Horace Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Yonutz - nu stiu ce respecti, ce nu respecti.....insa iti stiu parerea despre cei ce se dau in CN - fraieri, frustrati....idioti care alearga dupa diplome....etc, deci te rog scuteste-ma cu lectiile tale. Frectiile astea cu - "conteaza ce lasi in urma ta...nu gloria de moment" cuvinte care nu au legatura cu tine. Daca ai avut momente de glorie, daca ai fost un mare campion.....spune-mi, lumineaza-ma. Ca ai reusit sa mananci 5 portii de ciolan, acolo in Popesti + toti cartofii de pe masa.....sunt momente glorioase doar pt tine. Pana una, alta lasi in urma ta doar samanta de scandal. Pepiniera de offroaderi din Glina - :no11 .......nostim Votul tau - nu am nevoie de el, voteaza cu cine vrei, voteaza cu tine. PS: sunt ingrijorat.....de ce pleaca majoritatea de la tine din club ? Sunt cumva doar niste mocofani care nu pot sa-ti inteleaga ideile ???? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? :ha: Toti am/ati fost "offroaderi de Glina" la un moment dat. Sau daca nu de Glina ...de Calugareni.:wink: Aminteste-ti de ultima ta "aventura oficiala de Glina". Traseu facut de niste tastaturisti tampiti si fara valoare in offroad , acelasi traseu pe care l-au terminat niste baieti care se dadeau ptr prima oara in offroad la o competitie Tu, in schimb nu ai reusit sa termini traseul. Adica ai abandonat. Asta inseamna ca aerul de Glina sa fi fost poate prea tare ptr tine? Sau poate in dorinta ta de a ne demonstra ceva, ceea ce faci si acum ... ai avut prea multe emotii? Vezi tu ... ptr orice fapta exista intotdeuna si o rasplata. Cand mergi la intrunirea de injectat venin, incearca sa sari doza ...si o sa vezi ca o sa fie mai bine ...ptr mine, ptr tine si ptr toti. :grin: Cat despre baietii care pleaca si vin din club. Suntem un grup deschis, nu constangem pe nimeni niciodata cu nimic. Oamenii vin si pleaca. Asta se intampla in toate cluburile. Ei si? Tu de ce ai plecat dintr-un club in altul? :grin: Eu tot nu inteleg CARE ESTE PROBLEMA TA CU MINE? CARE, CONCRET DEFINESTE-O! De ce atata inversunare? Nu sunt un pericol, dupa cum tu ai zis, fiind "lipsit de valoare". Daca iti e rusine aici, fao pe PM sau la telefon. Dar nu cred ca asta este subiectul topicului asta. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? In sfarsit ai inceput sa-ti arati adevarata fata, pe care oricum toti o stiu. Tu esti "spuma si crema" offroadului iar altii nu au voie sa-ti replice in nici un fel - asata este motivul pentru care ti-am facut analogia cu Ludovic. Ce statut deosebit fata de mine ai tu??? Imi esti vre-un superior sau vre-un sef si nu stiu? Unde este stipulat ca nu am dreptul sa-mi exprim parerile decat daca am fost vre-un superorganizator sau imi fac veacul pe podiumuiri??? Ca o informare la cupa Kamikaze m-am ocupat de categoria standard si chiar am fost organizator. Si nu mai revarsa atat spumele si frustrarile pe clubul KAMIKAZE - stiu ca iti stam in gat - dar DOAR TU esti de vina!!!! Eu am vorbit in numele meu ultimul post nu in numele clubului! Te rog sa faci la fel. Si nu-l tot baga una doua pe Floyota la inaintare - s-a vorbit de tine nu de el! De care oameni trebuie sa-mi fie rusine - eu nu m-am referit decat la tine! Su nu mai baga baliverne ca nu jignesti - poate sa scot la suprafata topicul tau cu tiriplicii unde ai jignit lumea gratuit??? Cam de atunci am inteles eu cine esti! Daca ai impresia ca imi este jena sa-ti vorbesc in fata te inseli amarnic - cand va fi prima okazie o sa-ti vorbesc nu-ti face griji. Dupa ce mi-am exercitat dreptul de a-ti da replica o sa-ti respect cu mare placere dorinta de a nu mai discuta! Nea Vitalies, eu am crezut ca te faci ca nu intelegi ce ti-am scris, acum sunt ferm convins ca tu chiar nu intelegi. Prietene, esti pe alta pagina de road book cu un azimut gresit. Eu pun acest limbaj al tau fata de mine (vad ca si fata de altii) pe seama meseriei tale. Ai o meserie respectabila (cadru medical), dar ai adunat prea mult stres (defect profesional). Iti spun cu toata sinceritatea, nu meriti sa ti se raspunda la nici un post. Pacat ca esti formator de opinie la un club asa mare si cu oameni cu rezultate. Acuma se explica mai multe lucruri. Esti un bun vorbitor si probabil ai multi buni ascultatori. Te salut "cu respect (in virtutea meseriei pe care o faci)" Rasty Yonutz....iar ai aparut tu sustinatorul lui Rasty si al celor batrani in lupta cu lupii tineri care fac revolutie. Acum imparti offroaderii in tineri si batrani sau Rasty vs ....... Dispari cu nesimtirile si imbarligaturile din peisaj. Nu mai agita lumea degeaba. La sedinta toata lumea a luat foc.....tineri si batrani, cand clubul tau a fost ales drept club elector. NU ERA CORECT. Ai facut cu stampila o cupa ( rusine lui Max ca nu a spus in timp util care a fost contributia ta ca si organizator la acea cupa) + Impotmoliada, un eveniment ce se desfasoara intr-o singura zi.....deci nu aveai cum sa fii club elector. Dupa aia scandal....si scandal si demisii..... Unde apari otravesti, strici atmosfera. In fond toti suntem in aceeasi galeata, toti vrem sa ne dam (TU NU VREI, CACI TIE NU-TI PLACE), toti vrem campionat......insa este mai greu sa comunicam. In rest esti liber sa pupi in cur pe cine doresti.....acum pe batrani :old......peste cateiva ani pe aia care vor deveni batrani....acum cam tineri :banana. Si sa-ti spun de ce sar asa la gatul tau......nu vreau sa ajunga un geniu ca tine sa hotarasca viitorul miscarii de off road. Vrei functii.....hai sa mai facem niste federatii pt tine.....si o devii presedinti, nu presedinte. Bree nea' Horatiu, cu matale stiu merge si imi si permit cate o poanta. Bree matale stai si urmaresti forumu' asta sa vezi unde posteaza Yonutz si cum il torni, cum il arzi. Nu are importanta ca vorbeste despre "culbutori" sau "supape" ca-i gasesti ceva sa-l faci "pilaf". Te salut bree Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Cam asa erau sedintele acum cativa ani... :grin: [ATTACH=CONFIG]124858[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124857[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124860[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124861[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124862[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124863[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124856[/ATTACH] Cam asa se vota... :grin: [ATTACH=CONFIG]124859[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Cam asa erau sedintele acum cativa ani... :grin: [ATTACH=CONFIG]124858[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124857[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124860[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124861[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124862[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124863[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]124856[/ATTACH] Cam asa se vota... :grin: [ATTACH=CONFIG]124859[/ATTACH] Salut MAX vezi ca si noi BATRINI am fost tineri cindva . Editat Decembrie 17, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Salut MAX vezi ca si noi BATRINI am fost tineri cindva . Nea Liviule, ce vroiam eu sa evidentiez este ca si la sedintele vechi erau discutii in contradictoriu, se mai certa lumea, etc dar atmosfera era mult mai destinsa. Lumea se certa la subiect si nu se ajungea, din cate tin eu minte, la atacuri personale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Nea Liviule, ce vroiam eu sa evidentiez este ca si la sedintele vechi erau discutii in contradictoriu, se mai certa lumea, etc dar atmosfera era mult mai destinsa. Lumea se certa la subiect si nu se ajungea, din cate tin eu minte, la atacuri personale. Salut ai perfecta dreptate Max ca doara se vede in poza si Gabi Nicolae si revenind la realitate intradevar nu erau atitea ORGOLII PERSONALE si discutiile erau constructive drept dovada stau CAMPIONATUL , REGULAMENTUL , C N O R si tot ce avem acum . Totul s-a realizat fara PROFIT si deaceea nu pot sa fiu de acord sa cada soarta acestei miscari in miinile unuia care a vazut tot timpul o AFACERE din care trebuie scos profit cu orice pret , sa-si faca incontinuare AFACEREA si sa ne lase pe noi TINERI si BATRINI RAI si BUNI NEPRICEPUTI si PRICEPUTI sa mentinem si sa dezvoltam aceasta miscare . Aaceasta MISCARE nu trbuie schimbata ea trbuie perfectata incontinu, si trbuie sa o faca oameni fara orgolii personale sau interese personale ceeace este un pic mai greu de realizat dar nu IMPOSIBIL . Cu respect LIVIU. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Salut ai perfecta dreptate Max ca doara se vede in poza si Gabi Nicolae si revenind la realitate intradevar nu erau atitea ORGOLII PERSONALE si discutiile erau constructive drept dovada stau CAMPIONATUL , REGULAMENTUL , C N O R si tot ce avem acum . Totul s-a realizat fara PROFIT si deaceea nu pot sa fiu de acord sa cada soarta acestei miscari in miinile unuia care a vazut tot timpul o AFACERE din care trebuie scos profit cu orice pret , sa-si faca incontinuare AFACEREA si sa ne lase pe noi TINERI si BATRINI RAI si BUNI NEPRICEPUTI si PRICEPUTI sa mentinem si sa dezvoltam aceasta miscare . Aaceasta MISCARE nu trbuie schimbata ea trbuie perfectata incontinu, si trbuie sa o faca oameni fara orgolii personale sau interese personale ceeace este un pic mai greu de realizat dar nu IMPOSIBIL . Cu respect LIVIU. Domnul Liviu, cu respect va spun ca avem de invatat de la un om care stie sa-si puna in evidenta un concurs, inseamna ca e un manager bun. Nimeni nu contesta de ce s-a facut pana acum dar de ce sa nu fie si mai bine? Valentin Alexandroae KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Ca sa iasa cum ar trebui si sa poata fi tras / trasi la raspundere de ce nu se pot stabili niste salarii / remuneratii pt. consiliul director CNOR ( sau presedinte si vecepresedinti...sau cum ii veti stabili ) ? ... macar atunci se mai scapa de orgolii si o sa fie o conducere care va trebui sa respecte strict un regulament si niste norme. ... si ii puteti de asemenea sa numiti un "Manager" care poate sa fie doar tangent cu miscarea Off-Road si nu neaparat posesor de club de Off-Road s.a.m.d. altfel Pro-Bono si Impartial nu cred ca va rezista nimeni la conducerea CNOR si sa mai faca si ceva treaba, nimeni nu cred ca vrea sa se enerveze cu discutii in contradictoriu pe gratis si din hobby, caci intotdeauna vor exista tabere Pro si Contra... asa sunten noi ca si natie, nu putem fi uniti intr-un scop comun !!! Editat Decembrie 21, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Comunicat al Cluburilor Electoare In urma sedintei din data de 25 noiembrie care a avut loc la Predeal, Presedintele CNOR in persoana d-lui Radu Florin si-a dat demisia. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul d-lui Rasty Petzalis care si-a dat de asemenea demisia. In cadrul sedintei s-a hotarat in urma unei pareri aprobate de majoritatea celor prezenti sa se aleaga pentru o perioada de 30 zile un presedinte interimar care sa aiba un mandat clar ,acela de a organiza noi alegeri si de a modifica regulamentul de functionare al CNOR. In cadrul acelei situatii confuze persoana desemnata a fost d-l Marin Virgil. Avand in vedere ca in cadrul sedintei in urma demisiei anuntate lucrurile s-au precipitat si s-au scapat din vedere anumite prevederi din actualul regulament de functionare al CNOR si anume faptul ca nu se stipuleaza nicaieri un interimat de 30 zile ci NUMAI obligatia cluburilor electoare de a organiza in termen de 30 zile alegeri pentru alegerea noului presedinte care va avea ca durata a mandatului ceea ce a ramas din mandatul actual. Art.4.1.7. din regulamentul de functionare CNOR: ´´In cazul in care pozitia de Presedinte devine vacanta, Cluburile Electoare au obligatia sa aleaga intr-un termen de maxim 30 de zile un nou Presedinte, care va fi confirmat de catre Consiliul Federal al FRAS. Presedintele ales dupa vacanta pozitiei este interimar, iar mandatul sau este in completarea termenului mandatului precedent. La expirarea respectivului termen Cluburile Electoare au obligatia sa aleaga Presedintele.´ In urma discutiilor avute impreuna cu d-l Marin Virgil si cu membri ai Consiliului Federal, cat si cu domnul presedinte al F.R.A.S. ,discutie in cadrul careia presedintele demisionar si-a reiterat pozitia sa privind demisia sa acest lucru putandu-se efectua numai in fata Consiliului Federal al F.R.A.S. care nu se mai intruneste decat in cursul lunii ianuarie. Avand in vedere acest aspect, membrii consiliului federal care erau de fata impreuna cu presedintele F.R.A.S. au considerat de facto demisia fostului presedinte si l-au desemnat pe d-l Marin Virgil conform cu parerea exprimata in cadrul sedintei de la Predeal,ca pana la expirarea celor 30 de zile sau cel mai tarziu in primele zile ale lunii ianuarie sa organizeze alegerile si sa prezinte spre validare Consiliului Federal propunerile din partea cluburilor electoare, pentru noul presedinte al CNOR,parerea fiind unanima ca este impotriva regulamentului si prin urmare nu poate fi validat un presedinte pentru o perioada de 30 zile care sa aiba ca mandat organizarea de alegeri deoarece aceasta prevedere conform regulamentului este NUMAI in sarcina comisiei cluburilor electoare. In urma deciziei presedintelui CNOR de a demisiona, cluburile electoare au obligatia conform regulamentului in vigoare sa organizeze alegeri in termen de 30 zile pentru alegerea noului presedinte care dupa validare isi va alege noua comisie de lucru. Cluburile Electoare si Comisia actuala vad ca prioritati urmatoarele lucruri: 1.Alegerea unui nou presedinte cu puteri depline 2.Formarea comisiei prin nominalizarea noilor membri de catre presedintele ales 3. Elaborarea de urgenta a regulamentului campionatului national editia 2012, in urma propunerilor facute deja de catre cluburi, avand in vedere ca toti participantii si organizatorii trebuie sa se pregateasca din timp pentru acest campionat. 4. Completarea si modificarea caietului de sarcini pentru organizarea de competitii, in acord cu noul regulament de campionat. 5. Validarea calendarului competitional definitiv pentru anul 2012. 6. Modificarea regulamentului de functionare al CNOR. 7. Organizarea de cursuri pentru licentierea de noi arbitri. In consecinta, datorita faptului ca din pacate termenul de 30 zile a trecut si vedem ca din partea domnului Marin Virgil nu exista nici o reactie privind organizarea noilor alegeri, in spiritul celor discutate in cadrul intalnirii de la Predeal, ne vedem obligati sa intervenim si solicitam tuturor cluburilor sa trimita propunerile pentru functia de presedinte al CNOR pana la data de 10 ianuarie 2012, urmand ca rezultatul propunerilor sa fie transmis spre validare catre Consiliul Federal al FRAS. Cluburile electoare Comisia CNOR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Comunicat al Cluburilor Electoare In urma sedintei din data de 25 noiembrie care a avut loc la Predeal, Presedintele CNOR in persoana d-lui Radu Florin si-a dat demisia. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul d-lui Rasty Petzalis care si-a dat de asemenea demisia........................................................................... In consecinta, datorita faptului ca din pacate termenul de 30 zile a trecut si vedem ca din partea domnului Marin Virgil nu exista nici o reactie privind organizarea noilor alegeri, in spiritul celor discutate in cadrul intalnirii de la Predeal, ne vedem obligati sa intervenim si solicitam tuturor cluburilor sa trimita propunerile pentru functia de presedinte al CNOR pana la data de 10 ianuarie 2012, urmand ca rezultatul propunerilor sa fie transmis spre validare catre Consiliul Federal al FRAS. Cluburile electoare Comisia CNOR In calitate de presedinte al Clubului Transsylvania din Cluj (club elector), doresc sa fac urmatoarele precizari: 1. In primul rand, comunicatul de mai sus a fost facut in numele cluburilor electoare fara a fi discutat si/sau aprobat de clubul pe care il reprezint. Este un exemplu cat se poate de clar de falsa reprezentare, motiv pentru care consider acest comunicat nul de drept. E si o grava jignire adusa clubului din Cluj. 2. In al doilea rand, la sfarsitul textului apare si semnatura Comisiei CNOR. Persupunand ca aceasta comisie este, de fapt, asa-numitul "guvern Floyota" si ca Florin a demisionat cu adevarat, nu inteleg cum guvernul/comisia mai poate exista in absenta primului ministru si cu atat mai putin cum se mai poate erija in organ de conducere care emite comunicate. Acesta ar fi al doilea motiv pentru care comunicatul este nul din punct de vedere legal. 3. In logica de mai sus, Rasti (scuze daca se scrie cu y) nu putea sa-si dea demisia dintr-o functie pe care nu o mai are, adica cea de membru al comisiei. Ar fi putut insa sa demisioneze din functia de reprezentant al CNOR la FRAS (membru in consiliul federal). Asta in cazul in care ar fi acces la acea pozitie in mod legitim. Spre clarificare, anul trecut cand cluburile electoare au votat reprezentantul CNOR la FRAS, cu un vot de sapte la unu a fost ales Octavian Lipovan, deci Rasti nu avea ce sa caute in FRAS intrucat reprezentativitatea obtinuta prin vot direct nu este transferabila. De la acea sedinta (decembrie 2010) cluburile electoare nu s-au mai intalnit in mod oficial pana la data intrarii lui Rasti in consiliul FRAS pentru a modifica decizia numirii lui Octavian. Daca totusi s-au reunit, asta s-a intamplat in mod nestatutar intrucat nu a fost informat si clubul de la Cluj. 4. Intre 25 noiembrie (data sedintei de la Predeal) si 21 decembrie (data comunicatului) nu au trecut 30 de zile dupa cum se sustine in comunicat dar aritmetica nu e o stiinta obligatorie si, oricum, scopul scuza mijloacele. 5. Astept raspunsul lui Virgil pentru a putea face comentarii vis-a-vis de (ne)implicarea lui in deblocarea situatiei create. 6. Parerea mea, de data aceasta personala, e ca nu se doreste cu adevarat democratizarea miscarii noastre si ca despartirea de putere e mult mai grea decat s-ar fi crezut. Mai e si sfidarea deciziei a peste douazeci de cluburi care prin vot (da, nu sau abtinere) au luat o hotarare la Predeal. Retineti ca prin exprimarea votului toate cluburile au certificat in fapt alegerea presedintelui interimar. Nerecunoasterea votului se manifesta prin neparticiparea la vot nu prin masinatiuni de culise post-factum. toate cele bune, Sorin Parvulescu Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? In consecinta, datorita faptului ca din pacate termenul de 30 zile a trecut si vedem ca din partea domnului Marin Virgil nu exista nici o reactie privind organizarea noilor alegeri, in spiritul celor discutate in cadrul intalnirii de la Predeal, ne vedem obligati sa intervenim si solicitam tuturor cluburilor sa trimita propunerile pentru functia de presedinte al CNOR pana la data de 10 ianuarie 2012, urmand ca rezultatul propunerilor sa fie transmis spre validare catre Consiliul Federal al FRAS. Va rugam daca se poate, sa fiti mai explicit privind cele de mai sus. Fiecare club propune o persoana si FRAS-ul decide cine va fii presedinte? Nu ar trebui sa avem dreptul toate cluburile sa votam presedintele? Multumesc KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? ...urmand ca rezultatul propunerilor sa fie transmis spre validare catre Consiliul Federal al FRAS. Va rugam daca se poate, sa fiti mai explicit privind cele de mai sus. Fiecare club propune o persoana si FRAS-ul decide cine va fii presedinte? Nu ar trebui sa avem dreptul toate cluburile sa votam presedintele? Multumesc Adi, cred ca "rezultatul propunerilor" este chiar persoana votata de catre cluburi. Nu scrie ca lista propunerilor va fi trimisa spre validare. Banuiesc ca asa trebuie sa se inteleaga. Se fac propuneri, cluburile voteaza iar persoana cu cele mai multe voturi, va fi presedintele CNOR, persoana care va trebui validata de catre consiliul federal FRAS. Eu asa inteleg. Editat Decembrie 21, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Max, nu e chiar asa. Pe site fras este un comunicat care zice "mjnim 2 maxim 3 propuneri spre fras, care va alege pentru binele offroadului :) Pana acum argumentatia a fost "este important ca oamenii cu cea mai mare implicare sa voteze". Acum se considera ca mai bine alege fra. Orice numai sa nu aleaga cluburile :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Max, nu e chiar asa. Pe site fras este un comunicat care zice "mjnim 2 maxim 3 propuneri spre fras, care va alege pentru binele offroadului :) Pana acum argumentatia a fost "este important ca oamenii cu cea mai mare implicare sa voteze". Acum se considera ca mai bine alege fra. Orice numai sa nu aleaga cluburile :2dr Nu stiam de acel comunicat si mi-am spus parerea asa cum m-am gandit eu ca e logic. Acum am citit comunicatul si inteleg ce spui numai ca exista o problema. "... in conformitate cu art. 29 lit. b si c din Statutul FRAS, Consiliul Federal al FRAS coordoneaza si administreaza intreaga activitate a FRAS prin Comisiile Nationale pe probe, pe care le are in subordine, numeste, valideaza sau revoca Presedintii, membrii comisiilor, aproba regulamentele de organizare, functionare sau procedurale ale Comisiilor si ale celorlalte substructuri administrative ale FRAS, cu exceptia Comisiei de Apel si a celei a Cenzorilor, care sunt autonome, alese de Adunarea Generala..." Deci, conform statutului FRAS (care banuiesc ca e vechi si aplicat tuturor ramurilor sportive din adminitrarea FRAS-ului), Consiliul federal al FRAS numeste presedintele unei comisii, din propunerile trimise de cluburile electoare care fac parte din respectiva comisie. In cazul asta ce facem? Incalcam statutul FRAS impunand un presedinte? E de vina Floyota pt faptul ca el a semnalat ca situatia actuala nu e tocmai ok in sensul ca nu e conforma cu statutul FRAS? Pt cei interesati, gasiti aici comunicatul complet: http://fras.ro/2010/component/content/article/174-comunicate/1105-interimat-la-conducerea-comisiei-naionale-de-off-road Editat Decembrie 21, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Ceea ce simt eu si semnalez aici este faptul ca la discutiile anterioare (înregistrate video ) mesajul a fost "noi, offroadul alegem, si cobsiliul federal valideaza, caci asa a fost intelegerea si nu are de ce sa nu valideze". Acum simt ca accentul cade pe "numeşte" din enumerarea atribuţiilor, si argumentez ca nu poţi valida minim 2 maxim 3 candidati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Chiar am stat de vorba cu baietii de la Kamikaze, cu Silviu Bulugioiu sau cu Gabi Nicolae si i-am intrebat: "Bun, acum noi ne-am dat demisia ce se intampla mai departe!?" "Pai se vor organiza alegeri dupa regulile majoritatii, dar noi nu vrem sa facem parte din noua conducere si nu vrem sa ne implicam in a face regulamente sau alte lucruri care trebuie facute la comisie." Buna seara tuturor si bine v-am regasit. Imi pare rau sa constat ca mare parte din discutiile de pe acest topic sunt, in continuare, atacuri la persoana. Unele ca la usa cortului, iar altele mai voalate... Ca o persona cerebrala si verticala, doresc sa completez cele mai sus scrise de Rasty legat de discutia cu mine. Cam asa ar arata, in forma scrisa, dialogul purtat: ..... "Bun, acum noi ne-am dat demisia ce se intampla mai departe!?" R.P. "Pai se vor organiza alegeri in care fiecare club afiliat CNOR/FRAS va avea drept de vot. Totusi Rasty, imi pare rau sa vad ca nu ati (conducerea CNOR) inteles ce anume se cere..." S.B. "Ce se cere? Nu demisia noastra (a conducerii CNOR)?" R.P. "Nu, numai modificarea statutului CNOR, astfel incat cluburile afiliate sa aiba posibilitatea de a vota... " S.B. " Aaa..." R.P. ..... In ceea ce ma priveste, mi-am aratat disponibilitatea de a lua parte la comisii si chiar am fost implicat in 2009 in creerea si redactarea fiselor/rapoartelor pentru "observator". Dupa aceea nu am mai fost solicitat, chiar daca mi-am aratat in continuare dorinta de implicare. Asa ca "...nu vrem sa facem parte din noua conducere si nu vrem sa ne implicam in a face regulamente sau alte lucruri care trebuie facute la comisie..." nu se aplica discutiei avute cu mine. Pentru a fi constructiv si daca imi este permis sa-mi dau cu parerea, as puncta ceea ce se poate face, acum, repede: - am vazut ca dupa cateva poticneli (eu le-as numi obiective), presedintele interimar a anuntat o echipa cu care, sper ca in cel mai scurt timp, sa indeplinesca mandatul acordat, la sedinta de la Predeal, si anume modificarea statutului comisiei nationale de off road si organizarea alegerilor pentru numirea unui nou "presedinte". Sa-i ajutam cu tot ceea ce putem sau macar sa le uram succes. - calendarul competitional ar putea fi "batut in cuie". Am fost cu totii acolo si am fost de acord cu datele propuse. Ar fi totusi o exceptie. Nu stiu cum, sau daca, s-a rezolvat situatia cu Iasi si TAT. - pentru operativiate si pentru a veni in sprijinul concurentilor, eu propun ca Anexele Tehnice valabile in 2011 sa fie extinse si pentru 2012 (masinile indeplinesc deja aceste cerinte). Urmand ca in linistea anului 2012, comisia tehnica sa valideze modificarile pentru anul 2013. - regulamentul de organizare al Campionatului, poate fi prezentat si peste 2 - 3 luni (obligatoriu inaintea primei etape), pentru ca sunt modificari ce tin de detalii si nu de fond. Va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou cu spor si plin de realizari! Al vostru si mereu acelasi Silviu Bulugioiu most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? La fel pot spune si din partea Clubului Kamikaze, poate ca nu ai inteles bine Rasty, s-a spus ca nu vrem sa dam jos conducerea CNOR pentru a ne putea urca noi pe scaun, iar de ajutat la intocmirea regulamentelor si la rezolvarea altor probleme... Nu cred ca a fost solicitat vre un membru al clubului iar acesta a zis nu... In una din sedintele noastre de club, chiar am analizat si propus unele schimbari ale regulamentului pe care l-am transmis catre cei abilitati sa faca aceste modificari! Repet neimplicarea era pur si simplu referitor la Conducerea CNOR nu la ajutorul dat Comisiei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Buna seara tuturor si bine v-am regasit. Imi pare rau sa constat ca mare parte din discutiile de pe acest topic sunt, in continuare, atacuri la persoana. Unele ca la usa cortului, iar altele mai voalate... Ca o persona cerebrala si verticala, doresc sa completez cele mai sus scrise de Rasty legat de discutia cu mine. Cam asa ar arata, in forma scrisa, dialogul purtat: ..... "Bun, acum noi ne-am dat demisia ce se intampla mai departe!?" R.P. "Pai se vor organiza alegeri in care fiecare club afiliat CNOR/FRAS va avea drept de vot. Totusi Rasty, imi pare rau sa vad ca nu ati (conducerea CNOR) inteles ce anume se cere..." S.B. "Ce se cere? Nu demisia noastra (a conducerii CNOR)?" R.P. "Nu, numai modificarea statutului CNOR, astfel incat cluburile afiliate sa aiba posibilitatea de a vota... " S.B. " Aaa..." R.P. ..... In ceea ce ma priveste, mi-am aratat disponibilitatea de a lua parte la comisii si chiar am fost implicat in 2009 in creerea si redactarea fiselor/rapoartelor pentru "observator". Dupa aceea nu am mai fost solicitat, chiar daca mi-am aratat in continuare dorinta de implicare. Asa ca "...nu vrem sa facem parte din noua conducere si nu vrem sa ne implicam in a face regulamente sau alte lucruri care trebuie facute la comisie..." nu se aplica discutiei avute cu mine. Pentru a fi constructiv si daca imi este permis sa-mi dau cu parerea, as puncta ceea ce se poate face, acum, repede: - am vazut ca dupa cateva poticneli (eu le-as numi obiective), presedintele interimar a anuntat o echipa cu care, sper ca in cel mai scurt timp, sa indeplinesca mandatul acordat, la sedinta de la Predeal, si anume modificarea statutului comisiei nationale de off road si organizarea alegerilor pentru numirea unui nou "presedinte". Sa-i ajutam cu tot ceea ce putem sau macar sa le uram succes. - calendarul competitional ar putea fi "batut in cuie". Am fost cu totii acolo si am fost de acord cu datele propuse. Ar fi totusi o exceptie. Nu stiu cum, sau daca, s-a rezolvat situatia cu Iasi si TAT. - pentru operativiate si pentru a veni in sprijinul concurentilor, eu propun ca Anexele Tehnice valabile in 2011 sa fie extinse si pentru 2012 (masinile indeplinesc deja aceste cerinte). Urmand ca in linistea anului 2012, comisia tehnica sa valideze modificarile pentru anul 2013. - regulamentul de organizare al Campionatului, poate fi prezentat si peste 2 - 3 luni (obligatoriu inaintea primei etape), pentru ca sunt modificari ce tin de detalii si nu de fond. Va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou cu spor si plin de realizari! Al vostru si mereu acelasi Silviu Bulugioiu Salut Silviule, Cu tot respectul as vrea sa spun si eu ceva. Se tot vehiculeaza ideea ca de fapt nu se dorea schimbarea conducerii CNOR ci doar dreptul de vot pentru a putea vota anumite schimbari de regulament. In virtutea a multor afirmatii scrise aici pe forum (nu am acum timp de a le cauta si a face o sinteza a lor) dar si a altor discutii din afara forumului, de multa vreme se fac acuzatii la adresa celor din conducerea CNOR, atacuri la persoana directe sau voalate asa cum spui tu, acuzatii de genul ca si-au insusit conducerea offroadului din Romania, ca tandemul Floyota-Rasty fac e ce vor si ca fura si multe altele, mi-e greu ca sa cred afirmatiile de genul faptului ca de fapt nu se dorea schimbarea conducerii CNOR ci doar mici schimbari de regulament. Exista si declaratii directe a unora despre cei din conducerea CNOR ca sunt niste hoti, ca fac bani pe spinarea cluburilor si ca trebuie starpiti. Acum citesc ca de fapt se doreau doar niste schimbari minore pe ici pe colo. Pai doar pentru schimbarile respective a fost necesar atata tam-tam? S-a facut atat caz pentru ca sa observam ca Anexele tehnice din 2011 vor fi valabile si in 2012? S-a facut atata caz pentru modificari minore de Regulament? "pentru ca sunt modificari ce tin de detalii si nu de fond." cum ai scris mai sus. Silviule, sa nu ma intelegi gresit ca nu am nimic personal cu tine. Dimpotriva, in ianuarie cand voi avea si eu drept de a face propuneri pentru viitorul presedinte al CNOR, tu vei fi propunerea mea. Fara gluma. :h5 Ma intreb doar de ce a fost necesar atata scandal... Numai bine Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Cred ca exista o oarecare confuzie generata de faptul ca in discutie sunt 2 documente, ambele purtand numele de " regulament cnor" , doar ca o data c= campionat si alta data c=comisie. Astfel, la r egulamentul de campionat modificarile propuse de majoritatea cluburilor sunt mici (cp numai virtuale, gps la standard, penalitatile de viteza, 35 laopen, de genul asta). La regulamentul de functionare a comisiei, amendamentul este major, solicitarea care a condus la evenimentele din25 noiembrie era de a se schimba paradigma, de la "voteaza numai cluburile care indeplinescmulte conditii" la " voteaza toata lumea". Aceasta diferenta de paradigma nu este minora,ca dovada fosta conducere a afirmat ca nu sustineaceasta abordare,argumentandca din experientacelorlalte ramuri din fras, este o abordare gresita, si ca nu poateconduce o comisie cu astfel deregulament. Ps : scuzati scrisul, e greu de porcaria deipad... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? :h5MAx-ule si multam' pentru sustinere. Trebuie sa intaresc si sa lamuresc insa un lucru: cererile de modificare, care au creat atatea discutii si interpretari personale, se refera la STATUTUL Comisiei Nationale de Off Road si nu la REGULAMENTUL de organizare a Campionatului National de Off Road. In Statut sunt referirile la Cluburile Electoare si la faptul ca numai acestea au drept de vot. Aici s-au cerut modificari de fond. In Regulementul de organizare nu s-au cerut modificari de fond, ci numai de detaliu (roti de 35" in loc de 33", roll-cage de un anumit fel, penalizari, etc.). most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Cum se va face diferenta dintre o ''masina'' OPEN si una EXTREM ???? La Multi Ani !!! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? La momentul asta nu se face intre masini ci intre echipaje, dupa experienta :) De altfel, diferenta intre 33 si 35 este foarte usor anulata de experienta, deci si acum tot aia era. Eu de-a lungul timpului m-am gandit la problema asta de ceva dati si nu am ajuns niciodata la concluzia cum ar putea suna o prevedere de regulament care sa poata fi si verificata. Spre exemplu, iti vine in cap foarte usor sa zici open = masini netaiate, dar dupa aia cum stii sa verifici daca s-a taiat din aripi sau nu, o sa zica cei cu patrol taiat ca au inca de 2 ori mai multe kg decat un samurai, stock, etc... Tu cum vezi diferentierea intre clase? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Din punctul de vedere al modalitatii prin care sunt diferentiate acum clasele (standard, open, extrem) eu personal am remarcat cateva probleme: 1. Cerinte tehnice masini la standard - nu se permite inaltare, dar se permite 33. Nu prea stiu multe masini care sa accepte 33'''-uri cu suspensie stock, deci cam toate masinile sunt inaltate dar s-au inchis ochii. In plus cred ca majoritatea au blocant spate, unele si blocant fata. Idem troliu. Cateva si roll-cage. Trasee la standard - au fost mai degraba de rally-raid, portiunile de offroad neputand face diferenta. A contat cel mai mult calitatea co-pilotarii si greutatea talpii pilotului 2. Openul si extremul (conditii tehnice masini) nu au o diferentiere clara. Singura limitare la open (roata de 33'') este irelevanta daca luam in calcul faptul ca sunt masini si cu portale la open. 3. Traseele la open nu au avut o delimitare fata de extrem; La extrem au aparut asa numitele portiuni "imposibile" care fie nu puteau fi facute pe 4 roti, fie necesitau tehnici prelungite de troliere :) Ce as vedea eu ca solutie: ramanerea la doua clase de preparare a masinilor: open si extrem Open: masina netaiata (sasiu netaiat), punti si motor ce se folosesc si la modelele stock (fara portale, fara motoare adaptate de la alte modele). Modificarile de suspensie, troliu sunt permise. Elementele de siguranta obligatorii: casti, stingatoare, etc. Roll-cageul este permis dar nu obligatoriu. Practic toate masinile de standard actuale s-ar incadra la aceasta categorie, plus multe alti cativa zeci de concurenti care se dau la open la cupe sau la prietenesti, dar nu vor sa-si pregateasca o masina numai pentru campionat, dar nici nu vor sa se dea la standard la rally-raid. Traseele le-as face la nivelul unui open de cupa - portiuni tehnice, grele, dar fara un grad de periculozitate mare (ex. laterale in zona deschisa, coborari in cap de 50 de m) sau portiuni cu mare potential de damage. Majoritatea concurentilor vin pe roti si pleaca pe roti. Extremul: limitari tehnice - sky is the limit. Traseele - sa fie facute pe 4 roti Editat Decembrie 29, 2011 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? razvanutza , stiu ca ai ceva cu portalele mele .... :wink: diferenta intre clase ( open - extrem ) nu trebuie sa fie de ordin tehnic , ci doar de experienta a echipajelor, iar la standard eu as limita doar profilul anvelopelor la MT trebuie sa existe o lista de dotari minime , tot ce e n plus , e binevenit Editat Decembrie 30, 2011 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate