Astral Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! Nu am spus ca este cineva obligat sa imi raspunda dar nu am auzit ,,NU STIU", toata lumea in stilul romanesc, toti stim tot. Spui ca pot lua un 120 cu mai putini bani foarte bun. Cat inseamna mai putini bani, ce pret, si cat costa reviziile la o asemenea masina? Man......cel mai bine pui intrebarile astea, referitoare la 120, direct pe topicul lui Watcher......el stie detaliile astea si sigur iti va fi si raspunde ca e super de treaba ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! Ok multumesc mult! O sa incerc sa caut ceva explicatii si acolo dar nu stiu cati vor mai raspunde pe acel topic. 120 s-a facut si cu cutie automata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! Ok multumesc mult! O sa incerc sa caut ceva explicatii si acolo dar nu stiu cati vor mai raspunde pe acel topic. 120 s-a facut si cu cutie automata? Uite aici un topic dedicat intrebarilor referitoare la 120 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39821-Sfat-achizitie-Toyota-LC-120&highlight=sfat+achizitie Sau aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56946-sfat-achizitie-toyota-LC-90-100%28105%29-si-120&highlight=sfat+achizitie REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! Multumesc mult dar deja dadusem peste acele 2 topicuri, am citit cate ceva dar nimic legat de revizii, consum si comportament pe sosea, nu s-au dezbatut aceste subiecte legate de LC 120 sau LC 150 pe forum, am cautat peste tot la Toyota si cu functia search dar nimic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! :)) unde te astepti mai putin acolo gasesti, citesc ziarul Adevarul si observ un subiect: Prefectul de Teleorman in campanie cu un tanc modern. Un LC 150 la care cei de la Adevarul cum sunt carcotasi nu au dat decat consumul din carte, dar s-au interesat la producator de revizii: Taxa de poluare 0 euro Revizie 15.000 km (lei) 595 Revizie 30.000 km (lei) 1.285 Revizie 45.000 km (lei) 595 Concluzia: Cititi ziarul :)) P.S. Maine ii astept pe cei de la Cancan cu consumul :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! As avea o curiozitate daca nu deranjez si ma poate lamurii cineva, cat consuma un Touareg 3.0 diesel, 240 CP din 2008 cutie automata, jante pe 19, cauciucuri Dunlop de vara si Pirelli de iarna in realitate in Bucuresti si afara? . Am facut un calcul de intretinere: RCA: 896; Impozit: 1079; ITP: 75 (150 de lei la 2 ani); Rovinieta: 121 Revizie: 1500 (Ulei + 900 de lei intretinere ce o sa mai apara desii nu cred ca va mai aparea nimic la un Touareg). . impozitul ala e cca 2100 ron pe an pt 3.0 ! si dupa ce zice lumea pe forumu' vw Tuaregu de 3.0 consuma cam 15 minim... din ce spui tu ca ai nevoie, Toyota LC120 se potriveste cel mai bine. poti sa o transformi destul de usor in autoutilitara si scade impozitul la 450 ron si din cate am inteles scade si CASCO. consumul la LC 120 AT cu 4 trepte e cam 13 in BUC si vreo 9 afara. aia cu 5 trepte are consum mai bun un pic. de fiabilitate nu prea se pune problema, schimbi saibele la injectoare daca le are p'alea originale si cam atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! Adrian, sa-ti mai punctez cateva aspecte, putin off-topic, dar o sa-ti foloseasca : -ai o suma mai mult decat frumusica alocata pentru masina : ai rabdare ! Cand cumperi o masina, intai trebuie sa ai ceva rabdare sa apara exact ce cauti si apoi.....sa-i verifici actele ! Restul, se rezolva...... -referitor la faptul ca nu ai gasit multe informatii despre ce te intereseaza........te-ai gandit ca daca va veni cineva si va cauta tot despre Touareg sau LC 150, crezi ca va nimeri pe topicul asta ? Eu nu cred ! Era bine daca puneai un titlu adecvat (asta se gasea usor la "Cautare" !) si daca topicul era dedicat unei singure marci ! Acum aici sunt deja trei masini in discutie....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Versus auto! Sunt 2 in discutie, Touaregul nu impresioneaza cu nimic pe acest segment, la LC 120 nu vad pe net la vanzare modele automate. S-au fabricat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Versus auto! :carevezi ca siteurile de vanzari auto au un buton numit cautare avansata, unde poti alege sa iti caute doar masini cu transmisia automata, incearca asa si o sa vezi ca sunt destule LC 120 cu AT. bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Versus auto! Neata. Cele mai multe au transmisie automata si cum romanii sunt oameni cu bani :) cel mai des gasesti variantele cu echipare V.I.P. In concluizie rare sunt sansele sa gasesti una cu dotari basic si transmisie manuala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Versus auto! Echiparea V.I.P. dupa 120 este varful de gama cum este Luxury A/T AVS pe LC 150 sau mai exista variante de echipare peste la 120? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Versus auto! In cazul L.C. 120 VIP este nivelul de dotarii de top. Adrian, iti recomand sa te documentezi singur legat de dotarile masinilor si pe forum sa pui intrebari pur tehnice. Sunt unele informatii pe care le poti obtine singur foarte usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 (editat) Re: Versus auto! Ms mult, doar ca documentaria dupa net nu este in totdeauna corecta. spre exemplu consumul in carte este 11 si ceva urban si in realitate in Bucuresti masina ia 15, este un decalaj urias, o eroare in cifre imensa fata de ce este in carte, suspensia la versiunea VIP pe net scrie pe perne de aer si exista si fara... am vazut astazi la Unirea, am vorbit cu proprietarul chiar... deci nu sunt toate datele corecte si chiar nu vreau sa arunc o groaza de bani pe ceva care ulterior sa se dovedeasca (,) ca nu este ceea ce caut, daca era vorba de 3000-5000 de euro poate mai imi permiteam sa arunc cu banii fara sa ma documentez foarte mult, dar la suna asta in nici un caz, daca te-am deranjat cu intrebarile imi cer scuze dar... nu am gasit totul pe net corect! Editat Decembrie 5, 2011 de AdrianKTM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Versus auto! M-am plimbat cu LC120 in Bucuresti si consumu afisat de computer era de 11.3 daca nu ma insel, in fine intre 11 si 11.5, si s-a mers relativ agresiv... Concluzii: suspensii foarte ok, nu simti mare lucru cand treci peste denivelari; demaraj si reprize bune; caroseria e foarte bine lucrata; interior foarte bine lucrat si materialele folosite sunt de calitate; totu e bine inchegat, nu auzi scartaituri, batai si alti greierasi; confort interior bun, scaune cu sustinere buna, piele de calitate care nu se distruge usor. Nu mi-a placut insonorizarea, ori in Frontera ori in LC120, mi s-a parut la fel desi ma asteptam la altceva... dar asta se poate rezolva destul de simplu, nu ar trebui sa fie un factor decisiv... E o masina care merita studiata atent si daca o alegi nu cred ca o sa regreti... ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Versus auto! Neata. Cifrele legate de consum sunt relative. Eu din experienta personala pot spune ca au oscilat putin fata de cifrele oficiale. Un exemplu concret : un prieten cu acelasi model de Discovery are un consum urban 14.5L/100 km in timp ce eu am 13L/100 km in ideea in care am si o dimensiune mai mare de anvelope fata de ale lui cu profil M/T. Si peste toate astea desi cifrele oficiale aratau ca un Discovery 3 are consumul urban de 13.5L/100 km eu am reusit cu anvelopele de strada sa scot 11.5L/100 km . Totul este sa conduci eficient. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Re: Versus auto! Am studiat foarte bine si LC 120 si LC 150 si ambele au un consum mult peste ceea ce scrie in carte. LC 120 14-15 in Bucuresti la ora de varf si LC 150 sub 15 nu scade, nu poti sa obtii nici macar 14 in Bucuresti, probabil depinde si de masina, de cum este reglata si cat de ingreunata este (Troliu, scuturi, bullbar etc.) Daca are cineva, vad ca pe net exista decat de la modelul nou, m-ar interesa fisa tehnica de la Land Cruiser 120, a mai pastrat-o cineva de cand era publica? Modelul 120 din 2006 motorul de 3L are 173CP si 410Nm din cate am vazut pe net, sunt chipate sau ceva, sau cei de la Toyota au imbunatatit motorul fiindca imi suna bine rau de tot 410 NP daca ar fi fara chip... cuplu de camion! Editat Decembrie 6, 2011 de AdrianKTM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Versus auto! Acestea sunt performantele standard ale motorului. Am avut in posesie LC 120 4.0 benzina. Consum urban 19-20 %. Nu stiu de unde ai datele dar 15L/100 km ia in conditiile in care tragi in permanenta o ambarcatiune :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Versus auto! Nu era cel de 4.0 cu consumul de 15 era cel de 3.0 diesel automat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Versus auto! eu nu am prea inteles ce vrei, dar pot sa-ti spun urmatoarele: daca vrei un consum mai mic de 15 in oras, trebuie sa te orientezi catre o masina cu motor de maxim 2 l, si nu foarte grea. nu cred ca touareg cu 3.0 si automat consuma mai putin de 15 urban. cu Santa Fe 2.2 turbodiesel automat, consum sub 15 urban obtin rar de tot. nu te mai lua dupa fisele tehnice, alea sunt povesti de adormit copii. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Versus auto! Adrian, am inteles despre ce motorizare vorbeai. Eu am spus ca in conditiile in care cu o motorizare mai mare poti obtine un consum de 19-20l/100 KM nu vad cum un 3.0 diesel ia de la 15L /100 KM in sus in conditii de utilizare normala. Am fost in test drive cu LC 120 Diesel si consumul era de 11.5 l pe computerul de bord. Giorgel, nu stiu cum conduci tu dar la mine Santa Fe-ul 2.2 CRDI cutie automata ia in oras 8.5-9L/100 Km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Versus auto! Giorgel, nu stiu cum conduci tu dar la mine Santa Fe-ul 2.2 CRDI cutie automata ia in oras 8.5-9L/100 Km. nu cred. defineste trafic urban, si mai vb. SF II ia 8-9 la drum lung. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Versus auto! Eu nu pot "baga pe gat" nimanui informatiile pe care le ofer. Nu vad cum un motor de 2.2 pe o masina mult mai usoara poate consuma mai mult decat Discovery(e o comparatie pe care o pot face). Adrian, pana la urma ii vei regla consumul in functie de stitul tau de condus. Deja in discutie apar consumuri mult peste cele pe care le cunosc eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Versus auto! om bun, te-am rugat sa definesti trafic urban... hai ca o fac eu: ora 8 dimineata, 7 km de acasa pana la servici, 7 semafoare + 1 santier (podul Vacaresti-Mihai Bravu, peste Dambovita), timp de parcugere MINIM 30 minute.... daca, in conditiile astea, tu scoti consum sub 14-15% cu vreuna din toroapele alea, eu vand toate masinile si imi iau Dacia 1310 cu perfuzie:ha: sa nu ma iei cu stilul de condus te rog. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Versus auto! LC 120 automat de 3.0 cu ochii mei am vazut in Bucuresti consum de 15% ieri pe la ora 17 cand am mers cu persoane respectiva care o detinea, masina s-a comportat foarte bine dar nu mi s-a parut peste LC 150 in traficul din Bucuresti. De ce spuneti ca electronica poate fi un inconvenient, pica chiar atat de repede? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Versus auto! deci: ai 25-30000 EURO vrei o masina mare, cu multi CP si Nm, sa fie foarte bine dotata dpdv confort si gadgeturi, DAR sa consume putin si sa fie ieftina la intretinere. acea masina NU EXISTA. daca ai o problema cu consumul de combustibil, sfatul meu ar fi sa pui banii aia la munca, sa faca alti bani, pana cand vei ajunge la un nivel de venit la care un consum de 15% nu este deranjant. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate