barbas Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Salut. Am o mica - mare problema. Acum 2 luni am achizitionat o Vitara 1.6 8v din 1997. Am schimbat tot ce inseama ulei Mai putin din reductor pentru ca no stiu cum sau mai bine zis pe unde. Daca poate cineva sa ma ajute at fi super. Multumesc anticipat. Am cautat si pe forum dar nu am gasit. Stiu ce ulei sa-i bag este déjà cumparat dar nu stiu pe unde.:tk I want out - to live my life and to be free !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Ajutor. Cum schimb uleiul in reductor? Salut, In partea de jos are un surub care se desface, se lasa uleiul vechi sa curga, se pune la loc surubul, se desface surubul aflat pe reductor in partea laterala si se introduce uleiul. De obicei se introduce pana incepe sa dea afara. Mai mult nici nu poti. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbas Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Ajutor. Cum schimb uleiul in reductor? Multumesc pt informatii. M-am bagat sub ea si nu am vazut in partea din fata decat suruburile pt cutia de viteza. sunt aceleasi ? Sau trebuie sa-mi pun ochelari. :old I want out - to live my life and to be free !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Re: Ajutor. Cum schimb uleiul in reductor? Salut! Pentru Vitara, este separat uleiul pentru cutia de viteze si uleiul pentru cutia de transfer. Sub cutie, pe la mijlocul ei o sa gasesti surubul de dat drumul la ulei, iar pe partea stanga/dreapta pe la mijloc sus, o sa fie cel de refill cu ulei. Iar in spate, spre cutia de transfer, ai un surub la baza jos, ala e de dat drumul, si tot pe directia respectiva, dar mai sus, este cel de pus ulei. Nu e foarte concludenta poza, dar asta am gasit-o pe net mai buna. Succese! Editat Noiembrie 29, 2011 de symy139 Adaugare poze din Manual Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbas Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Ajutor. Cum schimb uleiul in reductor? Multumesc pt poze si sfaturi. va tin la curent. I want out - to live my life and to be free !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Ajutor. Cum schimb uleiul in reductor? Foarte important, in cutia de transfer trebuie pus ulei cu specificatie API GL-4. In cele 2 diferentiale trebuie pus GL-5 recomandarea SAE, in ambele cazuri este 75w90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbas Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Ajutor. Cum schimb uleiul in reductor? Multumesc. Am rezolvat problema. :tk Uleiul era cumparat de mult, dar nu a fost timp. Acum toate sunt OK. I want out - to live my life and to be free !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 (editat) Re: Cum schimb uleiul in reductor? Salut Sergiu arunca un ochi aici selecteaza masina si iti apar informatiile dorite. http://www.castrol.com/castrol/iframe.do?categoryId=9024084&contentId=7044829 Editat Februarie 1, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate