raresbazu Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 (editat) am achizitionat in vara un nissan patrol y 60 scurt rasturnat si distrus complect Pe langa el am mai cumparat un sasiu o caroserie si mai mult de o gramada de piese pentru a reconstrui o masina din ce aveam aici e masina veche care am demontat-o... i-mi pare rau ca nu am mai fotografiat-o inainte sa o demontez.acesta este sasiul nou curatat si antifonat pregatit de montare.......(inca nu prea stiam ce ma asteapta) puntile desfacute bucati si ilocuiti rulmenti, pivoti,garnituri , semeringuri.... o sa revin cu urmatoarele etape ale lucrarii in curand. Editat Noiembrie 26, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol [ATTACH=CONFIG]122874[/ATTACH]au urmat toate bucsele originale Nissan inclusiv istalatia electrica de alimentare si de franare , noi noute cap coada.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol [ATTACH=CONFIG]122881[/ATTACH]poze noi etriere revizuite , garnitiri noi, placute franna, racoarde, etc.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol Foarte ambitios proiectul. :br Pe mecanica Y60 nu este foarte complicat, dar e destul de munca. Odata ce pleci de la o platforma sanatoasa (punti, motor, cutie, sasiu, articulatie, suspensie) nu poate iesi decat ceva foarte misto. Nu te dezamagi ca e mult de munca. Rezultatele te vor rasplati indeajuns. Daca te impotmolesti undeva sa spui ... Asteptam cu maxim interes noi detalii. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol Super proiectul :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol ....frumoasa treaba , multa munca cum zise ionut", bafta si spor la treaba... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol dupa lungi pauze multi nervi am reusit sa mut unitatea motor+cutie pe sasiu am schimbat suporti motor si cutie, distributie, toate simeringurile motorului.... zilele astea "vine" caroseria sus si ea compect reparata si reantifonata o sa revin la sf saptamanii cu poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol Super frumos, cam asa ceva face si un prieten acuma numai ca el a face pt concurs. De curios cat au fost toate bucsile (au fost pe original)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol @mao Pe aftermaket din polly costa un set complet undeva la 200e Pe original undeva intre 50-120 ron/bucata. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol Super frumos, cam asa ceva face si un prieten acuma numai ca el a face pt concurs. De curios cat au fost toate bucsile (au fost pe original)? toate originale inclusiv cele de la fuzetele fata care in poze nu erau originale, dar eu am pus originale cele din poze erau cumparate pt un amic, ale mele nemai avand timp sa le fotografiez o sa scot preturile si o sa le ai in cateva zile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol @mao Pe aftermaket din polly costa un set complet undeva la 200e Pe original undeva intre 50-120 ron/bucata. cele din poly sunt niste rahaturi de exemplu cele mari pentu fuzete au fost in jur de 200 bucata semeringuri planetare fata 100 bucata sau 80... nu mai stiu exact Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol toate originale inclusiv cele de la fuzetele fata care in poze nu erau originale, dar eu am pus originale cele din poze erau cumparate pt un amic, ale mele nemai avand timp sa le fotografiez o sa scot preturile si o sa le ai in cateva zile mersi frumos si spor sa ai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol in sfarsit un proiect cu adevarat frumos ,lucrat ca la carte ...si nu te plange ...stim ca iti place ,spor la lucru si sa ne tii la curent cu stadiul lucrarii:br:br:br:br:br:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LEGION Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol buna treaba,felicitari! ce roti va primi masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol Foarte tare! Felicitari, e o placere sa urmaresti asemenea topicuri si de aceea sper sa postezi in continuare! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Un nou proiect costisitor numit patrol se poate inchide topicul masina s-a vandut nefinalizata unui client multumesc pt gazduire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate