Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii?

Postări Recomandate

Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii?

Foarte logica propunerea. Poate trebuie umblat un pic la cifre.

Votul fiecarui club trebuie sa aiba o greutate proportionala cu activitatea sa si a membrilor sai.

Clar :g (tu erai cea mai in masura persoana sa zici asta)

Ce se intampla cand un club este mai preocupat de organizare decat de participare ? O sa i se impuna sa organizeze dupa un regulament care nu ii convine si pe care nu il poate respecta ? In acest caz cumva acel club este obligat sa organizeze sau credeti ca va renunta la organizare ?

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 224
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Desi facem parte din tabere "diferite" asteptam si noi, in timp util, cu interes urmatoarele:

1.Decizia de validare a Comitetului Federal a noii structuri de conducere si a noii comisii CNOR-FRAS si componenta acesteia inclusiv modul prin care a fost aleasa

2.Prezentarea unei date concrete cand se poate prezenta bilantul pe 2011

3.Prezentarea Regulamentului de functionare al CNOR-FRAS 2012

4.Strategia ptr 2012 a CNOR-FRAS

5.Regulamentul competitional cu toate anexele aferente 2012

6.Noile taxe FRAS ptr 2012

7.Caietul de sarcini al organizatorului cu tot cu formularistica 2012

LE Era mai devreme un post al lui AdiZuZ ...Am vazut e postul #99 ...:tk

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bilantul a fost prezentat, doar ca sedinta de pe 25 a inceput la ora 10 nu la ora 11 jumate :wink:.

Probabil poti vorbi cu Alina sa iti trimita pe mail o copie.

p.s. Nu dispar, e cu o pagina in urma :wink:

Editat de iwa
GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

... stand si citind discutiile de mai sus, mi-am pus o intrebare fireasca: vor avea cei de la KAMIKAZE prticipanti la Impotmoliada 2011 care are si scop umanitar ?

:2dr

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Mi se pare o informatie complet inutila pe topicul 'sedinta cluburilor cnor'.

Rog un moderator sa curete acest topic de mare interes de diversele interventii cu alt subiect :al

Link spre comentariu

Clar :g (tu erai cea mai in masura persoana sa zici asta)

Ce se intampla cand un club este mai preocupat de organizare decat de participare ? O sa i se impuna sa organizeze dupa un regulament care nu ii convine si pe care nu il poate respecta ? In acest caz cumva acel club este obligat sa organizeze sau credeti ca va renunta la organizare ?

Fiecare club va primi punctele conform unei grile agreate.

Daca un club nu poate sau nu vrea sa respecte regulamentul, asta e o alta discutie.

Un club nu poate fi obligat sa organizeze, dar totusi cred ca ar fi interesat daca vrea sa aiba un cuvint de spus, sa poata sa atraga noi membri, sponsori, etc.

Link spre comentariu

Desi facem parte din tabere "diferite" asteptam si noi, in timp util, cu interes urmatoarele:

1.Decizia de validare a Comitetului Federal a noii structuri de conducere si a noii comisii CNOR-FRAS si componenta acesteia inclusiv modul prin care a fost aleasa

3.Prezentarea Regulamentului de functionare al CNOR-FRAS 2012

4.Strategia ptr 2012 a CNOR-FRAS

5.Regulamentul competitional cu toate anexele aferente 2012

6.Noile taxe FRAS ptr 2012

7.Caietul de sarcini al organizatorului cu tot cu formularistica 2012

LE Era mai devreme un post al lui AdiZuZ ...Am vazut e postul #99 ...:tk

8. Raportul privind activitatea membrilor comisiei, in special reprezentantul media

In rest no comment, s-au spus deja prea multe

Link spre comentariu

Vitalies, nu pricep exemplele date.

Faptul ca prima editie Kamikaze s-a facut prin Corb este ok si nu incalca nici un regulament dar se contabilizeaza la Corb44.

MMOF-ul se contabilizeaza la Club4x4 Bucuresti.

Ce am zis aici gresit pt Kamikaze si ingaduitor pentru Club4x4 Bucuresti?

Ce e gresit in constatarile mele?

E adevarat ca grupul Kamikaze a facut efectiv Cupa Kamikaze exact la fel cum Club4x4 Baia Mare a facut efectiv MMOF-ul dar in acte in relatia cu FRAS-ul nu conteaza asta. Sunt artificii dar permise si utilizate si de altii.

alo.....sefu ...numai club 4x4 Baia Mare a facut efectiv MMOF-ul ??????

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

@blavenstein

Sefu, noi nu avem nici o legatura cu MMOF. Acesta a fost organizat de Max, doar l-am ajutat cu acea autorizatie (HARTIE) si nimic mai mult. Deci nu ar fi fair sa ne asumam vreodata vreun merit privitor la acel eveniment. :wink:

@all

Nu cred ca e o crima sa ajuti un om cand are nevoie ...ptr doar la greu se vede cine iti este prieten si cine nu ...:wink:

Si ca fapt divers ...daca ar avea nevoie ...l-as ajuta cu mare placere si total dezinteresat din nou. :wink:

Chiar daca lumea de azi se invarte putin altfel in jurul axei sale (adica s-au schimbat putin polii)... prin sange la unii inca ne mai curge inca acel spirit "old style".

Editat de Max

Link spre comentariu

Sunt de ceva vreme pe aici, si "cetesc"" zilnic ce se mai discuta prin zona.

Va pu o simp[la intrebare:

Oare cu atituninea asta doriti sa atrageti noi participanti cotizanti la campionat?

Raspunsu va las sa il dati voi.

Link spre comentariu

@blavenstein

Sefu, noi nu avem nici o legatura cu MMOF. Acesta a fost organizat de Max, doar l-am ajutat cu acea autorizatie (HARTIE) si nimic mai mult.

Yonutz, ai inteles gresit. Blavenstein nu s-a referit la tine si la faptul el si Florin Danci care erau membri ai clubului Xtreme Adventure Baia Mare au ajutat la organizare. La aia s-a referit cand a spus de realizarea efectiva a MMOF-ului.

Link spre comentariu

Foarte logica propunerea. Poate trebuie umblat un pic la cifre.

Votul fiecarui club trebuie sa aiba o greutate proportionala cu activitatea sa si a membrilor sai.

Tu.... cine esti?

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Pentru a stabili cluburile electoare de ce nu se face un punctaj al cluburilor la sfarsitul fiecarui an? Spre exemplu:

Ai organizat o etapa in campionat (2 zile de traseu) primeste clubul 5 pcte. Daca au fost doua cluburi care au organizat o etapa, ei isi vor imparti aceste 5 puncte.

Daca ai organizat o cupa (2 zile de traseu) primesti 3 pcte.

Daca ai organizat un un EUROtrial primesti 2 pcte.

Pentru un trial normal (din cadrul unei cupe sau etape) primesti suplimentar 1pct

Punctajele care le obtin pilotii respectiv copilotii sa fie adaugate la clubul de care apartin.

Ar fi interesant ca si nr de participanti care iau startul in competitie sa puncteze cu 0.1 pcte pentru clubul care organizeaza evenimentul. Cu alte cuvinte daca evenimentul are, de exemplu 20 masini la start (care si-au platit taxa in intregime), clubul organizator mai primeste 2 pcte suplimentare . Asa motivezi pe organizator sa faca tot posibilul sa adune cat mai multi participant.

La sfarsitul anului se aduna punctele si se face clasamentul cluburilor. Iar primii 5 (sa zicem) vor fi cluburile electoare.

Doresc sa mentionez ca nr de puncte au fost puse fara nici o logica, au fost doar exemple.

Bogdi, eu daca particip la sedinta anuala, vreau sa fac orice altceva decat matematica. Dupa varianta propusa de tine, trebuie sa ne apucam de calculat, da cu virgula, extragem radicali si impartim la PI

Ma lasi...

Ca si Club membru, nu doresc decat sa pot vota presedintele CNOR, sa votez calendarul competitional, bugetul, etc...

Regulile dupa care se concureaza sau se organizeaza trebuie sa fie stabilite de o comisie tehnica cu membrii alesi prin vot de catre toate cluburile. Fara sa facem matematica sau alte nazbatii: doar prin prezentarea un CV si votul cluburilor care sunt prezente in sala.

Daca nu se intampla asa, ce rost mai are sa bat drumul pana la mama zmeului (de data aceasta mama zmeului a fost la 160 km de noi, dar fata de altii a fost la 400 km), doar sa aflu ca s-au cheltuit circa atatia bani, dar facturile nu au ajuns inca la "dosar" si suma e spusa din memorie....

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

alo.....sefu ...numai club 4x4 Baia Mare a facut efectiv MMOF-ul ??????

Eu imi aduc aminte ca Max v-a scos la rampa, in seara festiva, si v-a pezentat pe fiecare din toata echipa de organizare si si-a exprimat public multumirile fata de toti.......dar deja suntem off-topic..........

Link spre comentariu

Apropos de boicot, sunt multe cluburi electoare, care nu au 7 participari la tot campionatul national, dar la o etapa.

Priviti fiecare etapa si trage fiecare o concluzie cine boicoteaza si ce.

Singura etapa la care am avut un singur echipaj a fost Resita si asta nu ca am incercat sa convingem sau sa impunem vreunui membru sa nu participe. Fiecare a ales, nu mai era nici o miza pentru CN si eu personal am spus de la sedinta din 2010 cand s-a introdus etapa ca nu voi participa deoarece a fost bagata cu forta si bineinteles cu concursul tau Ionutz, care ai votat pentru.

Ionutz, daca 7 echipaje la o etapa sunt putine, clubul tau cate participari a avut in tot campionatul ? Dar Bucovina? Sa mai enumar? Iasi? Buzau?

Vreau sa fac o precizare, ca fara sa ma documentez corect am facut o greseala pe care mi-o asum si aceea ca am enumarat clubul din Iasi care numai la Bucovina au avut 5-6 echipaje.

Vreau sa constatati ca recunosc cand gresesc si-mi cer si scuze

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

Link spre comentariu

Vreau sa fac o precizare, ca fara sa ma documentez corect am facut o greseala pe care mi-o asum si aceea ca am enumarat clubul din Iasi care numai la Bucovina au avut 5-6 echipaje.

Vreau sa constatati ca recunosc cand gresesc si-mi cer si scuze

@Adi... terminati pu prostiile su cu raca asta care nu aduce nimic bun.....:)

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Adi,

Sa-ti dau un raspuns care sa te multumeasca sau unul care sa te enerveze?

Suficiente ... Daca iti doresti un numar exact se poate verifica la fiecare etapa. :wink:

Printre prioritatile clubului in 2011 nu au fost nici participarile in campionat si nici accesul nostru intr-o structura de conducere la nivel de federatie. :wink:

O dai inainte cu "votul" ala:

Te rog sa confirmi sau sa infirmi ce scriu mai jos ...esti un om dintr-o bucata si vertical (cel putin asa te consider eu) si sunt sigur ca imi vei raspunde la urmatoarele intrebari. Nu trebuie sa argumentezi, e suficient sa raspunzi cu DA sau NU.

1.Este adevarat ca atunci cand s-a votat in 2010 "cine e ptr 8 etape" , eu, Ionut ...nu eram in sala?

2.Este adevarat ca scoringul votului de atunci ptr 8 etape a fost de 10 pro si 7 impotriva? Deci oricare ne-ar fi fost la acel moment optiunea , pro sau contra, soarta campionatului 2011 nu s-ar fi schimbat?

Am rugamintea sa lamuresti acest aspect. As indrazni sa spun ca e un lucru esential in stingerea disputei artificial create. Multumesc.

Pe viitor incercati sa nu impuneti altora cu forta ideile voastre. Ca nu veti reusi niciodata. Mai ales unora ca mine caruia ii place sa "scormoneasca" prin legislatie ca sa se informeze (sa se documenteze ...sa nu intelegi ...altceva) indiferent de cat de "sigura" e informatia.

Asta nu este nici razboiul meu si nici al tau. Si chiar daca ar fi vreodata vreun razboi, m-as bucura sa am sansa sa ma declar de la inceput invins ca sa castige miscarea asta ceva. Si o spun cu toata sinceritatea.

Ptr mine e doar un hobby si nu politica. Si asa va ramane.

Bafta si hai sa facem si ceva constructiv. Oricand daca e nevoie si ma pricep va pot ajuta fie ca e X sau Y la conducere ...Asa bine cum dau din gura sa stii ca dau si cu sapa ... :wink:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

@ Radio Erevan

Este adevarat ca etapa No.8 a fost stabilita inaintea sedintei de anul trecut si a fost impusa de cluburile electoare?

Este adevarat ca nici CLUBUL ORR nu a stiut ca va deveni peste noapte organizator de etapa CN?

Multumim radio erevan:al

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Max - am si eu o mica nelamurire - o sa citez din postul cu MMOF

Ce inseamna partenerul nostru este club 4x4 bucuresti ?

Inseamna ca tot ce inseamna relatia cu FRAS, acte necesare, taxe aferente etc se fac prin acest club.

Later Edit:

Revin cu o modificare. Relatia cu FRAS se va rezolva prin clubul nostru.

pai pana la urma daca ai rezolvat fara Yon cu FRAS-ul care este contributia lui???

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Max - am si eu o mica nelamurire - o sa citez din postul cu MMOF

pai pana la urma daca ai rezolvat fara Yon cu FRAS-ul care este contributia lui???

Initial, MMOF-ul era inscris in calendar prin Club4x4 Bucuresti.

Inainte de MMOF am dorit ca sa facem prin Club4x4 Baia Mare, club care era in curs de infiintare (inainte activitatile noastre inclusiv umanitare sau altele fara caracter sportiv, erau facute prin asociatia sportiva infintata in 2007) . Deoarece nu au iesit toate actele noului club sportiv pana inainte de MMOF asa cum am vrut si in felul acesta nu am avut posibilitatea sa afiliem Clubul, am ramas in varianta originala asa cum era inscrisa in calendar. In momentele acelea in care eram in febra pregatirilor, nu ne gandeam noi sa anuntam ultima varianta pt ca oricum nu avea nici o importanta. Oamenii nu vin la MMOF datorita faptului ca evenimentul este organizat prin actele unui anume club. Vin pentru ceea ce facem noi aici.

Vitalie, spre deosebire de multi altii, mie mi se rupe prin actele cui s-a facut MMOF-ul in relatia cu FRAS-ul. Nu tin sa contabilizez evenimente, nu ma intereseaza sa votez in FRAS, nu ma intereseaza ca sa ma dau mare in campionat , etc... M-a interesat ca oamenii sa vina la noi, indiferent din ce grupuri sau cluburi sunt, sa se simta bine, sa socializeze, sa nu isi sparga dintii pt puncte si premii, sa aprecieze ceea ce s-a facut pentru ei si inclusiv sa critice daca a fost ceva gresit.

Editat de Max
Link spre comentariu

Zippo, matematica este o stiinta exacta, intr-un CV poti scrie multe care nu corespund neaparat cu realitatea!

Referitor la calcule, stai linistit ca nu te va pune nimeni sa aduni tu cateva cifre. O sa le adune reprezentantul CNOR de la acea competitie.

Nu vreau sa cred ca certurile care sunt acum, sunt mai construictive decat cateva adunari care se fac dupa fiecare eveniment!

Bogdi, eu daca particip la sedinta anuala, vreau sa fac orice altceva decat matematica. Dupa varianta propusa de tine, trebuie sa ne apucam de calculat, da cu virgula, extragem radicali si impartim la PI

Ma lasi...

Ca si Club membru, nu doresc decat sa pot vota presedintele CNOR, sa votez calendarul competitional, bugetul, etc...

Regulile dupa care se concureaza sau se organizeaza trebuie sa fie stabilite de o comisie tehnica cu membrii alesi prin vot de catre toate cluburile. Fara sa facem matematica sau alte nazbatii: doar prin prezentarea un CV si votul cluburilor care sunt prezente in sala.

Daca nu se intampla asa, ce rost mai are sa bat drumul pana la mama zmeului (de data aceasta mama zmeului a fost la 160 km de noi, dar fata de altii a fost la 400 km), doar sa aflu ca s-au cheltuit circa atatia bani, dar facturile nu au ajuns inca la "dosar" si suma e spusa din memorie....

Link spre comentariu

Corect!

m-a interesat ca oamenii sa vina la noi, indiferent din ce grupuri sau cluburi sunt, sa se simta bine, sa socializeze, sa nu isi sparga dintii pt puncte si premii, sa aprecieze ceea ce s-a facut pentru ei si inclusiv sa critice daca a fost ceva gresit.
Editat de Fritz
Link spre comentariu

Max mie mi se rupe si mai mult de toata tarasenia asta, eu personal as vrea sa ma intorc in vremurile cand am venit in miscarea offroad, adica vremurile bune al dtrn si 4x4mania - cand eram toti o singura mare gasca. Dar daca tot din orgolii , interese si alte varii motive am fost implicati in organizatie din ce in ce mai alambicata nu vreau sa fiu spectator si un prost din turma care joaca orbeste dupa regulile altcuiva. Daca fac parte din miscare (atat cat fac) - vreau sa fac parte si la stabilirea regulilor jocului, si numai in aceste conditiii sunt de acord sa le respect in viitor.

Intrebarea pe care ti-am pus-o cu MMOF-ul rezulta din faptul ca daca ultimul citat este cel adevarat inseamna ca Yonutz NU A ORGANIZAT NICI MACAR SCRIPTIC o competitie in acel an.

Si din raspunsul tau eu tot nu am inteles daca Yon a organizat sau NU MMOF-ul? Iar mie nu mi se rupe din actele cui a fost organizat (si mai ales lui Yonutz) - prezenta sau absenta acelor acte certifica dreptul si asa discutabil de a fi ales club elector. Iar nu uita tot scandalul de la aceasta alegere a pornit.

Ce este MMOF si cile l-a organizat REAL acest eveniment stie toata lumea - aici era vorba de niste acte care nu-mi este clar daca exista sau nu.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Max mie mi se rupe si mai mult de toata tarasenia asta, eu personal as vrea sa ma intorc in vremurile cand am venit in miscarea offroad, adica vremurile bune al dtrn si 4x4mania - cand eram toti o singura mare gasca. Dar daca tot din orgolii , interese si alte varii motive am fost implicati in organizatie din ce in ce mai alambicata nu vreau sa fiu spectator si un prost din turma care joaca orbeste dupa regulile altcuiva. Daca fac parte din miscare (atat cat fac) - vreau sa fac parte si la stabilirea regulilor jocului, si numai in aceste conditiii sunt de acord sa le respect in viitor.

Intrebarea pe care ti-am pus-o cu MMOF-ul rezulta din faptul ca daca ultimul citat este cel adevarat inseamna ca Yonutz NU A ORGANIZAT NICI MACAR SCRIPTIC o competitie in acel an.

Si din raspunsul tau eu tot nu am inteles daca Yon a organizat sau NU MMOF-ul? Iar mie nu mi se rupe din actele cui a fost organizat (si mai ales lui Yonutz) - prezenta sau absenta acelor acte certifica dreptul si asa discutabil de a fi ales club elector. Iar nu uita tot scandalul de la aceasta alegere a pornit.

Ce este MMOF si cile l-a organizat REAL acest eveniment stie toata lumea - aici era vorba de niste acte care nu-mi este clar daca exista sau nu.

Vitalie, ca sa ma exprim elegant, nu e deloc corect ca faci niste afirmatii care nu au nici macar o acoperire. Asta demonstreaza doar rautate si dorinta de a mentine un scandal in nici un caz de aplanare.

Uite mai jos Permisul de organziare:

permis.thumb.jpg.2f7b3a11513b2156e36e6020b4c94a3e.jpg

Link spre comentariu

Confirm 100% cele spuse de Max. De fapt chiar am scris cu cateva posturi in urma!

...noi nu avem nici o legatura cu MMOF. Acesta a fost organizat de Max, doar l-am ajutat cu acea autorizatie (HARTIE) si nimic mai mult. Deci nu ar fi fair sa ne asumam vreodata vreun merit privitor la acel eveniment. :wink:

...

Nu cred ca e o crima sa ajuti un om cand are nevoie ...ptr doar la greu se vede cine iti este prieten si cine nu ...:wink:

Si ca fapt divers ...daca ar avea nevoie ...l-as ajuta cu mare placere si total dezinteresat din nou. :wink:

...

De ce nu a fost altul in locul nostru dispus sa faca asta ...asta nu mai stiu, asta ar trebui sa o stiti chiar voi. :wink:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare