Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lupte eroice pe urcarea din Azuga in Baiului

omoroka

Postări Recomandate

Re: Lupte eroice pe urcarea din Azuga in Baiului

m-as baga si eu, we asta voi fi liber. asta daca traseul se poate face cu AT-uri.

vazand pozele si filmuletul de la iesirea asta, m-am ofticat rau ca n-am fost si eu... la ce am vazut in imagini, AT-urile s-ar fi descurcat pe acolo, astea-s naspa doar pe noroi greu.

AT-urile cred ca ar fi mers cel mai bine la terenu ala

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faine peisaje.Noi am fost sambata in Semenic la Lindenfeld insa nu a fost deloc inghetat.

PS: Puneti si voi mana de la mana sa va luati macar o sufa de copac. Chiar este pacat sa va legati cu sarma aia de copacii aia de sute de ani.

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Pentru traseul sugerat de Georgenis sunt doua variante, vezi trackul atasat. Cea mai pertinenta este varianta nordica. Se vede mai bine conturata pe Google.

Trackul este aproximativ dat fiind faptul ca a fost creat in baza hartilor Garmin care cu totii am vazut cat de bune sunt :grin:

Traversare Neamtului.zip

Va salut !

Link spre comentariu

Faine peisaje.Noi am fost sambata in Semenic la Lindenfeld insa nu a fost deloc inghetat.

PS: Puneti si voi mana de la mana sa va luati macar o sufa de copac. Chiar este pacat sa va legati cu sarma aia de copacii aia de sute de ani.

A fost un caz izolat ce ai vazut acolo. Am folosit 2 sufe de copaci in cele mai multe din situatii. :h5

Va salut !

Link spre comentariu

cred ca stiu ce are blocantul tau.

e rupt partial, si in functie de roata care pierde aderenta, blocheaza sau nu.

duminica....hmmmmm....

George, n-am mai iesit de un an impreuna. hai, zi ca ti-e dor de mine :top

Va salut !

Link spre comentariu

s-au folosit sufe de copac la TOATE trolierile, ce se vade in poza respectiva este cablul de la un pajero dejantat pe care l-am gasit in padure.

sunt foarte sigur de asta pentru ca eu am le-am pus si mutat de cite ori a fost necesar. una portocalie de 2m si 13t de la thx si una galbena de 4m si 4t de la omoroka.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Chiar ar trebui sa-l credeti pe cuvant pe @omoroka si pe partenerii sai. Daca e pe udatura de adevaratelea , urcarea face in cateva ore iar coborarea (tot pe acolo se face tot in cateva ore + inca cateva. Exista un topic in care colegii (nu-mi amintesc exact toti participantii) respectiv Yonutz , Gaganu, parca si Goganu, Dok samd. au urcat si au coborat intr-o zi de vara de dimineata pana-n seara.

Eu am avut o singura experienta pe urcare " avec un peu de noroix :grin:", cea de care spunea @giorgel mai devreme si care este in acest filmulet cu goganel, alfonso, razvanuta si giorgel. On peu de noroix est equivalent avec 1,5 - max 3 cm.

BvmhkhCL4Xc

Link spre comentariu

E celebru filmuletul respectiv. Se vede inclinatia pantei mult mai bine . Felicitari pentru montaj .

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

George, n-am mai iesit de un an impreuna. hai, zi ca ti-e dor de mine :top

...simpaticul meu bercenar...sigur ca mi-e dor de tine:h5

de Julia nu zic nimic:ha::ha::x:al

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Pentru traseul sugerat de Georgenis sunt doua variante, vezi trackul atasat. Cea mai pertinenta este varianta nordica. Se vede mai bine conturata pe Google.

Mergem duminica au ba??

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Mergem duminica au ba??

As merge Duminica insa nu asta . E ziua fiica-mi si am pampoi mare acasa.

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Mergem duminica au ba??

Eu m-as baga. Vremea pare a fi frumoasa. Giorgel s-a aratat si el interesat dar mai trebuie sa vorbesc cu el la telefon ca este deja cu ploiestenii iesit azi.

Va salut !

Link spre comentariu

Eu m-as baga. Vremea pare a fi frumoasa. Giorgel s-a aratat si el interesat dar mai trebuie sa vorbesc cu el la telefon ca este deja cu ploiestenii iesit azi.

Daca organizesi ceva pentru sambata viitoare , M-as baga si eu ...:old

Defender 90 TD5
Link spre comentariu

ne vedem la metro baneasa la ora 8:00?

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

pe giorgel l-am auzit noi prin statie, azi, de pe Leaota. de fapt, cred ca ne-a auzit el si ne-a intrebat cine suntem, apoi n-am mai prins nimic...

profitati maine de vremea buna, cica de saptamana viitoare s-ar strica vremea...

Link spre comentariu

pe giorgel l-am auzit noi prin statie, azi, de pe Leaota. de fapt, cred ca ne-a auzit el si ne-a intrebat cine suntem, apoi n-am mai prins nimic...

profitati maine de vremea buna, cica de saptamana viitoare s-ar strica vremea...

da, ieri am fost pe la Breaza-Comarnic.

intr-adevar, am auzit voci pe statie si am solicitat imediat identificarea:h5

evident, dupa ce m-am prezentat. e bine ca ne-am intalnit macar si asa...in eter...

astazi s-a executat o iesire cu garnitura de morcovi.

ziua....gol alpin cu copaci razleti....inclinatie laterala...iarba inghetzata....

noaptea....padure....drum in rampa...un pic surpat.....pod de gheatza.....

eu mi-am luat o portie zdravana de caroten din'ala:ha:

va deschide omoroka un topic dedicat.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

... astazi s-a executat o iesire cu garnitura de morcovi...

sa va fie de bine, dupa gustarea cu morcovi. totusi, se pare ca astrele s-au "aliniat razlet" in we asta, pt ca si noi am avut 2 faze in care am ascuns niste morcovi, si baietii din Buzau la fel. vom reveni cu dovezi :grin:

Link spre comentariu

foarte frumos drumul, eu l-am facut in sens invers in septembrie, de fapt am facut o mare prostie, am urcat din Zamora, singur, ca o mica plimbare de duminica dimineata si am coborat in azuga.

la coborare am dejantat, apoi n-am vazut varianta din dreapta pe deasupra sleaurilor, drept care m-am pus pe-o parte, m-am descurcat, m-am troliat pe partea dreapta timp in care curgea benzina din rezervor, am reusit sa ajung cu bine jos dupa vre-o 3 ore de coborare, in schimb am invatat pe pielea mea ce stiam de fapt de la altii: si cel mai sor drum de off road poate sa fie o problema cand esti o singura masina.........:rules

the new rambler
Link spre comentariu

Pt cei ce cunosc urcarea nu mai este cazul sa dau explicatii insa pt cei ce nu o stiu va spun ca este grava atunci cand este noroi sau gheata.

Din poze sau filmari nu se vede deloc insa credeti-ma este grava.

La mine n-a fost chiar asa cu lupte eroice sau variante ocolitoare:

[video=youtube;-91cqfsqlAw]

Am facut traseul asta si pe noroi anul trecut cu pajero I din 85 si singura portiune unde m-am troliat a fost cea din filmul de mai sus (inainte de curba la stanga).

:cl
Link spre comentariu

Pentru cei care ati urmarit acest topic, "Luptele eroice" de acum o saptamana s-au transformat in "Risc maxim" la iesirea de ieri :ha::ha:

Mai multe puteti gasi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68148-Risc-maxim-spre-pasul-Predelus

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare