AdrianKTM Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 In sfarsit m-am hotarat sa las pe bara batrana doamna, adica Dacia 1300 la venerabila varsta de 37 de ani, si 208.000 de km. Ce ma sfatuiti sa achizitionez pentru oras, o iesire la sfarsit de saptamana pe la tara (Drum forestier dar nu off road) merg prin offroad decat pe centura Bucurestiului. Vreau ceva relativ ieftin de intretinut nu Q7 sau masini similare, care sa ma bage in faliment, consum in oras pana in 12-13 maxim, 4x4 clar dar nu neaparat SUV sau off roader. Dupa ce am studiat putin piata am ajuns la urmatoarele: Volkswagen Passat Variant 2 litri diesel, 170 CP, cutie DSG6 4motion l-am gasit full options in banii in care ma incadrez, o a doua alternativa ar fi Audi A6 AllRoad, 3 litri diesel, quatro, cutie automata 239 caluti si Volvo XC 70, 2.4 D5 AWD, cutie G6, 215 CP parca versiunea Kinetic. Ce imi recomandati dintre aceste masini, stiu ca am dat niste motorizari necomparabile intr-o oarecare masura dar sunt pe la acelasi pret toate cele pe care le-am gasit si in stare foarte buna, toate din 2011, pretul este cam acelasi +/- 1500 euro, la o firma de leasing, au fost masini de testdrive si dealerul care le folosea pentru test drive a dat faliment, masinile au revenit la firma de leasing. Volvo XC70 este de la un particular dar in stare foarte buna, ce ma sfatuiti ca sa achizitionez, dar ceva care sa nu ma bage in faliment, sa nu ma coste 3000 de euro pe luna intretinerea fara casco fiindca ala oricum e scump. Daca aveti alte idei de masini din aceiasi clasa, sau chiar ceva SUV, offroader, ceva care sa se preteze la drumuri lungi, drumuri forestiere adica pamant batatorie ca la tara, mers iarna atat in Bucuresti cat si la drum lung, dar cu intretinere ieftina si consum pana in 12-13 maxim in oras, sau chiar mai putin bine inteles, cum am mai spus, dar nici ceva de care sa ma rog sa plece intr-o panta mai abrupta cum e Dacia mea, sunt bucuros sa aud propunerile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 (editat) Re: Versus auto! Pai vad ca deja ai un Audi Allroad...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=751173#post751173 .....ce nu-ti convine la el ? Toate masinile pe care le-ai enumerat mai sus nu vor fii "mai" off-roadere decat Audi Allroad pe care-l ai........ Editat Decembrie 2, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 (editat) Re: Versus auto! Am o Dacie, acel AllRoad este proprietatea tatalui meu, care din pacate nu locuieste cu mine, este model 2001 si are deja 240.000 de km dar nu asta este problema, eu pana acum am mers cu o batranica de dacie iarna si vara cu motocicleta, acum am reusit sa dau ambele motociclete si vreau sa trec la o masina, poate la vara, daca imi ajuta Dumnezeu o sa iau si o alta motocicleta dar ceva mult mai ieftin. Si Passat Variant mi se pare foarte solida ca masina, si are si un consum mai mic dar nu stiu ce sa spun... nu am condus nici modelul nou de AllRoad, cel mai nou model a fost cel din 2004 pe care l-am condus, si nici Passat Variant, decat cel sedan din 2007, avantajul la Vw ar fi ca in aceiasi bani il iau full options, la AllRoad nu am optiuni, vine cu cele stock si atat, nu exista dotari optionale pentru masina, si are un consum mult sub Audi, dar si putere mai mica, evident fiind motor de 2 litri. Noul model de Allroad ce consum are, cel vechi este foarte gurmand, noul model nu am idee care este consumul real, decat cel din carte, te rog frumos, daca nu deranjez prea mult poti sa motivezi de ce spui ca este mai offroader decat toate audi intrand in discutie tot modelul 4motion si cu pachet de drumuri grele la Vw adica scut metalic, garda inaltata si telescoape mai tari? Editat Decembrie 2, 2011 de AdrianKTM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Versus auto! Ok, atunci urmareste acesti pasi : -buget disponibil pentru achizitia masinii -utilizarea masinii : X% sosea si Y% off-road -defineste-ti clar ce va insemna pentru TINE off-road : forestiere batatorite, drumuri neumblate, trasee de dificultate tip open sau extrem, expeditii, etc... -buget disponibil pentru eventuale up-grade-uri : anvelope, jante, kit de inaltare, dotari suplimentare (troliu), etc -daca vrei in doua sau in 4 usi REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Versus auto! Sa lamurim: - Buget 25.000 euro; - Utilizarea in Bucuresti cam 300 de km pe saptamana si afara cam 200 + 100 drum forestier adica pamant batatorit, drumurile de la tara, pe care tren carutele si masini ocazional; - Buget disponibil ulterior maxim 3000 cu eforturi, dar as prefera sa nu mai bag bani ulterior decat un scut metalic, un bullbar, probabil alte chestii care sa imi protejeze masina si o statie CB; - Vreau 4 usi si cat mai mult loc pentru carat prin Bucuresti, nu chestii grele, decat acte si electronice care sunt foarte usoare (Nu asamblate). As avea o curiozitate daca nu deranjez si ma poate lamurii cineva, cat consuma un Touareg 3.0 diesel, 240 CP din 2008 cutie automata, jante pe 19, cauciucuri Dunlop de vara si Pirelli de iarna in realitate in Bucuresti si afara? L-am gasit SH la 73.000 de km din 2008, ceea ce pt un Vw este realativ putin, si mi s-a parut si un pret extrem de bun daca se va dovedii ca masina nu are nici o problema si sunt km. reali. Am facut un calcul de intretinere: RCA: 896; Impozit: 1079; ITP: 75 (150 de lei la 2 ani); Rovinieta: 121 Revizie: 1500 (Ulei + 900 de lei intretinere ce o sa mai apara desii nu cred ca va mai aparea nimic la un Touareg). Mi-as permite intretinerea dar depinde ce consum are, mergand destul de mult cu ea lunar, si oricum vreau o masina care sa ma tina cel putin 8-10 ani, tinand cont ca nu fac mai mult de 30.000 de km pe an deci 300.000 in 10 ani pt un Volkswagen mi se pare foarte ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! Salut. Putin haotice posturile tale. Tu vrei break dar de fapt ai vrea un SUV...esti nehotarat.Daca vrei ceva usor de intretinut intreapta-te spre Toyota RAV4, LR Freelander 2, Hyundai Santa Fe. Vrei ceva mai performant uita-te la Patrol, Land Cruiser. Parerea mea este ca nu merita un break gen allroad cu intretinerea si consumul unui 4x4 mai serios. Consum Touareg : 11-13 % urban, 9-10% extraurban. Exemplele date au fost conform bugetului si cerintelor tale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! Nu vreau neaparat un break sau un SUV, vreau ceva care sa se ptreteze nevoilor mele, adica sa pot sa ma descurc cu transportul la facultate, sa imi car pentru firma electronice si chestii usoare dar voluminoase, si la sfarsit de saptamana sa ma pot duce acasa, si sa mearga pe un drum de tara, iarna pe zapada, sa mai ies cu ea la munte o-data la 2 luni cand ma duc eu, poate nici atat si oricum o las la cabana sau unde stau ca prefer sa urc pe jos pe munte, e mai practic si mai frumos, nu vreau nici Hummer dar nici cine stie ce BMW M5 cu care daca am luat o groapa sa raman acolo. Daca nu sare de 13 in Bucuresti eu zic ca si Touaregul ar merita pana la urma. Intre un Touareg si un Land Cruiser pentru ce ati opta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! ...Intre un Touareg si un Land Cruiser pentru ce ati opta? Depinde la ce generatie de Land Cruiser te referi! Oricum vrei sa compari mere cu pere: sunt masini din clase diferite! Chiar si cele mai noi Land Cruiser-e sunt mult peste ce poate Tuareg-ul. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 (editat) Re: Versus auto! Sunt mult peste ce poate Touaregul in offroad dar nu pe sosea! Eu am nevoie de offroad adica drumuri forestiere, drumuri de tara, nu am nevoie sa alerg mistretu pe munte cu masina, vreau sa o folosesc ca masina de zi cu zi! Ca model in banii pe care ii am as putea sa ma orientez la un LC 150 din 2008 ala de 166 de CP sau 180 de 3 litri diesel automata, dar mi se pare ca Touaregu ca si finisaje interioare, ca si motor, consum, este mai ok care LC 150, ce parere aveti si cei care ati mers cu masina fiindca nu am condus in viata mea un Land Cruiser ca sa imi dau seama de realitate, nu decat de ce scrie in carte? P.S. Am gasit intr-un catalog de vanzari auto la o firma de leasing un Golf 4 din 2004 4motion break la 88.000 de km, golf 4 si 5 pana in 110.000 de km ambele la 3500, respectiv 7100 euro dar tractiune fata nu 4motion. Nu mai bine iau eu asa ceva, ca oricum ma tine, ii mai bag un scut metalic sub masina sa nu o lovesc, si imi pastrez restu de bani. Cat consuma saraciile astea de masini in Bucuresti. Cunoaste cineva aceasta masina, daca merita sa pastrez restul de bani, si sa iau ceva mai ieftin, sau dupa 2 ani ma trezesc cu ele pe butuci? Intretinerea ieftina la ele, eventual nimeresc si ceva automat, nu am treaba, daca nu si manual sunt perfecta dar imi e sa nu raman prin zapada sau in drum cu ele... Editat Decembrie 3, 2011 de AdrianKTM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! Depinde la ce generatie de Land Cruiser te referi! Oricum vrei sa compari mere cu pere: sunt masini din clase diferite! Chiar si cele mai noi Land Cruiser-e sunt mult peste ce poate Tuareg-ul. sefu' , cu tot respectul, cred ca ai vrut sa zici " chiar si cele mi vechi Land Cruiser-e sunt mult peste ce poate Tuareg-ul" AdrianKTM , Golf-ul este o masina joasa, degeaba ii pui tu scut ca tot nu o sa poti merge pe forestiere cu el. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! sefu' , cu tot respectul, cred ca ai vrut sa zici " chiar si cele mi vechi Land Cruiser-e sunt mult peste ce poate Tuareg-ul" Cu tot respectu': am zis exact ce am vrut sa zic! Si asta pentru ca cele mai noi sunt aproape SUV-uri pe cand cele mai "vechiute" sunt masini adevarate! Si Toyota nu e singura marca care a "patit" transformarea asta neplacuta. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! Cu tot respectu': am zis exact ce am vrut sa zic! Si asta pentru ca cele mai noi sunt aproape SUV-uri pe cand cele mai "vechiute" sunt masini adevarate! Si Toyota nu e singura marca care a "patit" transformarea asta neplacuta. In concluzie si alea vechi si alea noi sunt mai bune de cat Tuareg-ul :grin:, cu acelasi respect :h5 Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! Da, am vazut ca vorbesc prostii cu Golful dupa ce l-am studiat! Cum am mai spus sunt mai bune in offroad LC nu si pe sosea din cate am observat. Ce consum are un LC 150 din 2008 3 diesel euro 4 in Bucuresti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! parerea mea e ca..la banii aia sa iti iei un y61 sau o Toyota sau chair un Mitsubishi mai nou... pui anvelope de strada mergi normal si consumu va ramane cat de cat ok...sau de ce nu un X-Trail , sau RAV4 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! Da, am vazut ca vorbesc prostii cu Golful dupa ce l-am studiat! Cum am mai spus sunt mai bune in offroad LC nu si pe sosea din cate am observat. Ce consum are un LC 150 din 2008 3 diesel euro 4 in Bucuresti? Oricum mai putin decat un Tuareg, dar trebuie sa te gandesti ca la suv-uri sau all-road-uri nu ai treapta de forta care te poate scoate din muuulte incurcaturi. Nu stiu de ce zici ca nu sunt bune si pe sosea, cum zici tu in oras ca mergi mai mult nu e cu nimic mai prejos ca alta masina in cazul comparatie Tuareg, iar in afara merge cu 180 km/h, eu personal am mers cu LC cu 180 km/h mai vechi de 2008 si se comporta foarte bine. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! Oricum mai putin decat un Tuareg, dar trebuie sa te gandesti ca la suv-uri sau all-road-uri nu ai treapta de forta care te poate scoate din muuulte incurcaturi. Nu stiu de ce zici ca nu sunt bune si pe sosea, cum zici tu in oras ca mergi mai mult nu e cu nimic mai prejos ca alta masina in cazul comparatie Tuareg, iar in afara merge cu 180 km/h, eu personal am mers cu LC cu 180 km/h mai vechi de 2008 si se comporta foarte bine. La Touareg ai diferential cu low si high. Nu imi trebuie oricum 180 fiindca mai mult de 150 pe autostrada nu merg, probabil nici atat si 100-110 pe drum national, in Bucuresti nu ai unde sa te duci mai mult de 60... M-ati convins si am vazut si ce poate masina in cateva clipuri, dar totusi as mai avea cateva nelamuriri: - Care ar fi costul reviziilor la o asemenea masina? - Distributia este pe curea, lant sau pinioane (Cum este la Touareg si Iveco Massif modelul vechi) ? - Care este consumul masinii in Bucuresti, si care este afara? (Da insist cu intrebarea asta!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! Am mers de cateva ori cu LC 150 prin Bucuresti si nu mi s-a parut deloc confortabila. Suspensiile sunt foarte tari. In offroad, in mod cert e mai buna decat Tuareg-ul (nu stiu si decat editia 2011 de Tuareg, dar aia e / era f scumpa), insa nu cred ca e mai buna decat Discovery 4. Din astea 3 eu personal as alege Disco. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! Am mers de cateva ori cu LC 150 prin Bucuresti si nu mi s-a parut deloc confortabila. Suspensiile sunt foarte tari. In offroad, in mod cert e mai buna decat Tuareg-ul (nu stiu si decat editia 2011 de Tuareg, dar aia e / era f scumpa), insa nu cred ca e mai buna decat Discovery 4. Din astea 3 eu personal as alege Disco. Si eu doar ca nu imi permit un Discovery 4... este foarte scump! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Versus auto! Din ce vad eu, o pondere destul de mare in alegerea masinii, o are si "look-ul" pentru ca asa inteleg de ce inclini spre Touareg....... Practic, tu ai cam vrea o masina 4x4, in 4 usi, sa te descurci cu ea in oras, dar sa fie suficient de potenta si in off-road usor, maxim usor-mediu. Touareg-ul in cazul asta, are limitele oricarui 4x4 SUV si se va descurca onorabil in off-road usor(forestiere batatorite). Un Land Cruiser, generatie mai veche, gen 80 sau 100, nu va avea look-ul unui Touareg in oras, dar va fi in off-road muuuult peste Touareg si va putea fi up-gradat relativ usor, in cazul in care vei vrea ceva mai mult off-road......si vei vrea sigur ! :ha: Recomandarea mea ar fi o Toyota LC 120, motor 3.0 D4D si poti sa-ti faci o parere daca se apropie de ce iti trebuie tie rasfoind topicul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43905-Toyota-Land-Cruiser-KDJ120L-by-Watcher :h5 PS - La bugetul de care zici ca dispui, eu, pentru mine, as lua fara sa clipesc un LC 100 cu blocant spate, modelul VX, adica full-option : A/C, etc, etc..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 (editat) Re: Versus auto! Din ce vad eu, o pondere destul de mare in alegerea masinii, o are si "look-ul" pentru ca asa inteleg de ce inclini spre Touareg....... Practic, tu ai cam vrea o masina 4x4, in 4 usi, sa te descurci cu ea in oras, dar sa fie suficient de potenta si in off-road usor, maxim usor-mediu. Touareg-ul in cazul asta, are limitele oricarui 4x4 SUV si se va descurca onorabil in off-road usor(forestiere batatorite). Un Land Cruiser, generatie mai veche, gen 80 sau 100, nu va avea look-ul unui Touareg in oras, dar va fi in off-road muuuult peste Touareg si va putea fi up-gradat relativ usor, in cazul in care vei vrea ceva mai mult off-road......si vei vrea sigur ! :ha: Recomandarea mea ar fi o Toyota LC 120, motor 3.0 D4D si poti sa-ti faci o parere daca se apropie de ce iti trebuie tie rasfoind topicul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43905-Toyota-Land-Cruiser-KDJ120L-by-Watcher :h5 PS - La bugetul de care zici ca dispui, eu, pentru mine, as lua fara sa clipesc un LC 100 cu blocant spate, modelul VX, adica full-option : A/C, etc, etc..... Te rog frumos, daca nu deranjez prea mult imi poti spune de ce LC 100 si nu LC 150? Referitor la design nu ma intereseaza chiar deloc, mai mult consumul ma intereseaza si de aceea vreau generatie cat mai noua, chiar deloc nu ma intereseaza cat de frumos sau urat arata, sau chestii de genul asta, pentru mine masina este sa ma folosesc de ea nu sa o duc la expozitie! Si insist iar cu intrebarea... ce consum are in Bucuresti Land Cruiserul? P.S. Voi ati vazut asta despre Land Cruiser 150? este foarte lung filmuletul, destul de multe parti dar... o prezinta in amanunt si este... incredibila masina. Problema la ea este casco foarte scump si puterea si cuplul care pentru consum si capacitate cilindrica nu impresioneaza dar pentru mine este arhisuficient, este frumos daca era ceva mai lunga gen LC 200 dar... este ok si asa, am vazut ca sub masina sunt 3 scuturi, diferential, cutie si motor, dar sunt facute din tabla de conserva sau nu stiu din ce ca sunt subtiri, tabla de 0,3-0,5 cred... daca ar fi sa ii pun unul after market se pune peste acelea sau se dau jos? La Patrol se pune peste cel din otel, la Navara de ex. se dau jos cele stock, la LC cum este? Editat Decembrie 4, 2011 de AdrianKTM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! Te rog frumos, daca nu deranjez prea mult imi poti spune de ce LC 100 si nu LC 150? Referitor la design nu ma intereseaza chiar deloc, mai mult consumul ma intereseaza si de aceea vreau generatie cat mai noua, chiar deloc nu ma intereseaza cat de frumos sau urat arata, sau chestii de genul asta, pentru mine masina este sa ma folosesc de ea nu sa o duc la expozitie! Si insist iar cu intrebarea... ce consum are in Bucuresti Land Cruiserul? P.S. Voi ati vazut asta despre Land Cruiser 150? este foarte lung filmuletul, destul de multe parti dar... o prezinta in amanunt si este... incredibila masina. Problema la ea este casco foarte scump si puterea si cuplul care pentru consum si capacitate cilindrica nu impresioneaza dar pentru mine este arhisuficient, este frumos daca era ceva mai lunga gen LC 200 dar... este ok si asa, am vazut ca sub masina sunt 3 scuturi, diferential, cutie si motor, dar sunt facute din tabla de conserva sau nu stiu din ce ca sunt subtiri, tabla de 0,3-0,5 cred... daca ar fi sa ii pun unul after market se pune peste acelea sau se dau jos? La Patrol se pune peste cel din otel, la Navara de ex. se dau jos cele stock, la LC cum este? Vad ca in continuare este ocolit subiectul referiot la consumul in Bucuresti, sa inteleg ca trebuie sa ma astept la un 20 la suta de km? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! Salut Adrian. Masinile 4x4 cu o greutate aproximativ 2-2.5 To si cu motorizare de 3.0 au un consum asemanator urban/extraurban respectiv 11-13% urban si 9-11% extraurban. Fie ca am mers cu Discovery 3, Land Cruiser, Touareg, Q7 consumul este situat in aceste limite(conditii de utilizare normala). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ciorba Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! La un subaru forester,citroen c-crosser sau mitsubishi outlander te-ai gandit? Am o patima si-un dor / Sa-mi cumpar Nissan Patrol Sau Pajero de o fi / Dar cu troliu si simex-uri ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! Adrian, las-o mai moale cu observatiile......in primul rand ca nu e nimeni obligat sa-ti raspunda, fiecare posteaza benevol, in al doilea rand uiti ca a fost un we prelungit, in al treilea rand penultima ta intrebare a fost a fost la 11 si vrei ca in doua ore, cand ai posta ultima data sa ti se si raspunda ?!? Si poate pana la capat chiar nu sunt pe aici posesori de LC150, la asta te-ai gandit.....? .................. Am zis 120 si nu 150, pentru ca : -120 are deja proba timpului si deci mai multe sanse sa se priceapa lumea la el -motorul 3.0 D4D stiu ca este unul reusit, fiabil si cu consum in jur de 10-12% in oras si parca 7-8% in afara -prefer sa dau un sfat cand am un suport care sa-mi sustina sfatul (topicul lui Watcher, in cazul asta) -cu cat este mai noua, cu atat este mai electronizata si senzorizata masina, ceea ce nu e intotdeauna un avantaj......nu ca 120, ar fi putin electronizat, dar tendinta actuala este sa se electronizeze aproape tot..... -poti lua un 120 bun-bun cu mai putini bani...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! Nu am spus ca este cineva obligat sa imi raspunda dar nu am auzit ,,NU STIU", toata lumea in stilul romanesc, toti stim tot. Spui ca pot lua un 120 cu mai putini bani foarte bun. Cat inseamna mai putini bani, ce pret, si cat costa reviziile la o asemenea masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate