baghy Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Nu acum. Probabil pe la jumatatea lui ianuarie. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Nu acum. Probabil pe la jumatatea lui ianuarie. Ai putintica rabdare sa facem treaba ca lumea......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Intalnire la Impotmoliada? Pai? Dati de stire ca vreau si eu... @Astral: se pune de o treaba? :banana VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Si eu :D. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Asta e treaba http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68745-Iesirea-traditionala-de-la-Calugareni-o-sa-fie-la-COMANA-! Cred.:grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Asta e treaba http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68745-Iesirea-traditionala-de-la-Calugareni-o-sa-fie-la-COMANA-! Cred.:grin: Yep ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) Re: Intalnire la Impotmoliada? Deci cine vine la treaba? Eu Florin baghy daca nu-i ok masina il iau eu sau poate prefera sa fie luat de altcineva :)) Ryder? Bogdan b77dbc? dcosmin daca nu a vandut masina :)? Pacepa am vazut ca vine. Alti colegi cu Daihatsu.....? Poate ne adunam undeva si plecam impreuna sau ne intalnim direct acolo cum vreti. Editat Ianuarie 10, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? La mine e mare problema. Sunt indecis daca sa ma duc la ski sau sa vin la Comana. :grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Ah corect mai ales ca a dat si ceva zapada si tu stai cu sculele in cui :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Nici yo nu-s 100% decis din cauza distantei destul de mari, dar sa vedem cine vine sigur si daca ne strangem cativa atunci poate vin si yo. Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? O sa vin daca imi permite masina. Probabil o sa-l aduc si pe Raul, un baiat cu o Feroza. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? O sa vin daca imi permite masina. Probabil o sa-l aduc si pe Raul, un baiat cu o Feroza. Ce a patit LOL-ul ? Scuze pentru :off. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Vechea problema cu apa. Maine o sa va dau mai multe detalii. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? nu pot... Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Eu as cam veni... VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Eu vin. Am renuntat si la ski, am renuntat la tot pentru voi. Abia astept sa ne vedem. :banana Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Prezent si eu :banana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Super mai vorbim zilele astea poate ne adunam sau gasim undeva pe traseu.Vin cu gratarul :). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Daca-i bal, pai bal sa fie! :B Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Baieti, eu zic sa ne vedem la Casa Iacob si ne conduce Gpscu pe camp pana la locul gratarului. Asa facem si noi putin off-road. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Da la 9 sau poate 9 fara ceva la Casa Iacob.Care avem statii ne mai auzim pe ele sau la telefoane. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Eu aveam statie dar cred ca mi s-a stricat. Lasand asta la o parte, ce mancam acolo? Eu nu am gratar dar poate am loc pe al vostru? Sau cumpara careva si dau banii. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? 1.adu statia stricata ca o duc la munca si poate ti-o repara colegii. 2.gratarul meu are 40/67 cm destul de in capator zic eu tre sa mai luam ceva carbuni/lemne din alea taiate de la benzinarie sau in drum prin padure poate adunam ceva vreascuri daca am loc iau si toporul.Mai am si un gratar din ala mic rotund cu 3 picioare care te inerveaza ca se balangane si se prabuseste daca nu esti atent daca e il iau si pe ala :)). 3.de mancare o sa iau ce e prin frigider ceva carnati de la Craciun niste carne din cea mai buna leguma porcul si mai vad. Mai luati si voi ce credeti si ne descurcam. De baut eu nu o sa beau alcool pt ca nu obisnuiesc cand conduc nici macar un pic. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? 9, MAXIM 9 SI 15. Casa Iacob sa fie, duminica 15 ianuarie centura Bucuresti. :banana Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? M-a sunat Lucian(Calutul4x4) si s-ar putea sa vina si el. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate