Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

terrano 1990-td-2.7-ajutor- la cumparat de piese

xnx

Postări Recomandate

vreau amortizoare, abea am luat nissanul nus de unde sa iau la un pret mai decent,nu tre' neaparat de off ca nu ma duc la concurs cu ea si mai am nevoie de ceva piese pe la bascula,inca nu stiu sigur ce ca nu am dat-o jos. astept raspunsuri de la cei ce au terrano-multumesc. a, si un rezervor daca are cineva, am nevoie.
🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: terrano 1990 -ajutor- la cumparat de piese

vreau amortizoare, abea am luat nissanul nus de unde sa iau la un pret mai decent,nu tre' neaparat de off ca nu ma duc la concurs cu ea si mai am nevoie de ceva piese pe la bascula,inca nu stiu sigur ce ca nu am dat-o jos. astept raspunsuri de la cei ce au terrano-multumesc. a, si un rezervor daca are cineva, am nevoie.

Ia incearca aici:

0745.831.610

0727.357.083

021.316.27.79

(au magazinul langa gradina botanica)

Am luat de la ei niste piese ptr japoneze si chiar mi s-au parut ok!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: terrano 1990-td-2.7-ajutor- la cumparat de piese

mersi de raspunsuri,o sa sun maine la aia la botanica sa vad pret-calitate,am gasit ceva dar ba sunt pe fata prea scumpe ba pe spate la mai multe magazine :) unde aveau cu 175 ron-fata mi-au cerut 300 si ceva pe spate :)sau am gasit fata un model mai ieftin si spate alt model si nu vreau sa pun diferite

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare