Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Land Rover Discovery_taxa de poluare

Marcel Mindrescu

Postări Recomandate

Buna,

Va rog sa imi spuneti cum aflu ce euro are un land rover discovery seria 2 fabricat in 1999 si care are trecut la punctul 14: 96/69/EG III. Masina are inca numere de germania si doresc sa o inmatriculez aici.

Nemtii imi spun care are Euro 3, are chiar si bulina verde de la ei. Dar nu sunt convins si doresc sa stiu sigur inainte de a merge la RAR.

Am vazut tot pe forum la voi ca in cazul in care are euro 2 se poate trece la euro 3 cumva.

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Land Rover Discovery_taxa de poluare

Daca e Disco 2 din '99 e Euro 2 din fabrica;daca are catalizator montat, si mentiunea in brief-ul mare, cu 98/69 EGIIIA, parca, ar fi Euro 3. Ai nevoie de facturi,acte de transformare in Euro 3, ca sa-l recunoasca RAR-ul,doar cei din Bucuresti fac asta.

Eu am reusit asta acum 3 ani,dar nu stiu care mai e treaba acum.

PS Fa-ti o prezentare ca sar baietii pe tine.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Re: Land Rover Discovery_taxa de poluare

Buna,

Va rog sa imi spuneti cum aflu ce euro are un land rover discovery seria 2 fabricat in 1999 si care are trecut la punctul 14: 96/69/EG III. Masina are inca numere de germania si doresc sa o inmatriculez aici.

Nemtii imi spun care are Euro 3, are chiar si bulina verde de la ei. Dar nu sunt convins si doresc sa stiu sigur inainte de a merge la RAR.

Am vazut tot pe forum la voi ca in cazul in care are euro 2 se poate trece la euro 3 cumva.

Va multumesc.

Salut. te rog sa-ti faci o scurta prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=753384#post753384

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare