J.T Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Am onoarea sa va salut ! Ma numesc Ionut ,am 32 de ani ,sunt din Bucuresti ,posed un Cherokee `89 , 2,1 TD (va rog nu va luati de motorul meu :grin: e si el micut dar va creste) -novice in ale off road-ului dar..invat repede. :dr1 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 7, 2008 Autor Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: SALUTARE TUTUROR !!! Cateva poze cu agregatu` 8) ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 7, 2008 Autor Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: SALUTARE TUTUROR !!! poza :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 7, 2008 Autor Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: SALUTARE TUTUROR !!! alta ! 8) ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate