Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Valcea'i fruncea !

razvanutza

Postări Recomandate

La invitatia lui nea Gabi am purces sa incalzim putin motoarele. Azi numai in trei masini: Gabi, Tyh si Vetu. O "prieteneasca" de 1km in 4 ore cu un tribut consistent: o cruce cardanica, o foaie fata si un grup/planetar fata...

[video=youtube;76-WbJE7x-E]

Editat de Max
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Valcea'i fruncea !

In ziua a doua am fost sase masini pe un traseu "inventat" de capul rautatilor, Tyh. Am avut cateva zone in care daca era ud aveam deranj mare (urcari lungi pe pamant fara piatra, inclinatii laterale de cateva zeci de metri, coborari prin ravene cu multe incrucisari).

Vetu, cu autobuzul lui de 3 tone a fost vedeta iesirii, a trecut pe unde s-au strecurat veveritele Samurai si Jimny, iar la urcari a facut spectacol:

Link spre comentariu

Urcarea respectiva nu a reusit sa o faca nimeni pe roti (nici in prima zi, nici in a doua), chiar daca era uscat. Pe la jumatate era o schimbare de planuri care iti ridica botul astfel ca pierdeai aderenta rotilor din fata. In plus, pragul de sus era "condimentat" si cu niste radacini si o buturuga, ca sa fie distractia completa....

Nici macar Tyh, care are una dintre cele mai buna cataratoare pe care le-am vazut, nu a reusit sa o faca. Singurul care a pus botul sus a fost Vetu cu namila de 80, daca nu ar fi fost sapate sleauri de la trolierea celorlalte masini posibil sa fi reusit sa treaca... Daca era insa ud, era jale...

Si celelalte masini au incercat, fara prea multe sanse:

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

probabil ca dupa ce puful se va transforma in pene UNII dintre noi :uameni, foarte guralivi in timpul filmarilor vor invata ce inseamna respectul fata de VULTURII BATRINI...:old( am dreptate razvane ??? )...si poate-si vor da seama ca nu te baga nimeni in seama ca daca n-ai masina serioasa ( cum ar fi de exemplu jeep...albastru :ha:)

bineinteles ca daca n-ai span, pregatire...atitudine...( sau exprimat in alt limbaj elitist de care unii sunt taare departe...gheare, cioc si pene adevarate...esti doar negru, mic si plin de puf... si ai sub 100 sub capota) sigur ca nu rupi nimik...ca n-ai cum...si nici nu te ridici pe 2 roti in coborire...pe laterala...pentru ca...nu stii CUM se face...

da trecind peste toate micile rautati specific oltenesti, a fost o iesire frumoasa...zicea un bun prieten zis nea fane ceva de ploaie sau teren ud...

simplu...faceam cam 3 km toata ziua de duminica...

multumim tuturor pentru participare !!!

salutare !!!

Editat de gabi.r
Link spre comentariu

probabil ca dupa ce puful se va transforma in pene UNII dintre noi :uameni, foarte guralivi in timpul filmarilor vor invata ce inseamna respectul fata de VULTURII BATRINI...:old( am dreptate razvane ??? )...si poate-si vor da seama ca nu te baga nimeni in seama ca daca n-ai masina serioasa ( cum ar fi de exemplu jeep...albastru :ha:)

bineinteles ca daca n-ai span, pregatire...atitudine...( sau exprimat in alt limbaj elitist de care unii sunt taare departe...gheare, cioc si pene adevarate...esti doar negru, mic si plin de puf... si ai sub 100 sub capota) sigur ca nu rupi nimik...ca n-ai cum...si nici nu te ridici pe 2 roti in coborire...pe laterala...pentru ca...nu stii CUM se face...

da trecind peste toate micile rautati specific oltenesti, a fost o iesire frumoasa...zicea un bun prieten zis nea fane ceva de ploaie sau teren ud...

simplu...faceam cam 3 km toata ziua de duminica...

multumim tuturor pentru participare !!!

salutare !!!

Am ras de m-am prapadit. Bravo, Gabi!

Asteptam sa vina odata ploaia aia (de la mures folosim numai expresia "dac-ar fi fost ud era jale....") Atunci vom vedea daca supozitorul ala mic, negru, plin de puf aluneca mai bine pe umezeala... Eu am incalzit motorul la patrol, pacat ca nu aveti prin zona prea multe Toyote, eu cu supozitoarele si cu jipulele nu ma pun, ca dau boli venerice :ha::ha::ha:

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare