Caphonne Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Mamaaa ''Daihatsu Offroad Team''.Maine la 9 la Casa Iacob.sa nu uit sa iau lemne si carbuni. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Super iesiresa ne vedem cu bine si alte dati. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Pacepa ,spune-ne daca Google Earth a avut dreptate?:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Era buna si varianta lui a iesit la Calugareni teoretic si de acolo pe pe E 85 tot spre Adunatii Copaceni ca si noi.El a ocolit pe o parte noi pe alta.Poate mai facem o plimbare prin zona spre Dunare intr-un weekend cu soare. Oricum nota 10 pentru Pacepa care a batut atata drum. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Pentru cine nu a fost, recapitulez ce am mancat poate va starnesc vreo pofta. Carne de porc, doua feluri de carnati de porc, carnati porc+vita, pastrama porc, pastrama oaie, frigarui porc, ceafa porc, mici si aripioare de pui. Apa, bere si palinca de Maramuresc. Piper, sare, mustar si castraveti murati :)) Lasand gluma la o parte, m-am simtit foarte bine cu voi. L-am initiat si pe Raul in lumea noastra. Acum sa vedem daca prinde si el microbul iesirilor chiar daca nu il prea vad sa-si bage gumele 255/60/15 prin noroaie. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Am iesit intradevar cum spunea @Caphonne, dar pana in Calugareni, prin Budeni si Brastinari am facut offroad fratilor :dr2 Cat despre ieseala: super companie a baietilor din club feroza :wink: Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Daca era cu premii, Pacepa lua locul intai la categoria off-road-eri hipsteri :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Intalnire la Impotmoliada? Am iesit intradevar cum spunea @Caphonne, dar pana in Calugareni, prin Budeni si Brastinari am facut offroad fratilor :dr2 Cat despre ieseala: super companie a baietilor din club feroza :wink: Da drumul ala era cam praf acum 2 ani.Acum cred ca este super praf. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate