wick7ed Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Buna stie careva ceva despre Daihatsu Feroza Limited Edition ????.......................mersi anticipat:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Cum e editia aia limitata? Vrei sa cumperi vreuna si vanzatorul zice ca e editie limitata? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Cum e editia aia limitata? Vrei sa cumperi vreuna si vanzatorul zice ca e editie limitata? Cred ca se refera la ceva de genul asta:http://www.vandmasini.ro/anunt-auto/vand/120129/daihatsu/rocky-4x4-cabrio-limited-edition/benzina-1992/orasul-arad/0.html Dar s-ar putea sa ma si insel:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Cred ca se refera la ceva de genul asta:http://www.vandmasini.ro/anunt-auto/vand/120129/daihatsu/rocky-4x4-cabrio-limited-edition/benzina-1992/orasul-arad/0.html Dar s-ar putea sa ma si insel:grin: Cred ca nu te inseli. Aia din poze e o Feroza America, la ei se numeste Rocky, Stiu ca are aripile mai evazate dar in rest nu stiu daca sunt alte diferente. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Cum e editia aia limitata? Vrei sa cumperi vreuna si vanzatorul zice ca e editie limitata? Da as vrea sa cumpar una si am vazut ca are un "tatuaj'' cu limited edition si am vrut sa vad daca chiear exista asa ceva:grin: mersi pentru raspunsuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Vezi ca masina din link adica Feroza America au puntile mai largi decat cele normale. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Mersi pentru ajutor :tksper ca sa reusesc luna viitoare sa imi iau si eu o feroza :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 (editat) Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Mai am si eu o intrebare cum se descurca motorul 1.6 in off road ?........Are vlaga in el :Hr si daca imi iau o feroza ce ar trebui sa stiu mai exact la ce sa ma uit si in ce locuri? :grin: Editat Noiembrie 30, 2011 de wick7ed Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Mai am si eu o intrebare cum se descurca motorul 1.6 in off road ?........Are vlaga in el :Hr si daca imi iau o feroza ce ar trebui sa stiu mai exact la ce sa ma uit si in ce locuri? :grin: Depinde ce fel de offroad vrei sa faci. daca vrei doar plimbari prin padure si ceva trasee mai soft e ok. daca vrei ceva mai hard iti recomand Suzuki Samurai. Iti spun asta ca fost posesor de Feroza acum posesor de Wrangler YJ. Inainte de a cumpara uita-te la acte, rugina pe dedesubt, sa intre usor in viteze si sa-ti cupleze usor in 4H si 4L. Daca ar avea si mrl-uri manuale ar fi si mai bine. Si da la o parte mocheta interioara pe langa scaune si bancheta sa nu ai surprize. Dar astea oricum se rezolva... In rest, succes. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Da as vrea sa fac off road mai dur pante abrupte si noroi multumesc prntru raspunsurile tuturor :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Da as vrea sa fac off road mai dur pante abrupte si noroi multumesc prntru raspunsurile tuturor :tk atunci nu cu Feroza. importante in configuratia unei masini sunt si rapoartele in grupuri si reductor. vezi ce alegi:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Conteaza foarte mult ce gume ai pe masina. Feroza e superioara stock si Samuraiului si Vitarei. Mai prost e cand vrei sa o modifici. Piesele nu se prea gasesc. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Conteaza foarte mult ce gume ai pe masina. Feroza e superioara stock si Samuraiului si Vitarei. Mai prost e cand vrei sa o modifici. Piesele nu se prea gasesc. se gasesc Baghy. gasesti si un SL, BL, mai adaugi o foie si tot asa. gasesti si blocant. iar ca sa duca masina ok cred ca cele mai potrivite ar fi 215/75/15, parerea mea. eu am avut si 30/9.5/15 si abia, abia...saracuta, iar in teren se simtea lipsa de putere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 (editat) Re: Daihatsu Feroza Limited Edition M-am hotarat imi iau feroza si o sa imi iau mt-uri un troll si daca nu are putere motorul pentru ce vreau eu sa fac il schimb (mai complicata treaba flansa intermediara intre motor si cutie din cate am inteles sper sa nu fie cazul )si cred ca costa ceva?:grin: stima Editat Noiembrie 30, 2011 de wick7ed Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Cam pentru asa ceva miar trebui si mie feroza numa asta are motor de 2.7 3rz ce spuneti?? faina jucaria :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Cam pentru asa ceva miar trebui si mie feroza numa asta are motor de 2.7 3rz ce spuneti?? faina jucaria :mrgreen: da, dar asta inseamna alt motor, alta cutie, alt reductor si tot asa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Eu ma gandeam sa las tot cutia asta numa ca sa se potriveasca motorul de bmw 525 tds sa zicem si cutia de daihatsu feroza ar trebui o flansa intermediara .parerea mea nu?poate gresesc .:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Aoleu, Daca iti place tie Daihatsu Feroza, ia-ti si cu bani poti sa faci orice din ea. Daca nu tii neaparat la masina asta orienteaza-te catre alte marci. Daca vrei masina doar pentru teren sari peste faza cu MT-urile si treci direct la Simex. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition se gasesc Baghy. gasesti si un SL, BL, mai adaugi o foie si tot asa. gasesti si blocant. iar ca sa duca masina ok cred ca cele mai potrivite ar fi 215/75/15, parerea mea. eu am avut si 30/9.5/15 si abia, abia...saracuta, iar in teren se simtea lipsa de putere. Suspension lift e o mare vrajeala si in afara de niste amortizoare si doua foi de arc nu prea gasesti kit-uri la preturi acceptabile. Poti sa cumperi OME dar nu te ridica mai mult de 2" sau mai putin daca nu ma insel. 215/75/15 nu este o masura specifica Daihatsu. Se pune mai mult pe Suzuki. Dupa mine ideale sunt 215/80/15 copie Simex resapate. Problema e fata care este independenta si esti limitat de lungimea bratelor iar pe spate foile de arc nu flexeaza cum o fac elicoidalele. Poti sa le pui shacke reverse dar nu se gasesc de cumparat. Cica s-ar potrivi de la Toyota Fj 40 dar nu sunt sigur. De multe ori flex-ul te ajuta si nu mai ramai cu rotile in aer, unde neavand blocante din fabrica incepe sa patineze si nu te mai misti. Blocante pneumatice nu gasesti, doar autoblocante de la Kaiser sau de la Transtad. Pentru plimbari si alte chestii destul de soft, recomand cu incredere, sau daca te simti atras de masina asta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Exista blocant pneumatic de la Protrack. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Sper ca pana in 29 luna asta sa fiu un posesor de feroza va multumesc tuturor de sfaturi :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 (editat) Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Buna tuturor .....din pacate nu am mai luat feroza din lipsa de bani dar acum am doua posibilitati ori daihatsu feroza din 90 arata bine sau o vitara din 93 arata bine si ea .......feroza este la 800 e iar vitara la 750 e dar vreau sa stiu care ii mai bun... stiu ca feroza este superioara vitarei dar vreau sa stiu care se comporta mai bine in teren eu zic ca feroza.....voi ce spuneti? multumesc anticipat.:tk Editat Februarie 12, 2012 de wick7ed Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition Tot cam pe acolo sunt. Depinde si ce motor are Vitara. Daca e cel cu 8 supape Motorul de Feroza e net superior. Vezi ca e un topic inceput de mine Feroza versus Vitara Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Daihatsu Feroza Limited Edition rasfoind forumul am ajuns si aici, motorul cu 8 valve are cuplul mai mare la turatie mica deci e mai bun ca cel cu 16v.am un amic care are 8valve si in teren nu trebuie sa accelereza ca mine cu feroza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate