rocat Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Am un pajero cu discuri și etriere pe puntea spate și trebuie să-i schimb placutele defranare. Am inteles că trebuie o presă specială pentru a împinge pistonul în corpul etrierului. Trebuie împins și in același timp rotit. Se poate confecționa o astfel de presa? Ce pas trebuie să aibă filetul șurubului cu care faci presarea și rotirea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Schimbare placute franare punte spate Am un pajero cu discuri și etriere pe puntea spate și trebuie să-i schimb placutele defranare. Am inteles că trebuie o presă specială pentru a împinge pistonul în corpul etrierului. Trebuie împins și in același timp rotit. Se poate confecționa o astfel de presa? Ce pas trebuie să aibă filetul șurubului cu care faci presarea și rotirea? uite aici : http://www.youtube.com/watch?v=VFUfMXVWGIM poate te ajuta. stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rocat Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Schimbare placute franare punte spate mulțumesc mult pentru sfat. am fost la un service și am împrumutat o presa ca cea din videoclip și am rezolvat treaba relativ ușor. m-am chinuit să scot etrierul de pe disc, trebuind să deșurubez două șuruburi care fixau cablul frânei de mână. Presupun ca altfel se scoate etrieru la puntea spate. Știți cumva cum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate