Horace Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Yonutz 1. Cine a boicotat prima etapa ? Te rog sa te uiti cate echipaje de la Kamikaze au fost la Bucovina apoi sa vorbesti de boicot. Am auzit ca ai inregistrari de la sedinta noastra, ca esti foarte informat, ca ai informatorii tai....etc. OK....pune dragule caseta sa vedem care sunt elementele destabilizatoare care atanteaza la siguranta Off Roadului, elemente care sunt sigur ca lucreaza pentru agentiili straine, elemente negative care merita starpite fara mila....pentru bine statului, al federatiei si al partidului off road. Cu asta te ocupi ??? Casete, inregistrari ??? 2. Impotmoliada - cu ce te incurcam ? Sincer imi doresc sa ai un eveniment deosebit, sa poti sa-l mediatizezi, sa-l cresti. Daca iese bine, intr-un fel sau altul toti avem de castigat. Repet - BAFTA MAXIMA. Ai nevoie de ajutor, de un sfat suna-ma......vb serios, te ajut. 3. Club elector - ai facut o cupa + 1 trial. Sorry, insa trebuie sa faci 2 evenimente off road care sa dureze 2 zile. Tu nu te-ai calificat pt club elector. Am dreptate ??? :tk1 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? comparam un trial cu o cupa ..... dupa umila mea parere , un trial il organizezi in max 2 ore ( fara partea de hartzogaraie ) la o cupa banuiesc ca dureaza mult mai mult si e mult mai greu de organizat ( trasee, cazare , masa , eventual party )..... cred ca suntem Off-Topic, dar un Trial bine organizat, nu il faci in 2 ore, si iti dau exemplu: Ursus Urban Offroad Track, SINCRON Arena.... care au fost Trialuri unde organizarea a costat mai mult ca o cupa.... si a implicat mult. Versus ASClub4x4Bucuresti, probabil ca dureaza mai putin, dar nu cred ca 2 ore...si inca ceva daca e asa de usor de organizat, de ce nu s-au organizat mai multe ? aceste Traluri aduc multe fete noi in CNOR, nu neaparat niste cupe.... cum si Clasa de STANDARD, daca ar fi mai lejera ar putea aduce, chiar daca o sa vezi Tuareguri, X-3- uri, Subaru s.a.m.d. .... dar odata intrat microbul o sa-i vezi in 1-2 ani ca se vor da la Open cu masini pregatite. deci din punctul meu de vedere TRIAL-urile isi au rolul lor foarte clar, iar Clubul lui Yonut s-a axat pe o nisa de New Entry care este binevenita in peisajul CNOR, iar anul asta el a bagat min 3 echipaje noi in Off-Road si Campionat, iar asta este meritul clubului lui ! ... char daca le-a facut Trialu-ri de 1-2-3 ore la Popesti sau unde le-o fi facut, a adunat oameni carora le-a placut si care au fost dispusi sa incerce mai mult. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? de acord suntem off ..... eveniment - 2 zile Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? "Nu s-a ajuns la nicio concluzie, iar pe ansamblu ne aflam intr-o situatie mai rea decat la inceputul sedintei". E concluzia "la cald" a unui participant la vestita intalnire, pe care-l apreciez foarte mult pentru luciditatea judecatilor pe care le face. Se pare ca lucrurile se perpetueaza si aici. Personal, in calitate de potential viitor participant la Campionatul National 2012 m-ar fi interesat sa aflu niste raspunsuri concrete la intrebari specifice: 1. Se modifica structura claselor auto (extrem, open, standard)? 2. Se modifica in vreun fel fisa tehnica a masinilor? 3. Exista modificari in ceea ce priveste organizarea etapelor (durata, trasee, diferenta intre clase, etc)? Timpul trece si o sa ne trezim in martie ca trebuie sa aducem nu stiu ce modificari la masini ca sa ne incadram in cerinte... DOMNILOR PRESEDINTI de comisii, federatii, CONDUCATORI de cluburi electoare, ne-electoare, simpatizante, actuali, fosti, viitori. Va rugam respectuos sa lasati la o parte toata joaca asta de "eu am dreptate, ba eu" si sa purcedeti la niste chestii concrete: lista de propuneri legate de campionatul de offroad, o saptamana, doua, trei de adus modificari, argumente, contra-argumente din partea tuturor partilor implicate, o sedinta in care sa numai sa se voteze si un regulament curat si uscat pentru 2012... Din ciclul "sa se revizuiasca, dar sa nu se schimbe nimic" vin eu cu o adaugare la regulament: "Daca regulamentul pe anul urmator competitional nu este votat pana pe ...... ramane in vigoare actualul regulament". Chiar daca personal as dori sa se renunte la limitarea de 33'' la open.... Editat Noiembrie 28, 2011 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @Razvanuta: ... vom vedea dupa 15 februarie... pana atunci doar Can-Can :) Editat Noiembrie 28, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Eu sincer sper ca am inteles corect si ca propunerile de modificare a regulamentului de campionat se vor analiza si supune la vot mult mai repede de atat, gen 31 decembrie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? a) Nu s-a respectat nici regulamentul si nici legile in vigoare pe care ne-am angajat sa le respectam cand am aderat la aceasta structura b) Nu a existat nici un act scris si semnat (proces verbal) de cluburile membre prezente care sa consemneze ceea ce s-a intamplat acolo c) Ptr a intra in vigoare ceea ce se intamplat acolo conform regulamentului FRAS trebuie validarea Consiliului Federal. Consiliu Federal care sunt sigur ca niciodata nu o valideze ceva ce s-a hotarat urmare a unei sedinte nestatutare in contradictie cu regulamentul sau de organizare. [ Aici tind sa am o parere diferita. Astfel, daca iti aduci aminte problema s-a pus asa: Noi, conducerea demisionam deoarece nu suntem de acord cu abordarea propusa. Deoarece nimeni nu doreste sa blocheze miscarea de offroad din Romania, trebuie sa distingem intr forma si fond. Pe fond, majoritatea a dorit schimbarea modului de vot in comisie. Pe forma, cluburile electoare au promis ca vor valida (repeta, preroduce) hotararile luate prin vot general astfel incat sa se indeplineasca conditiile de forma. De asemenea, referitor la procesul verbal, deoarece toata lumea vroia la carciuma, am inteles ca se va redacta in liniste si se va trimite penrtu a se semna catre toate cluburile participante. Eu ma astept ca aceste promisiuni sa fie tinute, nu vreau sa cred ca s-ar putea apela la tiganii de genul "nu s-a tinut sedinta ca nu e nimic semnat" . Ar fi total impotriva principiilor enuntate de dorinta de a face bine si implicare pozitiva, etc. Nu iau in calcul aceasta varianta, dar ma rog, tinand cont si ca au disparut regulamentele de pe site fras... Legat de validarea de catre Consiliul Federal, eu am inteles ca lucrurile stau asa: din moment ce cluburile electoare au promis ca vor da forma fondului decis (vezi punctele 1 si 2) atunci nu exista motiv pentru Consiliul Federal sa nu aprobe modificarile respective aduse regulamentului de functionare al comisiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? parca vad ca ce ne intereseaza pe noi concurentii adica modificarile de regulament vor fi gata in ultima clipa si atunci alergatura si stres sa termini masina. parerea mea este ca acest regulament ar trebui discutat prima data pentru ca dureaza sa faci o masina nu o poti face cu o luna inainte de concurs. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Exact asta am zis si eu de cateva ori pe topicul asta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Exact asta am zis si eu de cateva ori pe topicul asta :h5 stiu dar vroiam sa se vada ca suntem mai multi Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? ca si parere a unuia dintre multii pasionati de acest sport. repet parerea mea. sunt intru totul de acord cu respectarea legilor daca acestea exista. legile in sine trebuiesc aprobate prin vot . votul ar trebuii sa fie in general liber si neconditionat sistemul de votare ar trebuii impartit in 3: 1...presedintii cluburilor electoare 2...presedintii de cluburi afiliate la fras 3... toti participantii de licente pilot la final rezultatul decide :h5 scurt si clar pentru toti. si ca totul sa fie in deplinda libertate si egalitate si sa nu uitam in ton cu modernizarile tehnice actuale sa se revizuiasca acest regulament si legi o data la 4 ani printr-o adunare generala :h5 specific...... este doar o parere personala...... PS lasati orgoliile si interesele personale sa fie prezente in teren !!! va multumesc . Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Vali, Vorbesc dintr-o pozitie echidistanta. Mai sus am prezentat un mod simplu cum se poate ajunge la informatia necesara tragerii unor concluzii corecte sau eventual a gasirii unor raspunsuri pe care poate sa si le dea fiecare fara sa fie influentat de ce zice "gura targului". Mai jos am intrebat de ce aveti ceva cu evenimentul lui Club 4x4 Bucuresti. Presupunand ca toata lumea vrea numai binele offroadului, adica toti suntem bine intentionati pana la proba contrarie,:wink: asa cum ne batem cu pumnii in piept pe la sedinte: 1.De ce si in ce scop s-a urmarit boicotarea primei etape din CN de offroad din anul competitional 2011? 2.De ce si in ce scop s-a incercat deturnarea nesemnificativului eveniment "Impotmoliada" (singurul eveniment al Club 4x4 Bucuresti) de anul asta? Sunt aceste doua actiuni niste dovezi clare impotriva acestei miscari? Inainte de a ne contra sau a ne incrucisa brandurile ptr mai stiu eu ce naiba razboi...hai mai bine sa ne uitam fiecare in curtea lui si sa ne gandim cum putem proceda ca aceasta miscare sa creasca. Sa se dezvolte ... Din cate imi amintesc acesta era interesul comun si initial. Ptr cei care nu stiu, din punct de vedere al regulamentului ne-am indeplinit toate obligatiile impuse de acesta de a deveni club elector. Ce ar trebui sa facem noi acum sa fiti voi multumiti? Sa injuram celelalte 7 cluburi (cu greutate in offroad) care ne-au votat in unanimitate (fara ca noi sa fim de fata) in baza acelui regulament? Sa va injuram pe voi cei care nu ati fost acceptati ca nu ati indeplinit obligatiile impuse de acel regulament? Nu ...o sa ne vedem de ale noastre in continuare. Asa mici si nesimnificativi cum suntem noi...Cu sau fara aceasta "calitate" de membru elector. Ca si strategie si gandire ... nu deservim scopuri presetate sau impuse de altii. Sa fie clar la toata lumea. Avem propria noastra identitate. Singur scop real e Club 4x4 Bucuresti si mai presus de atat logica, legalitatea si normalitatea. Daca intradevar interesul offroadului este ca Club4x4 Bucuresti sa renunte la acest statut va anunt public aici si imi asum cele spuse ca avem puterea sa ne retragem oricand din aceasta postura. Sincer, nu vroiam sa raspund la provocarile tale dar vad ca duci lumea in eroare cu "discursurile" tale pe forum, pentru ca la sedinta cand eram fata in fata nu ai deschis gura 1. La Bucovina 2011 din clubul Kamikaze au fost 7 echipaje (asta inseamna boicot ? Trebuia sa venim 70 ca sa te multumim? ) 2." Deturnarea evenimentului Impotmoliada" nu stiu despre ce vorbesti, iar daca tin bine minte am fost si am participat la ambele editii cu toate ca ideea cu acest mic eveniment (trial) a fost "furata" de la o intalnire a clubului Kamikaze la care ai participat si ai pus-o in practica. Daca vroiam sa ne cerem "drepturi de autor" sau sa o "deturnam" nu asteptam 2 ani si sa mai si participam in numar destul de mare 3. Ca si club nu ati indeplinit criteriile pentru a deveni club elector, dar din motive pe care eu si multi care au participat la sedinta nu le stiu, ati devenit club elector printr-o prevedere a regulamentului in care spune ca nu trebuie sa indeplinesti nici o conditie, doar sa fi pe placul tuturor celor de la conducere. Dupa acest criteriu ai fost ales club elector 4. Toate cluburile, chiar si cele cu 2-3 licentiati fac ceva pentru miscarea fenomenului si nu minimalizez efortul lor. 5. Nimeni din Kamikaze nu vrea sa fie presedinte vreo functie sau sa organizam vreo etapa de campionat. Noi vrem sa mergem la competitii si sa fim tratati cu aceeasi masura ca toti ceilalti, dar se pare ca nu se poate. 6. Nu trebuie sa faci nimic special ca sa fim noi multumiti. Suntem multumiti ca existi Ai vazut la sedinta ca eu cand am de spus ceva o fac in fata si nu incerc sa caut cuvinte frumoase, interpretabile si ocolite. Spun ce am de zis cu argumente si demnitate, daca gresesc vreau sa fiu contrazis cu argumente, nu cu prostii de genul "am auzit, mi-a spus cineva, am inregistrari" La un moment dat o sa pun pe forum toata sedinta din 25-11 de la Predeal, pentru ca am filmat. KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? asta este Horatiu... de' la ce te poti astepta de la unul ca el :ha: ? daca maine se va certa cu Adi sau cu altcineva din K., poimainne Kamikaze va fi un club de ..., s.a.m.d. @Adi: nu cred ca voi nu a-ti devenit Club elector din cauza ca v-a purtat cineva pica, ci doar a faptului ca nu a-ti avut 2 cupe organizate 2 ani consecutivi, sau ma insel ? ... si parca cea care a-ti facut-o inainte sa scoate-ti Clubul a-ti cedat-o celor de la Corb44..... Si ti se pare ca Yonutz a facut 2 cupe doi ani consecutivi?!? raspunde sincer! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Vali, Presupunand ca toata lumea vrea numai binele offroadului, adica toti suntem bine intentionati pana la proba contrarie,:wink: asa cum ne batem cu pumnii in piept pe la sedinte: 1.De ce si in ce scop s-a urmarit boicotarea primei etape din CN de offroad din anul competitional 2011? 2.De ce si in ce scop s-a incercat deturnarea nesemnificativului eveniment "Impotmoliada" (singurul eveniment al Club 4x4 Bucuresti) de anul asta? Sunt aceste doua actiuni niste dovezi clare impotriva acestei miscari? Ioane....am auzit prin tirg ca noi cei din kamikaze am fi vinovati de ce zici tu... Prietene tu stii citi din clubul nostru au fost la bucovina? Prietene...ne-am inteles bine dar daca acuzi clubul din care fac parte inteleg ca te iei si de mine...zi tu cu gurita ta cum ti-a venit ideea impotmoliadei! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? 2." Deturnarea evenimentului Impotmoliada" nu stiu despre ce vorbesti, iar daca tin bine minte am fost si am participat la ambele editii cu toate ca ideea cu acest mic eveniment (trial) a fost "furata" de la o intalnire a clubului Kamikaze la care ai participat si ai pus-o in practica. Daca vroiam sa ne cerem "drepturi de autor" sau sa o "deturnam" nu asteptam 2 ani si sa mai si participam in numar destul de mare Aici te pot lamuri eu :D. Cand anul acesta Yon a inceput cu textele de genul "eu nu mai organizez impotmoliada ca nu mai vad nici o scanteie care sa ma faca sa cred si etc..." intr-un final am zis "o fac eu, dar organizez evenimentul asta cu prieteni pentru prieteni". Din asta Yon a inteles ca vreau sa organizez trialul cu voi si astfel el sa fie lasat pe afara sau ceva de genul. 1 GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? La un moment dat o sa pun pe forum toata sedinta din 25-11 de la Predeal, pentru ca am filmat. Ce bine ar fi - sa vada toti cum unii logoreici din tastatura amutesc brusc cand trebuie sa dea replici si argumente "face-to-face". Or avea trac?! Cine nu a inteles pana acum - singura dorinta a clubului Kamikaze este un CNOR care sa nu functioneze dupa modelul tribal cu masculul alfa in fata, ci sa fie unul cu adevarat democratic si corect!!! NU VREM FUNCTII, NU VREM ETAPE, NU VREM SA NE IMBOGATIM DIN CAMPIONAT!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Buna seara, urmaresc cu interes discutia aceasta despre hotararile luate la sedinta anuala. O bucata de vreme am fost plecat apoi am stat la munte si nu am avut posibilitate de net .Multa lume nu ma cunoaste dar consider ca sunt si eu implicat in miscarea asta sportiva. Sunt primul organizator al trialului Ursus Freetrack (cel din 2008), si credeti-ma ca la trialul ala s-au muncit saptamani, am fost impreuna cu Cheloo printre primele echipe care au avut sponsor. De aproape 2 ani nu am mai fost la nici o competitie din diverse motive. Am facut un club, am luat CIS-ul pe automobilism sportiv dar nu m-am mai inscris la FRAS. Privind din afara si retrospectiv imi dau seama ca problema cu schimbari si neclaritati +hotarari luate pe ultima suta de metri inaintea inceperii campionatului sunt o politica foarte buna de a conduce o structura si de a nu permite membrilor sa aiba initiativa. Dezbina si stapaneste este o alta varianta de conducere. In cazul de fata sunt folosite amandoua cu succes. Cred ca ar fi mai bine daca s-ar copia regulamentul din 2004 cu modificarile privind siguranta si limitarile de clasa si s-ar folosi. De asemenea cred (a si fost pomenit mai devreme) ca un vot/club afiliat ar simplifica mult aceasta problema a ELECTORILOR. Avem si asa destule alambicuri in regulament ca sa mai facem si calculul cu membri licentiati/concursuri/membri care au participat/cupe/etc. Consider ca daca cineva isi face un club, plateste taxe, se cearta cu hartogarii de la CIS, se afiliaza nu doreste raul miscarii. Poti face un singur concurs in zece ani si lumea sa plece multumita de tot sau poti face zece concursuri pe an si sa fie de c---t. De asemenea poti ajuta si daca nu esti mereu la concurs. In aceasta perioada este destul de greu sa gasesti sponsori si oameni interesati sa sustina material aceasta miscare. Daca un sponsor da bani, da mult mai repede pentru un trial intr-un spatiu vizibil decat pentru un concurs in padure (aviz celor care considera ca un trial este nefolositor miscarii offroad). Cred ca benefic ar fi si daca cluburile s-ar alia in a organiza competitii si a gasi sponsori in loc sa si-i fure. Din ce am vazut eu competitiile care au fost furate ca format, sponsor, idee nu prea au rezistat in timp. Daca am deranjat pe cineva imi cer iertare anticipat pentru a nu mai pierde timpul cu multe reply. Multumesc 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Apropos de boicot, sunt multe cluburi electoare, care nu au 7 participari la tot campionatul national, dar la o etapa. Priviti fiecare etapa si trage fiecare o concluzie cine boicoteaza si ce. Singura etapa la care am avut un singur echipaj a fost Resita si asta nu ca am incercat sa convingem sau sa impunem vreunui membru sa nu participe. Fiecare a ales, nu mai era nici o miza pentru CN si eu personal am spus de la sedinta din 2010 cand s-a introdus etapa ca nu voi participa deoarece a fost bagata cu forta si bineinteles cu concursul tau Ionutz, care ai votat pentru. Ionutz, daca 7 echipaje la o etapa sunt putine, clubul tau cate participari a avut in tot campionatul ? Dar Bucovina? Sa mai enumar? Iasi? Buzau? KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Ioane....am auzit prin tirg ca noi cei din kamikaze am fi vinovati de ce zici tu... Eh ...zvonuri nene sau...inseamna ca acest zvon tampit are si un sambure de adevar ...cine stie! Prietene...ne-am inteles bine dar daca acuzi clubul din care fac parte inteleg ca te iei si de mine... Departe de mine gandul de a face vreun fel de acuzatii ...Am acuzat eu pe cineva? ARATA-MI UNDE! De ce trebuie sa va asumati asta? Am pus DOAR niste intrebari ... zi tu cu gurita ta cum ti-a venit ideea impotmoliadei! Cred ca daca m-as apuca sa povestesc reala poveste a Impotmoliadei ...si care e "legatura" voastra (kamikaze) cu ea ...s-ar rupe multe ... stii foarte bine cum stau lucrurile ...asa ca mai bine tac! De fiecare data tu Sorine ne-ai ajutat, si asta nu e un lucru de ascuns ...e un lucru pe care intotdeuna ni l-am asumat cu mandrie. @adikamikaze 1.Faci niste afirmatii total fara acoperire ...te credeam un om vertical. Acest lucru nu ma va opri sa te respect in continuare asa cum te stiam odinioara 2.Afirmatia pe care ai facut-o anul trecut la masa la Moeciu ...mi-o aduc aminte destul de bine si au mai auzito si altii ... :wink: 3.Eu tot ce spun am argumentat. Acum 3 saptamani s-a prezentat cineva la autoritati ptr a obtine autorizatia ptr acel eveniment ...si ala nu am fost eu. 4.Nu ne dorim nici un statul de club "nu stiu de care" in federatie. Am spus mai sus, daca e spre binele offroadului sa renuntam la acel posibil statut (ptr ca nu este inca obtinut decat dupa validarea in Consiliul Federal) vom renunta fara nici un fel de problema 5.nu-mi sta in caracter sa ma uzez de inregistrari, filmari samd... e o vorba care zice asa "ce vad 4 ochi, vad si 6 dar niciodata 2" 6.Cu votul de anul trecut esti intr-o mare eroare domnul Adi. Au votat 10 cluburi pentru (cele 7 + ORR + noi + AutoCrono) si 7 impotriva. Si cea mai tare faza ...la momentul votului eu, Ionut nu am ridicat cartonasul verde...nici macar nu am fost in sala cand s-a votat asta!!! (dar as fi votat tot pentru :wink:) Nu transformati razboiul vostru cu FRAS-ul, legalitatea si mai stiu eu ce fantansma de-a voastra intr-un razboi personal cu mine ... Eu nu sunt FRAS-ul. Folositi-va energia cum puteti voi mai bine ptr ca mai aveti 28 de zile ...si trebuie sa puneti un regulament sus ... si sa expuneti intregii suflari offrodistice noua voastra strategie ptr viitor :wink: Ce am scris mai sus in celelalte posturi...e cheia ...calea spre a face lucrurile legal. Ce veti face voi in continuare e treaba voastra. Nu luati posturile mele drept un discurs ...sunt doar niste opinii, pareri ...si atat! Bafta in continuare si sincer (pe bune) va doresc sa reusiti ...:wink: @ceilalti kamikazi Atata timp cat folositi un limbaj al unei persoane care ma acuzati ca de fapt sunt eu ...nu meritati nici macar o virgula din partea mea. Editat Noiembrie 28, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? intreb si eu asa .care a fost cupa sau etapa care a fost organizata de club 4x4 Bucuresti ca trialul am inteles care este,asta ca sa fie club elector tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @ionutz Spune ceva concret si la subiect, ca nu inteleg nimic. Eu unul vin punctual si raspund, pe cand tu tot ma ametesti si nu stiu despre ce vorbesti 1. Ce afirmatii nu au acoperire? 2. Ce am zis la Moeciu? 3. Cine s-a dus la autoritati? 4. ???? 5. Asta chiar nu inteleg ( poate este vreun calcul matematic? ) Noi nu avem nici un razboi, nici cu FRAS nici cu CNOR, asa ca putem sa ne consumam energia aici pe forum ca s-a terminat campionatul. KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? intreb si eu asa .care a fost cupa sau etapa care a fost organizata de club 4x4 Bucuresti ca trialul am inteles care este,asta ca sa fie club elector parca am vazut pe undeva ceva... cred ca aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64441-Maramures-Offroad-Fest-11-15-august-2011-MMOF-2011&p=710915&viewfull=1#post710915 p.s. Posibil sa ma insel. Editat Noiembrie 28, 2011 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Daca toate energiile astea "versus" ar fi concentrate catre un proiect comun offroadul ar fi sport national.. @AdiKamikaze @ team: Yonutz nu e asa lupul rau cum va inchipuiti. Nu prea-i place in teren (sau nu-i mai place), dar e foarte bun organizator si cred ca ar face treaba foarte buna pe zona de relatia cu federatia/sponsori potentiali, regulamente. @Yon: daca ai putea sa nu mai privesti oamenii ca albi/negri si sa nu mai vezi atatea scenarii, dusmani si adevaruri absolute (si mai ales sa nu le comunici tuturor) ai putea castiga acel respect pe care crezi ca-l meriti. Daca v-ati intalni voi la un suc ati rezolva toate problemele astea in jumatate de ora si am putea construi niste chestii faine (sau macar sa incercam). Ce ziceti, va dati un telefon maine? Editat Noiembrie 28, 2011 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Si ti se pare ca Yonutz a facut 2 cupe doi ani consecutivi?!? raspunde sincer! din cate stiu a organizat 2 evenimente ( Impotmoliada ) si ( aici nu mai stiu sigur, si pot sa fiu contrazis de cine stie exact ) parca in 2009 a fost co-organizator la MMOF..... dar nu bag mana in foc.... din alt punct de vedere, ca si evenimente, DA, a organizat 2 in 2 ani consecutivi, evenimente care au aduc min 5-6 fete noi in Off-Road-ul romanesc ! ... ceea ce alte cluburi nu au facut. ca si merit Club4x4bucuresti are aportul lui in miscarea de aici, si nu poate fi contestat, cu Yonutz...este alta poveste si alta discutie. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @worldscape, citeste regulamentul si pe urma poti scrie la obiect. Regulamentul spune asa: 2 competitii in 2 ani consecutivi, unde competitie este egal cu doua zile de concurs @razvanutza, nu zic ca este lupul cel rau si sigur cred ca este un organizator bun si vrea sa faca ceva pentru fenomen, dar crede ca noi facem conspiratii sau boicotam fenomenul, dimpotriva vrem sa fie mai frumos, sa vina cati mai multi, sa se organizeze cat mai multe evenimente, chiar si de o zi. Ce nu intelege este faptul ca daca vrei sa fi echidistant cum a zis trebuie sa privesti lucrurile si din celalalt unghi. KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate