem cu pumnii in piept pe la sedinte: 1.De ce si in ce scop s-a urmarit boicotarea primei etape din CN de offroad din anul competitional 2011? 2.De ce si in ce scop s-a incercat deturnarea nesemnificativului eveniment "Impotmoliada" (singurul eveniment al Club 4x4 Bucuresti) de anul asta? Sunt aceste doua actiuni niste dovezi clare impotriva acestei miscari? Inainte de a ne contra sau a ne incrucisa brandurile ptr mai stiu eu ce naiba razboi...hai mai bine sa ne uitam fiecare in curtea lui si sa ne gandim cum putem proceda ca aceasta miscare sa creasca. Sa se dezvolte ... Din cate imi amintesc acesta era interesul comun si initial. Ptr cei care nu stiu, din punct de vedere al regulamentului ne-am indeplinit toate obligatiile impuse de acesta de a deveni club elector. Ce ar trebui sa facem noi acum sa fiti voi multumiti? Sa injuram celelalte 7 cluburi (cu greutate in offroad) care ne-au votat in unanimitate (fara ca noi sa fim de fata) in baza acelui regulament? Sa va injuram pe voi cei care nu ati fost acceptati ca nu ati indeplinit obligatiile impuse de acel regulament? Nu ...o sa ne vedem de ale noastre in continuare. Asa mici si nesimnificativi cum suntem noi...Cu sau fara aceasta "calitate" de membru elector. Daca intradevar interesul offroadului este ca Club4x4 Bucuresti sa renunte la acest statut va anunt public aici si imi asum cele spuse ca avem puterea sa ne retragem oricand din aceasta postura. Eu chiar n-am nimic cu nimeni dar au fost destule ciudatenii pana acum. Dar ar trebui uitate, mai ales ca nu pot fi indreptate greselile si nici nu ajuta sa mentinem deschis conflictul. DA, e ciudata unanimitatea pentru voi Yonutz, dar asta e deja istorie si nu ne ajuta, dar mai ales nu ne incurca in mersul nostru hotarat inainte. Hai sa ne concentram pe noul regulament ca sa nu ne mai oboseasca degetele tastand pe viitor... Pace tuturor :) Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? In sistemul legat de numarul de sportivi / puncte pentru club este o mica problema pe care o vad eu, si anume cluburile cu 1 - 2 sportivi care castiga tot. De exemplu Costel... el vine se da, castiga si pleaca acasa, nu il intereseaza cine mai e in clubul lui. De asemenea Gabi Nicolae, care se da din cand in cand dar vrea sa aiba un cuvant de spus in decizii. Credeti ca ei vor fi de acord cu un sistem de genul acesta ? Propunerea Clujului are doua aspecte legate de participare: 1) numar de participanti ai clubului vs numar total de participanti la campionat Si aici cred ca trebuie sa numaram etapa de etapa, adica daca un membru de club merge la 7 etape el sa fie numarat de 7 ori, fiindca altfel cel care merge la tot campionatul = cel care merge o singura data. 2) numarul de puncte acumulate de club (adica bagam in calcul si rezultatele) Legat de organizatorii de etapa, mi s-ar parea cool sa fie un criteriu separat "procent de etape organizate din total etape" si aici cluburile de participanti vor pierde puncte iar parerea organizatorului va conta semnificativ, cat contrabalanseze faptul ca un club organizatori nu a avut niciun participant in rest... Aici la fel, daca organizezi 2 etape ai super pondere la vot, iar daca organizezi in 3 cluburi o etapa, atunci ai 1/3 de etapa organizata :) @Alin Radu, legat de o etapa noua: Exista o mare diferenta intre etape si cupe, si anume ca la etape 'trebuie' sa te duci iar la cupe te duci de placere (ca si concurent vorbesc). Astfel, este greu de digerat pentru toata lumea o etapa in plus. Discutiile de reducere a bugetului pentru campionat au inclus mereu problema numarului de etape. Hai sa analizam si din perspectiva cealalta, a organizatorului: Riscul este mai mic la cupa, caci poti fi mai permisiv cu regulamentul, in timp ce la etapa, daca ti se intampla sa nu te simpatizeze concurentii (si tu personal pana acum te-ai certat cu o gramada) risti sa muncesti din greu sa respecti caietul de sarcini de etapa si sa nu ai concurenti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Vroiam sa dau niste linkuri de pe site fras dar zona de offroad a fost data jos, la fel cu site http://www.cnor.ro . Pare cel putin ciudat timingul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? NU, pt. ca este 1 singur eveniment, NU sunt 2 evenimente distincte :grin: TAT-ul ce este pt tine ? 1, 2, ... 4 sau 5 evenimente ? si la ce il incadrezi ? ca nu e nici macar etapa ?! comparam un trial cu o cupa ..... dupa umila mea parere , un trial il organizezi in max 2 ore ( fara partea de hartzogaraie ) la o cupa banuiesc ca dureaza mult mai mult si e mult mai greu de organizat ( trasee, cazare , masa , eventual party )..... TAT ul e un super eveniment , nu l baga in aceasi oala si nu am vrut decit sa subliniez cam ce inseamna un eveniment .... poate ar trebui definit mai clar evenimentul in regulamentul cnor .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? In cursul sedintei cineva a intrat pe site si a citit din regulament, unde zicea ca "competitie = eveniment de 2 zile". Scris, negru pe alb, clar , end of discussion. Dar, cum spuneam mai sus, documentele au disparut de pe site FRAS. Cam urat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Propunerea Clujului are doua aspecte legate de participare: 1) numar de participanti ai clubului vs numar total de participanti la campionat Si aici cred ca trebuie sa numaram etapa de etapa, adica daca un membru de club merge la 7 etape el sa fie numarat de 7 ori, fiindca altfel cel care merge la tot campionatul = cel care merge o singura data. 2) numarul de puncte acumulate de club (adica bagam in calcul si rezultatele) Legat de organizatorii de etapa, mi s-ar parea cool sa fie un criteriu separat "procent de etape organizate din total etape" si aici cluburile de participanti vor pierde puncte iar parerea organizatorului va conta semnificativ, cat contrabalanseze faptul ca un club organizatori nu a avut niciun participant in rest... Aici la fel, daca organizezi 2 etape ai super pondere la vot, iar daca organizezi in 3 cluburi o etapa, atunci ai 1/3 de etapa organizata :) @Alin Radu, legat de o etapa noua: Exista o mare diferenta intre etape si cupe, si anume ca la etape 'trebuie' sa te duci iar la cupe te duci de placere (ca si concurent vorbesc). Astfel, este greu de digerat pentru toata lumea o etapa in plus. Discutiile de reducere a bugetului pentru campionat au inclus mereu problema numarului de etape. Hai sa analizam si din perspectiva cealalta, a organizatorului: Riscul este mai mic la cupa, caci poti fi mai permisiv cu regulamentul, in timp ce la etapa, daca ti se intampla sa nu te simpatizeze concurentii (si tu personal pana acum te-ai certat cu o gramada) risti sa muncesti din greu sa respecti caietul de sarcini de etapa si sa nu ai concurenti... Ar fi binevenita o precizare: cearta la care faci referire se refera (ATENTIE!) la RESPECTAREA REGULAMENTULUI SI ATAT! Daca cineva sustine altceva ESTE UN MINCINOS! Si inca unul de slaba calitate... Pana una alta eu am fost la toate etapele cu exceptia Iasiului pe care din motive obiective l-am ratat, nu am primit nicio penalizare pentru comportament nesportiv sau atitudine nepotrivita si, pentru cei care nu stiu deja asta, am sprijinit pe toti cei care mi-au solicitat ajutorul. Asta in vreme ce unii care sunt "guru ai off road-ului" au stat si au dat din gura sau au criticat pe la colturi. N-am avut si nici nu intentionez sa am conflicte de vreun fel cu cineva implicat in miscarea de off road, dar nici nu voi tolera meschinaria, matrapazlacurile si nimicnicia unora care se cred "miezul din varza". Sa ne pastram limitele si teama de ridicol... Cat despre bugete, s-o lasam balta, cine nu are bani nu baga in "acarete" si nu participa la Campionat. De aceea unii dintre noi prefera Cupele si vin in Campionat atunci cand pot. Nu vad de ce am reduce numarul de etape, reducand valoarea Campionatului. Anul acesta a fost un exemplu ca se poate. Sunt convins ca si la anul vor fi destui in masura sa mai "suporte" o etapa, mai ales daca premiile sunt substantiale. Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate