Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii?

Postări Recomandate

Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii?

In continuare se discuta forma fara fond, se dezgroapa mortii si se arunca peste gard. In loc ce punem?

Pana la urma, ca urmare a discutiilor aparute:

1. Conducerea federatiei si-a dat demisia

2. S-a stabilit o noua conducere interimara cu un mandat clar sa modifice regulamentul

3. S-a ajuns la concluzia ca ar trebui echilibrata ponderea voturilor intre cluburi

Toata discutia asta cu "a fost sau n-a fost?" se poate lamuri in cadru privat, pe pm, la un suc, la un telefon. Cu ce ma ajuta pe mine sa stiu cine cu cine a facut schimb de stampile la evenimentele trecute?

Dificultate trasee, modificari tehnice la masina, limitari roti, clase auto, asta as vrea sa stiu. Si nu numai eu.

Adi& Kamikaze Team: ati castigat campionatul (pe regulile si formatul decis de "ceilalti"), aveti un club puternic, acum s-a inteles ca trebuie sa se tina cont si de cuvantul vostru. Dar atunci ar trebui sa iesiti din postura de "challengeri", de club in opozitie si sa va asumati si faptul ca trebuie pus ceva in loc, nu numai dat jos.

Avem o alta conducere la CNOR, faceti propunerile de modificare dorite, votati-le acolo intre mintile luminate si hai sa urnim odata caruta asta.

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 224
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

... M-a interesat ca oamenii sa vina la noi, indiferent din ce grupuri sau cluburi sunt, sa se simta bine, sa socializeze, sa nu isi sparga dintii pt puncte si premii, sa aprecieze ceea ce s-a facut pentru ei si inclusiv sa critice daca a fost ceva gresit.

... un punct de vedere ceva mai sportiv, :br

In continuare se discuta forma fara fond, se dezgroapa mortii si se arunca peste gard. In loc ce punem? ...

@ Razvanuta, din tot ce s-a spus aici, respectiv un raspuns care eu il inteleg la intrebarea ta clara, eu am inteles ca deja s-au format de saptamana trecuta niste grupuri de lucru ( interese ) si anume:

1. Adi Kamikaze, Miron Sorin si Vitalies se vor ocupa de Regulamentul Campionatului si atragerea "tineretului sportiv".

2. Bogdi si Horace de Regulamentul de Organizare si de situatiile financiare ( unul le are cu matematica , iar Horace e scartar).

3. actualul presedinte interimar Virgil Marin (TAT ), Silviu Bulugioiu ( Corb44) si Gabi Nicolae ( DTRN ) de Regulamentul de Comisie;

Deci pana la sfarsitul acestui an asteptam, ca si restul muritorilor, rezultatele si deciziile celor de mai sus pt anul 2012. Multa bafta baieti...

P.S.: Nu am prevazut punctul 4. cine se va ocupa de partea cu Divertismentul ... Semaca ?!

1. Conducerea federatiei si-a dat demisia ...

@Razvanuta: Conducerea CNOR si-a dat demisia... NU cea a federatiei ... nu uita ca sunt 2 lucruri distincte :wink:

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Vitalie, ca sa ma exprim elegant, nu e deloc corect ca faci niste afirmatii care nu au nici macar o acoperire. Asta demonstreaza doar rautate si dorinta de a mentine un scandal in nici un caz de aplanare.

multumesc pentru raspuns - nu inteleg de ce nu a putut fi dat clar la inceput, altfel nu mai existau nici un fel de suspiciuni

daca asta vezi tu in dorinta mea sa aflu adevarul - treaba ta, ma cunosti de ceva timp si stii felul meu de a fi.... numai ca in ultimul timp ai inceput sa te schimbi si sa nu mai fii Max pe care il cunosteam. Imi pare rau dar eu , spre deosebire de unii (nu la tine ma refer), daca am ceva de zis, zic ce am pe suflet, nu ce vor sa auda altii de la mine. Poti sa ma si banezi pentru asta dar eu nici mort nu voi fi NEVERTEBRAT!!!!

late edit - afirmatiile le-am faqcut pe baza propriilot tale cuvinte scrise in postul cu MMOF - pe care le-am citat!!!

Editat de vitalies

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

multumesc pentru raspuns - nu inteleg de ce nu a putut fi dat clar la inceput, altfel nu mai existau nici un fel de suspiciuni

daca asta vezi tu in dorinta mea sa aflu adevarul - treaba ta, ma cunosti de ceva timp si stii felul meu de a fi.... numai ca in ultimul timp ai inceput sa te schimbi si sa nu mai fii Max pe care il cunosteam. Imi pare rau dar eu , spre deosebire de unii (nu la tine ma refer), daca am ceva de zis, zic ce am pe suflet, nu ce vor sa auda altii de la mine. Poti sa ma si banezi pentru asta dar eu nici mort nu voi fi NEVERTEBRAT!!!!

late edit - afirmatiile le-am faqcut pe baza propriilot tale cuvinte scrise in postul cu MMOF - pe care le-am citat!!!

Vitalie, nu am stiut niciodata si nu am considerat ca ar fi fost suspiciuni legate de faptul ca MMOF-ul a fost facut sau nu prin Club4x4Bucuresti. Am considerat suficient daca am confirmat asta in acest topic. Aveam impresia ca am suficient cuvant in fata ta incat sa ma crezi pe cuvant.

Ma simt aiurea pt faptul ca nu m-ai crezut si a fost necesar ca sa suplimentez si cu postarea efectiva a permisului de organizare.

In fine. Eu mi-am spus deja parerile, am aratat ce am avut de aratat. Am facut asta doar pt ca am considerat ca anumite afirmatii sunt incorecte si subiective. Probabil ca ar fi fost mai confortabil ca sa nu ma bag, dar, ca si in padure, daca sunt doua trasee care ajung in acelasi punct si unul e neted iar celalalt e cu ravene, intotdeauna ma duc pe traseul mai greu. :grin: Diferenta in cazul asta e satisfactia ca am reusit sa ajung la sfarsit pe traseul greu.

Eu ma retrag din orice discutie de genul asta si as aprecia daca m-ati scoate si voi din aceste discutii atat pe mine cat si MMOF-ul.

Va rog doar ca sa pastrati in continuare un ton normal si un limbaj decent.

Multumesc

Link spre comentariu

Stiu ca parerea mea nu este una importanta ,deoarece nu m-am dat nici in campionat si nici la cupe.De organizat in schimb am organizat ,impreuna cu colegii de la Brasov.

Ceea ce mi se pare ca e scapat din toata ecuatia asta a ramurii sportive este lipsa de viziune a viitorului.Toti de aici suntem ca "Liga de fotbal romanesc".Buni in interiorul granitei dar fara prezenta in strainatate.Au fost cativa colegi de ai nostrii in Croatia ,bravo lor,stiu ca mergeti cativa la Shumen,sper sa faceti o figura buna!DAR comparatia se opreste aici....Atentie prezenta redusa NU este din cauza lipsei de dorinta sau experienta,ci din cauza LIPSEI de EVENIMENTE ASEMANATOARE ca in ROMANIA.Rallyraid sau trial in tarcuri de 2000mpatrati!ASTA este in general off-roadul in EUROPA!Cat credeti ca va mai putea face ceva si la noi?Daca VOI cei care puteti nu faceti ceva acum,poate vine o zii cand o sa va para rau.Va disparea oficial incet incet competitia de 2-3 zile prin munti!Nu vedeti asta ?Vom devenii "haiduci "ai offroadului si o sa ne dam in grupuri de cate 3 in secret...Stiu ca pe multi nu-i afecteaza ptr ca au dealu' in spatele casei?Dar majoritatea ?Pai faceti posibil ca aceasta majoritate sa poata iesi pe teren in conditii organizate si peste 10 ani!Nu va mai certati!

• Like 1

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Vroiam sa dau niste linkuri de pe site fras dar zona de offroad a fost data jos, la fel cu site www.cnor.ro .

Pare cel putin ciudat timingul....

cristi, presupunem cu totii ca site-ul www.cnor.ro are un motiv TEHNIC foarte serios sa nu mearga...ESTE MAI PRESUS DE INCHIPUIRE...ca vreo PERSOANA...iubitoare, PASIONATA de offroad, si presupusa inteligenta,... cu care ne-am intilnit cu mare placere in competitii, poate sa EFECTUEZE interuperea SITE-ului...

cred si eu ca multi altii ca http://www.cnor.ro...NE APARTINE putin... TUTUROR...cotizantilor mai mici sau mai mari...afiliati la federatie...ca mijloc de informare...

doresc sa multumesc PUBLIC persoanelor care au ajutat la creearea acestui site, precum si celor care s-au ocupat de actualizarea informatiilor despre competitiile OFFROAD...

sunt CONVINS ca dupa reparatiile tehnice necesare, site-ul o sa functioneze in continuare...in SCOPUL PROMOVARII SI DEZVOLTARII...offroad-ului...

RESPECT TUTUROR !!!

Editat de gabi.r
Link spre comentariu

cristi, presupunem cu totii ca site-ul www.cnor.ro are un motiv TEHNIC foarte serios sa nu mearga...ESTE MAI PRESUS DE INCHIPUIRE...ca vreo PERSOANA...iubitoare, PASIONATA de offroad, si presupusa inteligenta,... cu care ne-am intilnit cu mare placere in competitii, poate sa EFECTUEZE interuperea SITE-ului...

cred si eu ca multi altii ca http://www.cnor.ro...NE APARTINE putin... TUTUROR...cotizantilor mai mici sau mai mari...afiliati la federatie...ca mijloc de informare...

doresc sa multumesc PUBLIC persoanelor care au ajutat la creearea acestui site, precum si celor care s-au ocupat de actualizarea informatiilor despre competitiile OFFROAD...

sunt CONVINS ca dupa reparatiile tehnice necesare, site-ul o sa functioneze in continuare...in SCOPUL PROMOVARII SI DEZVOLTARII...offroad-ului...

RESPECT TUTUROR !!!

Cine zice ca http://www.cnor.ro "ne apartine" ?

Sorry, apartine celui care a cumparat domeniul :)))

Two Rasty SRL

Two Rasty SRL

str. Vlaicu Voda nr.18

Bl.V70, sc.5, et. 1, ap. 69

Sector 3

xx, 71315, RO

Phone: +40-21-322.07.57

Fax: +40-21-322.07.57

Email: office@tworasty.ro

Astfel incat, orice fel de cerere si/sau intrebare, trebuie adresata proprietarului...

Alin Radu
Link spre comentariu

Alin, mai citeste de cateva ori mesajul dlui Regep, incearca cu diferite intonatii, si la un moment dat sper ca ti se va arata intelesul :old

Corect, la coafura si poezie ma pricep mai putin...

Cu siguranta Gabi (pentru cine nu stie Dl Regep), nu are nevoie de sustinatori, fiind un om in masura sa inteleaga EXACT ce am vrut sa spun si sa ia ca atare lucrurile. Nu acelasi lucru se poate spune despre tine...

Sa ramanem fiecare la categoria lui de intelegere...:C

Respect Domnule Regep (adica Gabi) :)

Alin Radu
Link spre comentariu

Dupa ce in 2007 am asistat la inmormintarea Rally Raidului in Ro sa speram ca si offroadul nu a ajuns la aceeasi boala incurabila.

Ii doresc noii conduceri interimare sa aiba puterea , vointa si sustinerea sa duca angajamentul si mandatul la bun sfirsit si in dec 2012 sa radem doar pe seama acestui topic

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

istoricul ultimilor 2 ani competitionali de offroad in care am participat, m-a facut sa cred ca acest sport evolueaza in bine ; analizind cu atentie oamenii implicati, cred ca miscarea este foarte consistenta si NU SE VA OPRI indiferent de starea provizorie de nemultumire a UNORA sau a ALTORA...am aflat la Predeal din adresari ca suntem 2 GASTI...!?!?...

adresez prietenilor si colegilor care fac parte din ACTUALA comisie a cluburilor electoare ( organizatorii de etape de fapt ) rugamintea sa-si exprime si ei AICI parerea...( am vorbit cu max si stiu precis ca cititi toti cuvint cu cuvint ce se scrie.... :wink: )...s-a discutat la Predeal numai despre functii, scaune si schimbari de persoane...ce facem cu etapele in 2012 ???...domnu' Iernean mai facem campionat ??? ne mai invitati la dumneavoastra la etapa ???...Robert...este voie sa venim la IASI la etapa ???...Gyula/Sorin...abandonam...sau punem troliul ( la tati ni-i greu :2dr)...???...bucovina / plai cu flori / ne mai chemi de...10 ori ???

mergem la defilare sau inmormintare ??? ( vreau si eu sa-mi aleg culoarea la noua masina...:ha: )

multumim anticipat prieteni :tk

Editat de gabi.r
Link spre comentariu

istoricul ultimilor 2 ani competitionali de offroad in care am participat, m-a facut sa cred ca acest sport evolueaza in bine ; analizind cu atentie oamenii implicati, cred ca miscarea este foarte consistenta si NU SE VA OPRI indiferent de starea provizorie de nemultumire a UNORA sau a ALTORA...am aflat la Predeal din adresari ca suntem 2 GASTI...!?!?...

adresez prietenilor si colegilor care fac parte din ACTUALA comisie a cluburilor electoare ( organizatorii de etape de fapt ) rugamintea sa-si exprime si ei AICI parerea...( am vorbit cu max si stiu precis ca cititi toti cuvint cu cuvint ce se scrie.... :wink: )...s-a discutat la Predeal numai despre functii, scaune si schimbari de persoane...ce facem cu etapele in 2012 ???...domnu' Iernean mai facem campionat ??? ne mai invitati la dumneavoastra la etapa ???...Robert...este voie sa venim la IASI la etapa ???...Gyula/Sorin...abandonam...sau punem troliul ( la tati ni-i greu :2dr)...???...bucovina / plai cu flori / ne mai chemi de...10 ori ???

mergem la defilare sau inmormintare ??? ( vreau si eu sa-mi aleg culoarea la noua masina...:ha: )

multumim anticipat prieteni :tk

Salut Gabi si pe toti OFFROAD-istii "indiferent de culoarea politica" adresindu-mi intrebarea personal ma simt obligat sa raspund. Pentru campionat nu pot eu sa raspund, un lucru este sigur la MURES se va tine concurs la data stabilita si inca unul deosebit fiind A ZECEA ETAPA. Sunt unii care vor sa fie SEFI si alti care vor sa faca TREABA cu respect LIVIU.

Link spre comentariu

Salut Gabi si pe toti OFFROAD-istii "indiferent de culoarea politica" adresindu-mi intrebarea personal ma simt obligat sa raspund. Pentru campionat nu pot eu sa raspund, un lucru este sigur la MURES se va tine concurs la data stabilita si inca unul deosebit fiind A ZECEA ETAPA. Sunt unii care vor sa fie SEFI si alti care vor sa faca TREABA cu respect LIVIU.

" asta-i muzica ce-mi place :banana !!! "

" cine nu are batrini:old( a se citi in cazul de fata INTELEPTI )...sa-si cumpere "

multumim pentru raspuns liviu tie si la intreg clubul vostru ARDELENESC !!!

succes !!!

Link spre comentariu

Salut Gabi si pe toti OFFROAD-istii "indiferent de culoarea politica" adresindu-mi intrebarea personal ma simt obligat sa raspund. Pentru campionat nu pot eu sa raspund, un lucru este sigur la MURES se va tine concurs la data stabilita si inca unul deosebit fiind A ZECEA ETAPA.

Un lucru pozitiv in acest topic ! Cred ca este primul si speram nu si ultimul.

Multumim

Petru
Link spre comentariu

Am citit cu mult interes toate posturile acestui topic.

Am revazut EXACT acea sedinta de la Predeal, am avut un "deja vu".

Acolo erau mai multe personaje care se certau.

Cosider ca retragerea mea si a lui Floyota este potrivita, deoarece ce ne-am propus s-a indeplinit.

Am legalizat acest sport, am creat un cadru clar de campionat

(arbitri, formularistica, regulamente unice, monitorizarea concurentilor si a organizatorilor),

am dat mana libera cupelor.

Toata echipa veche se uita foarte mirata la ce se intampla.

Eu cred ca toti cei care au venit sa se certe la acea sedinta nu au inteles ca tot ce s-a facut pana acum s-a facut

GRATUIT de catre vechea echipa si pe timpul oamenilor care faceau parte din ea.

Chiar am stat de vorba cu baietii de la Kamikaze, cu Silviu Bulugioiu sau cu Gabi Nicolae si i-am intrebat:

"Bun, acum noi ne-am dat demisia ce se intampla mai departe!?"

"Pai se vor organiza alegeri dupa regulile majoritatii,

dar noi nu vrem sa facem parte din noua conducere si nu vrem sa ne implicam in a face regulamente sau alte lucruri care trebuie facute la comisie."

Din acest motiv toti cei vechi din comisie (inclusiv eu) suntem foarte mirati, ca nu am inteles de ce acest balamuc.

Citez pe Liviu de la Mures care a spus "Prin ce s-a intamplat aici, ne-am intors cu 5 ani in urma"

Aceste etape sunt facute de oameni pasionati de acest sport si carora le face placere sa le fie calcat pragu' la etapa, de niste prieteni care sa se bucure de munca depusa de organizatori.

Acum acest spirit de scandal ne-a lasat pe toti cu gura cascata si ne intrebam pentru ce sa facem o etapa de campionat si

sa-ti iei numa' critici de la cei mai nou veniti in acest sport.

Chiar citeam topicul baietiilor care au fost in Bulgaria si din ce

scriu ei acolo le-a placut FOARTE mult.

Am stat de vorba cu unii dintre ei si i-am intrebat ce putem lua noi de la bulgari si sa implementam la o etapa.

Nu am primit nici un raspuns.

Formatul a fost ca la Resita.

Trialul a fost ca la Off Road Arena.

Deci nu inteleg de ce atata critica adusa oamenilor care fac etapa si a celor care au vrut sa standardizeze un sport.

Intrebare: Stiti dece a disparut Rally Raidul!?

Raspuns: Au disparut organizatorii dupa o astfel de disputa.

Va rog sa nu-mi adresati intrebari, deoarece nu doresc sa mai raspund nimanui.

Eu la anu' vreau sa ma dau.

Am cativa concurenti cu care imi face placere sa ma "BAT" in traseu, ca in vremurile BUNE.

Va salut cu respect

Rasty

Link spre comentariu

Am sa dau curs cererii si voi formula numai raspunsuri, in speranta de a clarifica unele lucruri, in special prin a le reitera.

Ceea ce mi se pare mie este ca se amesteca doua aspecte in rationament si deci si in concluzii. Cele doua aspecte sunt participarea la competitii (cadrul competitional) pe de-o parte si participarea la sedintele comisiei nationale de offroad in cadrul FRAS.

Daca vorbim despre cadrul competitional, participarea la etape, cupe, eu am auzit atat la sedinta cat si in alte situatii pe parcursul anului acesta numai laude despre nivelul organizarii concursurilor.

Despre regulamentul de etapa, literalmente toata lumea cu care am stat vreodata de vorba pe acest subiect a fost de acord ca este aproape perfect. Imperfectiunile s-au vazut in practica si au fost sesizate unanim (35 la open, problema cu viteza, problema cu avansarea fortata la alta clasa, ordinea de start, problema cu finishurile). Aceste subiecte insa necesita doar foarte mici modificari, de natura imbunatatirii / clarificarii regulamentului.

Eu personal te-am felicitat pe tine dar si pe Ioana, in cel putin 2 randuri recent pentru munca titanica de care cred ca a fost nevoie pentru a crea regulamentul.

Dupa parerea mea, legat de campionat / cupe (cadrul institutional), toata lumea este aproape complet multumita.

Problema care a condus la desfasurarea sedintei si evenimentelor in modul in care s-au desfasurat a fost faptul ca, in conformitate cu regulamentul de functionare a comisiei CNOR din cadrul FRAS, la sedinta au participat ~40 de persoane reprezentand ~ 20 de cluburi, unii cluburi de participanti, unii si organizatori de diverse evenimente, DAR din acestia 20 doar 7 aveau voie sa ridice mana si sa voteze / influenteze viitorul. Ba mai mult, dintre cei 7, conform criteriilor tehnice stabilite in regulamentul valabil la momentul sedintei, 2 pierdusera dreptul de a vota, prin nerespectarea criteriului 'numar de participantila etape' .

In mod evident, natural uman, orice om isi doreste ca parerea lui sa conteze la ceva. In plus, exista niste cluburi care au participanti, sau care contribuie semnificativ la bugetul cnor/fras, si care isi doresc ca si punctul lor de vedere sa conteze la sedinta, cand se stabileste viitorul miscarii, etc.

Acesta a fost subiectul unde s-a rupt filmul sedintei, la discutia privind cluburile electoare. Mie mi se pare ca raspunsul primit de la dl Nicolae sau Bulugioiu reflecta exact aceasta teorie, si anume ca nu a avut nimeni intentia sa ia locul unei persoane anume intr-o functie anume, ci ca toata lumea si-a dorit ca si parerea lui sa conteze intr-un fel.

Eu am incredere ca, pastrandu-se regulamentul de campionat actual cu mici 'tweak-uri' , pastrandu-se caietele de sarcini pentru organizarea de evenimente si pastrandu-se formatul actual de competitie, nu se va intampla nicio intoarcere in timp la nivel competitional, deoarece sunt convins ca daca (spre exemplu), se clarifica modul de calcul al penalizarilor de viteza, si se diminueaza cuantumul acestora de la cat sunt acum la de 10 ori timpul pe care il economisesti incalcand viteza (dau un exemplu), aceste lucruri sunt de natura progresului si nu de natura intoarcerii in timp.

Legat de formatul din Bulgaria, eu am auzit ca lumea s-a simtit bine, ca traseele au fost misto si ca marea atractie a concursului a fost ca (pentru cei din zona de sud a tarii in special) se poate ajunge mult mai repede si mai ieftin la acest concurs fata de o etapa de prin tara. Toti cu care am vorbit au deplans modul de punctare in concursul respectiv cat si faptul ca in total in zilele 2 si 3 au facut foarte putin offroad.

De altfel, exact aceeasi parere a fost exprimata aproape unanim pe topicul legat de 'schimbarea formatului etapelor' aici pe forum.

Repet, astfel incat sa termin postul simetric cu inceputul, la sedinta "criticile si balamucul " nu au avut ca subiect deloc, niciun pic, 0% campionatul si organizarea etapelor. Da deloc :)

Cred ca toata lumea care a participat vreodata la Bucovina a laudat organizarea, atat pe vu cat si pe forum. Eu personal am participat si la Offroad Arena si cred ca a fost validat acest eveniment atat de numarul de participanti cat si de cum s-au simtit concurentii la el. Felicitari inca o data, acum dupa niste ani.

Daca insa intrebam concurentii 'preferati offroad arena unui concurs de 2 zile in padure' s-a vazut ca raspunsul este 'preferam sa stam cat mai mult in padure'. Acest subiect insa nu tine deloc de sedinta :)

Link spre comentariu

In mod evident, natural uman, orice om isi doreste ca parerea lui sa conteze la ceva. In plus, exista niste cluburi care au participanti, sau care contribuie semnificativ la bugetul cnor/fras, si care isi doresc ca si punctul lor de vedere sa conteze la sedinta, cand se stabileste viitorul miscarii, etc.

Acesta a fost subiectul unde s-a rupt filmul sedintei, la discutia privind cluburile electoare. Mie mi se pare ca raspunsul primit de la dl Nicolae sau Bulugioiu reflecta exact aceasta teorie, si anume ca nu a avut nimeni intentia sa ia locul unei persoane anume intr-o functie anume, ci ca toata lumea si-a dorit ca si parerea lui sa conteze intr-un fel.

Asta este raspunsul corect.:tk

• Like 1

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Bravo Watchere :g - Rasty a scris un ditamai mesaj lacrimogen si corect dealtfel dar cu o MARE arta a evitat exact miezul problemei, pe care l-a evidentiat Babu mai jos.

Rasty te rugam cu totii sa te rezumi si sa axezi mesajul pe care vrei sa ni-l aduci pe partea citata de Vali Babu. Nu contesta nimeni calitatea ta de organizator si de offroader. Cu totii stim foarte bine cat ai facut pentru miscare in general. Problema ta este ca ai esuat un pic in privinta paternitatii acestui sport - ai devenit in mitea ta un fel de "Ludovic al 14-le-a" al acestui sport.

Pararafrazandu-l pe celebrul rege L’État c’est moi! ai inceput din ce in ce mai mult sa fii manat de indemnul "Offroad-ul sunt eu!" - Rasty trezeste-te la realitate, coboara inapoi pe pamant la noi la tiriplici de incearca sa redevii acel Rasty pe care l-am cunoscut acum cativa ani buni :h5

Si o sa vezi ca nu vei mai avea nevoie de sedinte, urlete si trambite ca sa fii respectat la adevarata ta valoare!

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

"Le roi est mort, vive le roi"

"Cine se aseamana se aduna"

"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau"....

Si continuam asa inca vreo douazeci de pagini, om versus om, dinte pentru dinte.

Cum vad eu situatia:

1. Offroadul nu va muri. Din ce in ce mai multi oameni sunt atrasi de fenomen, isi cumpara 4x4, vor sa iasa in teren. Nu se poate compara cu rally-raidul care este mult limitat de locatie si de utilaj.

2. Ne place, nu ne place, ideea de competitie se duce catre reglementare si profesionalizare. Ce a inceput odata ca un concurs numai intre prieteni a ajuns la o competitie mult mai pragmatica, masini foarte bine echipate, strategii de concurs, echipa de mecanici, sponsori, etc...

3. Multe dintre probleme, de fapt nu sunt probleme....ci reprosuri. Cei "tineri" nu sunt luati in seama, cei "batrani" sunt dati la o parte, "sefii" nu vor sa tina cont de restul lumii, "tiriplicii" nu vor sa invete... Shumen Trophy vor ramane un concurs OK atat timp cat organizatorii nu vorbesc romana si nu fac parte din nu stiu ce comisie. Dupa aia intra si ei in colimtor :grin:

In continuare raman la parerea ca toate aceste "framantari" inseamna de fapt un lucru bun: tuturor le pasa, chiar daca de multe ori motivatia de a face lucrurile sa mearga e diferita. Atata timp cat va exista o directie fiecare va avea de castigat: unii cupe, unii campionate, unii bani, unii recunoastere, unii experienta, unii amintiri de neuitat...

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Bravo Watchere :g - Rasty a scris un ditamai mesaj lacrimogen si corect dealtfel dar cu o MARE arta a evitat exact miezul problemei, pe care l-a evidentiat Babu mai jos.

Rasty te rugam cu totii sa te rezumi si sa axezi mesajul pe care vrei sa ni-l aduci pe partea citata de Vali Babu. Nu contesta nimeni calitatea ta de organizator si de offroader. Cu totii stim foarte bine cat ai facut pentru miscare in general. Problema ta este ca ai esuat un pic in privinta paternitatii acestui sport - ai devenit in mitea ta un fel de "Ludovic al 14-le-a" al acestui sport.

Pararafrazandu-l pe celebrul rege L’État c’est moi! ai inceput din ce in ce mai mult sa fii manat de indemnul "Offroad-ul sunt eu!" - Rasty trezeste-te la realitate, coboara inapoi pe pamant la noi la tiriplici de incearca sa redevii acel Rasty pe care l-am cunoscut acum cativa ani buni :h5

Si o sa vezi ca nu vei mai avea nevoie de sedinte, urlete si trambite ca sa fii respectat la adevarata ta valoare!

Iti respect meseria si nu cred ca vreo data te-am jignit cu ceva.

Vad ca insa chiar nu ti-e rusine deloc sa te tot legi gratuit de viata mea.

De unde pana unde ne permitem noi "Rasty & Co" sau "Ludovic al 14-le-a".

Nu ti se pare ca ti-ai cam depasit statutul de consumator de off-road

(ca pe la organizare nu te-am vazut sau pe vreun podium).

Faptu' ca scrie pe spatele tau "Kamikaze" crezi ca-ti da vreo valoare?

Tie chiar nu ti-e rusine asa un pic fata de niste oameni de care HABARNUAI.

A venit "Watcher" si a scris un post frumos care poate fi citit cu placere,

ba mai mult s-a prezentat si ca un avocat al celor care poate au ceva de zis.

Vii ca un cioban si dai cu bata in balta.

Tu tot nu ai inteles ca acest Rasty & Co si Floyota & Co au dat un pas in spate

din conducerea off road si ti-au lasat tie si clubului slavit sa voteze ce vrea.

Partea asta ai inteles-o "prietene"!?

Ia si pune osu' la treaba acum si fa ceva pentru aia multi de-i reprezinti si vorbesti in numele lor.

Repet, iti respect meseria, dar cred ca ti-ai depasit cu mult statutul pe care-l ai aici.

Te rog sa respecti dorinta mea de a nu ma mai atrage in discutii inutile cu tine.

Ai avut si o sa mai ai ocazia sa-mi zici in fata ce vrei tu si sa poti avea cu mine orice fel de discutie.

Eu nu mananc oameni ca "Ludovic al 14-le-a"

Rasty

Link spre comentariu

In sfarsit ai inceput sa-ti arati adevarata fata, pe care oricum toti o stiu.

Tu esti "spuma si crema" offroadului iar altii nu au voie sa-ti replice in nici un fel - asata este motivul pentru care ti-am facut analogia cu Ludovic. Ce statut deosebit fata de mine ai tu??? Imi esti vre-un superior sau vre-un sef si nu stiu? Unde este stipulat ca nu am dreptul sa-mi exprim parerile decat daca am fost vre-un superorganizator sau imi fac veacul pe podiumuiri???

Ca o informare la cupa Kamikaze m-am ocupat de categoria standard si chiar am fost organizator.

Si nu mai revarsa atat spumele si frustrarile pe clubul KAMIKAZE - stiu ca iti stam in gat - dar DOAR TU esti de vina!!!! Eu am vorbit in numele meu ultimul post nu in numele clubului! Te rog sa faci la fel. Si nu-l tot baga una doua pe Floyota la inaintare - s-a vorbit de tine nu de el!

De care oameni trebuie sa-mi fie rusine - eu nu m-am referit decat la tine!

Su nu mai baga baliverne ca nu jignesti - poate sa scot la suprafata topicul tau cu tiriplicii unde ai jignit lumea gratuit??? Cam de atunci am inteles eu cine esti!

Daca ai impresia ca imi este jena sa-ti vorbesc in fata te inseli amarnic - cand va fi prima okazie o sa-ti vorbesc nu-ti face griji.

Dupa ce mi-am exercitat dreptul de a-ti da replica o sa-ti respect cu mare placere dorinta de a nu mai discuta!

Link spre comentariu

@vitalies

Nu, te-ai referit si la mine ... cu apelative pe care probabil acolo cand parintii tai in rusia sau de unde vii tu, te invatau romaneste pe "sub masa" de frica presupusilor comunisti le-au folosit destul de des astfel incat le-ai retinut atat de bine de le tot repeti mereu.

Sunt doar cateva exemple ...din topicul asta ... mai sunt si altele ...

"nevertebrate"

"unii logoreici din tastatura"

"care apropoare si membri muult mai veci in offroad"

"in cazul lui conducatorii de trib"

Cat despre "tacutul malc" ...adu-ti de rog aminte de episodul Moeciu ...oare despre ce "malc" era vorba?

Este evident ca la toti ne place sa dam din gura, dar cand vine episodul cu munca ...e mai greu ...Desi in teorie ne batem cu masa in cap ...in practica adevarul este ca ne cacam pe noi. Asta este adevarul.

D-asta ii voi respecta mereu si voi fi in asentimentul oamenilor vechi din bransa si aici ma refer la "batranii din offroad" (asta ca sa imi intelegeti optiunea) ptr ca datorita lor avem ce exista in ziua de azi ...

Si da, sunt de acord cu tine, Rasty & Co sunt de vina ptr tot ce exista in ziua de azi.

Nu am nimic de castigat sau de pierdut, dar eu sustin "vechea oranduire" indiferent daca voi face parte din ea sau nu. Si cred ca nu sunt singurul ...

LE...Vreti sa va sustin pe voi? Nici o problema. DEMONSTRATI-MI INTAI ca meritati lucrul asta si imi schimb optiunea instant. :grin:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Yonutz....iar ai aparut tu sustinatorul lui Rasty si al celor batrani in lupta cu lupii tineri care fac revolutie.

Acum imparti offroaderii in tineri si batrani sau Rasty vs .......

Dispari cu nesimtirile si imbarligaturile din peisaj. Nu mai agita lumea degeaba.

La sedinta toata lumea a luat foc.....tineri si batrani, cand clubul tau a fost ales drept club elector. NU ERA CORECT.

Ai facut cu stampila o cupa ( rusine lui Max ca nu a spus in timp util care a fost contributia ta ca si organizator la acea cupa) + Impotmoliada, un eveniment ce se desfasoara intr-o singura zi.....deci nu aveai cum sa fii club elector.

Dupa aia scandal....si scandal si demisii.....

Unde apari otravesti, strici atmosfera.

In fond toti suntem in aceeasi galeata, toti vrem sa ne dam (TU NU VREI, CACI TIE NU-TI PLACE), toti vrem campionat......insa este mai greu sa comunicam.

In rest esti liber sa pupi in cur pe cine doresti.....acum pe batrani :old......peste cateiva ani pe aia care vor deveni batrani....acum cam tineri :banana.

Si sa-ti spun de ce sar asa la gatul tau......nu vreau sa ajunga un geniu ca tine sa hotarasca viitorul miscarii de off road.

Vrei functii.....hai sa mai facem niste federatii pt tine.....si o devii presedinti, nu presedinte.

• Like 1
Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Mai yonula - ca te-ai bagat iar ca musca in rahat :bleah si te autosesizezi ma doare undeva :bleah

Pentru jignirea cu rusia, cu implicarea parintilor mei si aluzii peiorative o sa regreti - atat iti spun, la moeciu am crezut ca se intampla ceva constructiv si nu am vrut sa transform intalnirea in reglare de conturi - insa acum nu ma mai opreste nimic!!!!

• Like 1

Link spre comentariu

Acum imparti offroaderii in tineri si batrani

Respect offroaderii nu mahalagii ...

Dispari cu nesimtirile si imbarligaturile din peisaj. Nu mai agita lumea degeaba.

La sedinta toata lumea a luat foc.....tineri si batrani, cand clubul tau a fost ales drept club elector. NU ERA CORECT.

Ce si se pare ca e nesimtire? Ca nu gandesc ca tine?

Ce ti se pare ca e imbarligatura? Ca v-am spus ca respect inseamna ce lasi in urma ta, nu gloria de moment, o cupa sau un titlu?

Impotmoliada, un eveniment ce se desfasoara intr-o singura zi.....deci nu aveai cum sa fii club elector.

1.Pardon, "un trial de 5 minute", nici macar de o zi! UNIC, in felul sau. Trialul nostru reprezinta pepiniera ptr viitoare etape, cupe, evenimente.

2.Noi nu am stiut de acel vot. Am aflat in ziua in care s-a facut sedinta de la Predeal asta. N-am stiut nici macar ca vom deveni membru elector.

Dupa aia scandal....si scandal si demisii.....

Cine a generat si intretinut acest scandal? Eu? Noi (club 4x4 Bucuresti) sau tu si ceilalti din jurul tau?

In rest esti liber sa pupi in cur pe cine doresti.....acum pe batrani

Nu pup in cur pe nimeni, avem identitate si discernamant. Si evident o alta optiune decat a ta. E dreptul nostru.

Si sa-ti spun de ce sar asa la gatul tau......nu vreau sa ajunga un geniu ca tine sa hotarasca viitorul miscarii de off road.

Vrei functii.....hai sa mai facem niste federatii pt tine.....si o devii presedinti, nu presedinte.

Nu imi trebuie nici functii si nici federatie ... Daca asta este impresia ta ...atunci nu ai inteles ABSOLUT NIMIC ...

Oricat de virulenti veti fi impotriva mea (noastra) nu ne vom schimba pozitia. Dimpotriva, pe zi ce trece nu mi se confirma decat un lucru: alegerea noastra a fost cea corecta!

Hai sa o lasam balta cu razboiul asta ca nu duce nicaieri. DEMONSTREAZA tu impreuna cu ceilalti ce puteti si voi sa va ridicati la inaltimea celorlalti care "n-au fost in stare de mai mult". DEMONSTREAZA ca meriti votul nostru. Si il vei avea fara doar si poate. N-am retinut pana acum decat cuvinte urate, mult dat din gura si NIMIC CONCRET FACUT!

Nu pot sa dau ceea ce exista acum pe ... epoca de piatra. Sorry.

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare