Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare placute franare punte spate

rocat

Postări Recomandate

Am un pajero cu discuri și etriere pe puntea spate și trebuie să-i schimb placutele defranare. Am inteles că trebuie o presă specială pentru a împinge pistonul în corpul etrierului. Trebuie împins și in același timp rotit. Se poate confecționa o astfel de presa? Ce pas trebuie să aibă filetul șurubului cu care faci presarea și rotirea?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schimbare placute franare punte spate

Am un pajero cu discuri și etriere pe puntea spate și trebuie să-i schimb placutele defranare. Am inteles că trebuie o presă specială pentru a împinge pistonul în corpul etrierului. Trebuie împins și in același timp rotit. Se poate confecționa o astfel de presa? Ce pas trebuie să aibă filetul șurubului cu care faci presarea și rotirea?

uite aici : http://www.youtube.com/watch?v=VFUfMXVWGIM

poate te ajuta.

stima

Link spre comentariu

Re: Schimbare placute franare punte spate

mulțumesc mult pentru sfat.

am fost la un service și am împrumutat o presa ca cea din videoclip și am rezolvat treaba relativ ușor. m-am chinuit să scot etrierul de pe disc, trebuind să deșurubez două șuruburi care fixau cablul frânei de mână. Presupun ca altfel se scoate etrieru la puntea spate.

Știți cumva cum?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare