RETI Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Care stie asa ceva sa-mi dea de veste.Vreau sa-mi cromez gentiile de pe Land rover Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 5, 2008 Autor Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel Oare este o idee buna ? Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel Oare este o idee buna ? Eu am sablat cromul de pe jantele pe care i le-am dat lui Zippo si le-am vopsit electrostatic negru mat. Offroaderilor nu prea le place cromul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel Incet incet procedura de cromare va disparea deoarece nu se mai acorda si nu se mai prelungesc avizele de mediu decat daca ai staii foarte performante de epurare . Cromul este un elemet foarte nociv , nichelarea preia conducerea 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel Si oricum, daca nu sunt romate/nichelate la mama lor, cu timpul sare cromul/nichelul de pe ele. mai ales in cazul jantelor, unde sar pietricele si alte ale. Am avut o masina (pe vremuri, taica) care avea capace nichelate. Oricat le-am sablat degresat, tratat etc, dupa ce le-am nichelat aicic intr-un an aratau ca inainte (dupa 15 ani): de la pietre sarea cromul si rugineau. asa ca nu cred ca este o buna idee. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel Vopsirea in camp electrostatic prezinta avantaje. jantele de care vorbeste Max, sunt in continuare "ca noi". In plus poti opta pentru diferite culori, cu straluciri (cred ca asa se zice) diferite. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel Ptr jante: vopsirea in camp electrostatic e solutia perfecta! Nu se desprinde, nu sare de la pietre! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 22, 2008 Partajează Postat Martie 22, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel unde se poate vopsi in electrostatic??? ca as vopsi si eu ceva jante si la cat se ridica pretu?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 22, 2008 Partajează Postat Martie 22, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel Vad ca esti din CJ! In general la cei care se ocupa cu constructii metalice! La oficial operatiunea nu ar trebui sa depaseasca 150 RON! La gris (pe caraiala) o bere buna! Dureaza f putin! Dar atentie jantele trebuie ori sablate ori f bine curatate! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cardan Postat Martie 22, 2008 Partajează Postat Martie 22, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel unde se poate vopsi in electrostatic??? ca as vopsi si eu ceva jante si la cat se ridica pretu?? am vopsit si eu ceva, acu cativa ani, undeva in Someseni, cred ca la Rollstar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel mersi mult pt informatie :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Baie de Crom pentru Genti de otel unde se poate vopsi in electrostatic??? ca as vopsi si eu ceva jante si la cat se ridica pretu?? Vorbeste cu skipper. El are firma care vinde asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate