didone Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Cum toata lumea scurteaza patrolul ,eu m-am gandit sa-l lungesc si sa-l transform intr-o utilitara practica daca am gresit om vedea:grin: am tot urmarit topicurile de modificari, ma manca in flex de ceva timp si m-am hotarat : am taiat-o ! Sa vedem cum o facem la loc acum, dar musai mai lunga cu 25cm:ha:peste goganu:wink: Editat Noiembrie 28, 2011 de Astral 2 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Nissan Patrol pick up sau a mea e mai lunga Vazuta real! Initial nu imi venea sa cred ca...se lungeste :ha: Dar sincer arata intr-un mare fel! Astept cu nerabdare rezultatul final :wink: www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Am scos-o la lumina sa analizam stadiul lucrarilor si......"viitorul suna bine ! " Imagini de ansamblu : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Poze in continuare : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " E de departe cel mai solid Pick-up pe care-l poti avea(nu intra-n calcul americane aberante) Daca-l poti omologa ca utilitar, e de nota 10!!! "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Luneta spate si rama de la ce masina este ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " dupa multe incercari si idei marete, am gasit solutia panoului spate Toyota 60 :wink: Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " dupa multe incercari si idei marete, am gasit solutia panoului spate Toyota 60 :wink: Da, da, o potriveala mai mare nici ca se gasea ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Deci acum ai o nissanotoyota yt 60 :ha: bravo Didone arata bine. Ce lungime are bena ? Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Da, da, o potriveala mai mare nici ca se gasea ! [ATTACH=CONFIG]124002[/ATTACH] Bune si 60-urile la ceva. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Am vazut si eu aseara jucaria, din nou :D a iesit intr-un mare fel, mai ales pe 35-uri :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 (editat) Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " proiectul terminat in propotie de 60% a fost vizionat si apreciat si la Impotmoliada 2011 ...acum intra din nou in atelier pt definitivare ,in ianuarie ar trebui sa fie gata ...speram..:h5 Editat Decembrie 27, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Niste poze daca se poate proiectul terminat in propotie de 60% a fost vizionat si apreciat si la inpotmoliada ...acum intra din nou in atelier pt definitivare ,in ianuarie ar trebui sa fie gata ...speram..:h5 Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 (editat) Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " S-au confectionat over-fender-ele si s-a pregatit masina pentru vopsire : Editat Mai 30, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 (editat) Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " S-a confectionat si bara fata : Si asa arata produsul final : Editat Mai 30, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " ................. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Felicitari Didone a iesit bine acaretul exact cum ti-ai dorit o masina pentru mai multe activitati, ai imaginatie bre ce sa mai zic... Stima Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Felicitari, foarte frumoasa masina. Intrebare....Goganu a vazut cat e de lunga ??? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Oricum a lu' Goganu e mai lunga :))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Felicitari pt. proiect. :bravo Si se pare ca nu esti singurul cu asemenea idei: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Nissan Patrol pick-up sau " a mea e mai lunga ! " Continuarea, aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89587-Nissan-Y60-pick-up&p=1020546&viewfull=1#post1020546 [ATTACH=CONFIG]245643[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate