baghy Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Dragi posesori de Feroza ce ziceti? Facem o mini intalnire la Impotmoliada ?http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67583-Impotmoliada-2011-Un-trial-pentru-semenii-nostri-! Eu probabil o sa ma bag si in teren. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Suna interesant, se poate veni si fara taxa? (ca spectator) Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Suna interesant, se poate veni si fara taxa? (ca spectator) Bineinteles ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Vin si eu, sepactator daca sunt in buc in perioada respectiva... Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Re: Intalnire la Impotmoliada? Si eu, ca si anul trecut, o sa fiu prezent tot ca spectator. :ap Eventual, poate ne intalnim intr-un loc din Bucuresti si mergem impreuna pana acolo. Ce ziceti ? Editat Decembrie 6, 2011 de b77dbc Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Si eu, ca si anul trecut, o sa fiu prezent tot ca spectator. :ap Eventual, poate ne intalnim intr-un loc din Bucuresti si mergem impreuna pana acolo. Ce ziceti ? Buna idee. Din ce am vazut doar pe la Cernica e accesul. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Eu m-am inscris. Va astept sa-mi faceti galerie :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Eu m-am inscris. Va astept sa-mi faceti galerie :)) Ti-ai luat mt? :grin: da niste detalii unde ne-am putea intalnii si la ce ora sper sa pot participa ca si spectator Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Ti-ai luat mt? :grin: da niste detalii unde ne-am putea intalnii si la ce ora sper sa pot participa ca si spectator Nu mi-am luat Mt-uri ca nu are rost. Am niste Insa Turbo Winter Grip, rup pamantul :))) Caphonne, Ryder si b77dbc pot confirma :)) Ma bag la standard, sper sa fac fata. Ramane sa stabilim aici unde ne vedem pentru ca merge si Bogdan(b77dbc). Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? mai puneti ora si locul pentru sambata? Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Nu am stabilit nimic inca :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Nu mi-am luat Mt-uri ca nu are rost. Am niste Insa Turbo Winter Grip, rup pamantul :))) Caphonne, Ryder si b77dbc pot confirma :)) Ma bag la standard, sper sa fac fata. Ramane sa stabilim aici unde ne vedem pentru ca merge si Bogdan(b77dbc). Da asa este prindeau chiar bine gumele :).Bafta maine si distractie placuta! Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Ceva idei baieti? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Am fost, am participat, am privit cum se dau altii si am venit acasa. Nu am castigat nimic cum era si normal dar cred ca m-am clasificat pe la jumatatea clasamentului si am avut doar gume de iarna. M-am intalnit cu domnu Pacepa, cu Bogdan (b77dbc) si cu Cristi Cretu. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Bravo Baghy! Te-am urmarit de pe margine, ai mers foarte bine. Feroza ruleaza !!! Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Astept clasamentul sa vedem. Am pierdut vreo 10 secunde la faza cu antena si vreo 5 la o abordare cand nu am trecut din prima. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Felicitari Baghy:banana.Oricum ai scos un timp mult mai bun decat altii care au condus marci consacrate.Daihatsu ,o :lr putin cunoscuta la noi,dar daca e condusa cum trebuie,are multe surprize de oferit.Ai avut incredere in ea si nu te-a tradat:br. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Am menajat masina desi din poza asta nu pare. [ATTACH=CONFIG]125389[/ATTACH] Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Am menajat masina desi din poza asta nu pare. [ATTACH=CONFIG]125389[/ATTACH] Exact cand pierzi antena :ha1 Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 (editat) Re: Intalnire la Impotmoliada? Felicitari Baghy:banana.Oricum ai scos un timp mult mai bun decat altii care au condus marci consacrate.Daihatsu ,o :lr putin cunoscuta la noi,dar daca e condusa cum trebuie,are multe surprize de oferit.Ai avut incredere in ea si nu te-a tradat:br. n-ati fost niciunul anul trecut la Impotmoliada? sa fi vazut evolutia lui davema, la open...cu Ustahiad Azoref!!!!:br:h5a luat si premiu:ha: pe baghy l-am vazut in bucla, tot la doi pasi pierdea antena:ha: Editat Decembrie 20, 2011 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? n-ati fost niciunul anul trecut la Impotmoliada? sa fi vazut evolutia lui davema, la open...cu Ustahiad Azoref!!!!:br:h5a luat si premiu:ha: Nu am fost anul trecut dar stiu ca a mers bine si ca a luat premiu. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? La anu o sa ma bag si eu cu FEROZA daca gasesc copilot :grin: Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Si eu sunt hotarat sa ma bag, daca ma razgandesc, vin eu copilot :) Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Bogdane, am uitat sa-ti spun si sa va spun la toti. Am vorbit cu Pacepa si in curand o sa facem o iesire la gropa unde s-a tinut Impotmoliada. :banana Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Super, chiar aveam de gand sa va propun si eu asta :grin: Numai ca in perioada asta eu sunt cam aglomerat si o sa fiu si plecat din Bucuresti. Ideal ar fi dupa data de 3 ianuarie... Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate