iwa Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @semaca - statutul FRAS spune ca doar ei au dreptul sa numeasca/revoce presedintele unei comisii (imi e lene sa caut textul exact), pana acum se pare ca beneficiam de anumite facilitati, care intre timp au disparut, la capitolul presedinte de comisie asa e peste tot. Cat despre cauciuce momentan este in vigoare regulamentul de anul trecut, urmand ca viitoarea comisie sa il aranjeze pe placul tuturor :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @iwa: pai asa ajungem ca ex sefu' de la carting sa fie sef la rally raid, oierul sa fie patron de club si cardanul meu ...coloana infinitului....:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @iwa: pai asa ajungem ca ex sefu' de la carting sa fie sef la rally raid, oierul sa fie patron de club si cardanul meu ...coloana infinitului....:grin: pai @Semaco' nu esti departe de loc: Oieru "Becali" e sef de club la "Steaua", cardanu' tau e coloana infinitului ( atat de infinit de mic ) .... mai ramane chestia cu sefu de la carting si la rallyraid.... Versus Alegeri, Regulament si CNOR, sa intelegem ca ce a vrut poporul s-a si intamplat ?! sau o "varza cu multa carne" ?! Vrem si noi textul final al regulamentului pt 2012, se poate ? Silviule felicitari, chestia cu candidatura ta e tare ! Ce planuri de viitor ai daca te valideaza FRAS-ul ? Editat Ianuarie 23, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @worldscape: ma intrebam, cateodata, de ce te faci tu, ca nu intelegi nimic??? Implacabil, deunazi, am avut o revelatie...tu chiar NU te faci...tu CHIAR nu intelegi!!! Pe deasupra, imi mai strici si metaforele...:ang3 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? @worldscape: ma intrebam, cateodata, de ce te faci tu, ca nu intelegi nimic??? Implacabil, deunazi, am avut o revelatie...tu chiar NU te faci...tu CHIAR nu intelegi!!! Pe deasupra, imi mai strici si metaforele...:ang3 De' Semaco' fiecare intelege ce poate (vrea) , da' mie-mi place de mataluta...:ha: ( altu care NU intelege dar le mai potriveste ) :2dr Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Dupa ce pe thread scrie Punctul 3 pe ordinea de zi a fost votarea propunerii facute de comisia interimara privind forma de regulament al campionatului pentru anul 2012. Aceasta propunere a fost respinsa [...] 2) Avem 2 regulamente beton - NU. Avem un regulament perfectibil si poate nevalidat de FRAS si inca pe cel vechi privind campionatul vine intrebarea Vrem si noi textul final al regulamentului pt 2012, se poate ? Mi se pare doar mie ca e aberanta intrebarea? Editat Ianuarie 24, 2012 de watcher Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Mi se pare doar mie ca e aberanta intrebarea?; dar intrebatorul? :grin: alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? dragi prieteni, am aflat de curind, printr-un telefon primit de la rasty ca m-am vindut !!! sau m-am lasat cumparat... ( a se intelege...clubul x3m valcea cu toti membrii pe care eu ii reprezint ) pentru o viitoare functie a mea, gabi regep in CNOR... cu regret va anunt ca pasiunea pentru OFFROAD, a mea si a membrilor clubului X3M VALCEA nu este DE VINZARE !!! pentru ca sa nu mai existe dubii in ceea ce priveste optiunea clubului X3M VALCEA despre desfasurarea activitatilor fras, ne dezafiliem temporar pe perioada anului 2012 oferind astfel locul clubului de la RESITA in Adunarea Generala...( dorim succes colegilor nostrii !!! sa ne intreaca in palmares !!! ) sesizez un viciu de procedura : sau ca o paranteza nu-mi dau seama de ce clubul RESITA nu a fost prezentat de catre gabriel petzailes rasty ca si club afiliat CNOR 2011 la sedinta anuala de la Predeal in decembrie alaturi de bgs, valcea, sibiu si autocrono...( sedinta de altfel filmata !!! ) si a fost adus " cadou " cu drept de vot la sedinta de la sibiu 2012 ??? stie cineva ceva din offroad despre colegii din resita ?? OFFROAD, ONOARE SI RESPECT !!! Editat Ianuarie 27, 2012 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Gabi, a te retrage din fata acestui om, Rasty Putzalis, e o injosire nedemna de noi! Nu inteleg cum GURUL offroadului romanesc se lupta pentru a controla aceasta comisie! Nici nu vreau sa ma gandesc cate marsavii sunt ascunse in arhivele CNOR pe care ei se feresc sa le aflam... Si totul pentru 1500 de euro pe luna pe care ii primeste domnul Rasty de la FRAS! Adica voluntar vroiam sa zic, pardon! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Gabi, eu zic ca rasty te a "cumparat "... Acum cine are dreptate ??? Evident exagerez ... Tu tre sa faci cum crezi tu ca e Mai Bine .... Si Cred ca solutia aleasa de tine e cea mai facila .... Dar nu si cea corecta Editat Ianuarie 29, 2012 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Pana la urma exista undeva lista cluburilor cu drept de vot in CNOR? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? http://2010.fras.ro/off-road/cluburi-off-road Din diverse motive pe care nu le pot explica (probabil ca dupa ce s-a dat jos site ul in 26 noiembrie nu s-a revenit la ultimele variante, lipsesc din lista X3MValcea, Autocrono si proaspat afiliat (25 noiembrie) - OFFROAD CLUB SIBIU. De asemenea, ORR este desfiintat deci trebuie scos de pe lista. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? http://2010.fras.ro/off-road/cluburi-off-road lipsesc din lista ... si proaspat afiliat (25 noiembrie) - OFFROAD CLUB SIBIU. O precizare: Off road club Sibiu s-a afiliat - conform cererii si a ordinului de plata a cotizatiei anuale - in luna ianuarie 2011. In noiembrie, la solicitarea noastra, CNOR ne-a emis factura pentru sumele platite in ianuarie. De ce asa tarziu? Ce se intampla acolo? Cum s-au organizat activitatile zilnice ale Comisiei? Acestea sunt alte intrebari..... rautacioase, desigur! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? FRAS-ul e impotriva offroad-ului............... http://2010.fras.ro/component/content/article/174-comunicate/1114-hotararea-nr-1-2022012-a-consiliului-federal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Cand va spuneam ca FRASul considera (la sugestia fostilor) ca invalide alegerile si nu va valida noul presedinte ( Virgil), nu aveati altceva mai bun de facut decat sa stergeti postul.....acum stergeti va rog daca puteti minuta de pe site-ul Fras.....:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? FRAS-ul e impotriva offroad-ului............... http://2010.fras.ro/component/content/article/174-comunicate/1114-hotararea-nr-1-2022012-a-consiliului-federal De unde ai scos-o Clau pe asta...i-a mai citeste odata hotararea si mai gandeste-te odata de ce au luat aceasta hotarare, versus tot ce s-a scris aici.... "6. In legatura cu alegerile recent desfasurate din cadrul Comisiei Nationale de Offroad, in urma contestatiilor depuse de cluburi din acest domeniu de activitate sportiva, in urma analizarii situatiei create, a procesului verbal si in urma audierii partilor, Consiliul Federal al FRAS a decis: 6a. Invalidarea alegerilor din data de 21 ianuarie 2012, pe baza unora din deficientele semnalate in contestatii, care au fost considerate intemeiate. 6b. In conformitate cu art. 29 lit. c din Statutul FRAS, Consiliul Federal il numeste în funcţia de preşedinte al Comisiei Naţionale de Off-Road pe domnul Silviu Bulugioiu, urmând ca la sfârsitul anului 2012, in baza noilor regulamente ce vor fi adoptate de Comisie pe parcursul acestui an, sa fie organizate alegeri;" Editat Februarie 20, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? De unde ai scos-o Clau pe asta...i-a mai citeste odata hotararea si mai gandeste-te odata de ce au luat aceasta hotarare, versus tot ce s-a scris aici.... "6. In legatura cu alegerile recent desfasurate din cadrul Comisiei Nationale de Offroad, in urma contestatiilor depuse de cluburi din acest domeniu de activitate sportiva, in urma analizarii situatiei create, a procesului verbal si in urma audierii partilor, Consiliul Federal al FRAS a decis: 6a. Invalidarea alegerilor din data de 21 ianuarie 2012, pe baza unora din deficientele semnalate in contestatii, care au fost considerate intemeiate. 6b. In conformitate cu art. 29 lit. c din Statutul FRAS, Consiliul Federal il numeste în funcţia de preşedinte al Comisiei Naţionale de Off-Road pe domnul Silviu Bulugioiu, urmând ca la sfârsitul anului 2012, in baza noilor regulamente ce vor fi adoptate de Comisie pe parcursul acestui an, sa fie organizate alegeri;" Dragule, reflecta la ce se vrea si cine pune bete in roate......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? nu vreau sa supar pe nimeni dar din curiozitate anul acesta va exista un campionat si daca da pe unde sunt etapele? Multumesc Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? nu vreau sa supar pe nimeni dar din curiozitate anul acesta va exista un campionat si daca da pe unde sunt etapele? Multumesc Tocmai ce s-a facut un anunt oficial despre campionatul de anul acesta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70677-Comunicat-CNOR-privind-regulamentele-pentru-anul-competitional-2012 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? nu vreau sa supar pe nimeni dar din curiozitate anul acesta va exista un campionat si daca da pe unde sunt etapele? Multumesc Aceasta informatie este pe forum de mai bine de o luna :) : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69900-Calendar-competitional-oficial-CNOR-2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Aceasta informatie este pe forum de mai bine de o luna :) : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69900-Calendar-competitional-oficial-CNOR-2012 da multumesc am intrat mai rar in ultima perioada din lipsa de timp. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? S-a aprobat Regulamentul pentru 2012 in forma postata pe forum zilele trecute : http://2010.fras.ro/ro/off-road/3083-stiri/1149-info-cnor Ramane inca in aer problema statutului CNOR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? domnu Watcher acesta este regulamentul elaborat de vechea comisie ,regulament care a fost catalogat "prost gandit" si care la Predeal a fost una din cauzele pentru care vechea comisie a fost mazilita si catalogata incompetenta . Oare comisia lui Bulugioiu nu este in stare sa elaboreze un regulament propriu bazat pe experinta si participarea lor la offroad si se prezinta la FRAS cu munca furata de la vechea comisie. Onorata comisie unde sant anexele si noul regulament? BULUGIOIU :fg1 SI COMISIA DACA SANTETI OAMENI V A ASTEPTAM DEMISIA! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? Dl Copacinschi. Am fost si eu la Predeal si nu-mi aduc aminte de evenimentele pe care le descrieti. Asa cum am scris de altfel la momentul respectiv (se gaseste postul aici pe thread), eu imi aduc aminte ca vechea comisie a demisionat si nu a fost mazilita. De asemenea, imi aduc aminte (si iarasi, eu personal am scris aici ) faptul ca toata lumea a apreciat foarte pozitiv activitatea si realizarile vechii comisii, cu doua exceptii: 1) segregarea cluburilor in 'electoare' vs 'ne-electoare'. 2) diverse mici probleme de comunicare / atitudine. Legat de Regulamentul sportiv pentru anul 2012, recunosc ca eu, cu scurta mea experienta de sportiv, mi-as fi dorit mai multe modificari - pe care de altfel clubul nostru le-a propus la sedinta de la Predeal din 25 noiembrie 2011. Pe de alta parte, tinand cont de faptul ca actualul regulament s-a publicat cu 2 luni inaintea primei etape, cred ca majoritatea concurentilor nu ar fi apreciat modificari substantiale la regulile de constructie a masinii (costuri, timp) Nu in ultimul rand cred ca trebuie sa avem in vedere si faptul ca Regulamentul editia 2011 a ajuns la forma aceea dupa un numar de ani de evolutie. Iarasi, din punct de vedere al concurentului vorbind, nu tin neaparat sa se schimbe TOTUL de anul asta, cel de pana acum fiind foarte aproape de 'ce trebuie' . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 (editat) Re: Sedinta Cluburilor de offroad CNOR - FRAS - informatii? Concluzii? poate ai fost la Predeal, fizic prezent ca activ nu mi aduc aminte; Watcher spune mi te rog ca nu ai participat la sedinta" de taina" impreuna cu Gabi Nicolae,Bulugioiu si ceilalti unde ati premeditat scindarea miscarii de offroad pe principiul ca regula trebuie impusa de un club care a avut cea mai mare participare in anul competitional 2011 si ca esti constient ca vechea comisie s a retras si presedintele a demisionat tocmai pentru a termina odata cu sintagma" noi si voi "si pentru a nu se ajunge la scindare. Punctual regulamentul de comisie nu este validat de Fras deci vechiul regulament este in vigoare si te intreb se respecta domnule? Ce nu stii tu este ca eu la Predeal am cerut in comisie sa se reia votul de 3 ori ca, clubul T44 al carui membru esti sa fie elector si ca de fiecare data Clujul cu care va pupati din ratiuni inexistente este cel care a votat impotriva numai pentru a nu exista unanimitate. ;trebuia un singur vot... si acum cu acel vot gandeai altfel Cred ca esti un baiat destept cu viziuni asupra miscarii offroad si de aceea stai stramb si judeca drept ca se pare ca ai cu ce. P.s- regulamentul este validat(Revalidat),anexele nu iar pana la prima etapa oricum ai socoti numai sant 2 luni -Bulugioiu a fost numit presedinte pe un an si pana la inceputul campionatului trebuia sa prezinte cele doua regulamente,caietul de sarcini si anexele asa ca era musai sa se schimbe TOTUL in acest interval de timp Editat Martie 29, 2012 de robert 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate