Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Distantiere pt. roti

buhu

Postări Recomandate

Re: Distantiere pt. roti

FK Alloy wheel Spacers. Le-ai luat din Romania sau din Germania direct de la ei? Am vazut ca ai pus 2 pe roata. Una de 20mm si una de 10mm. Nu era mai ieftin/bine daca luai din prima de 30mm ?. In rest, marfa foarte buna. Le-am vandut/montat foarte multe pe masini sport "tunarite". Dupa zeci de liniute si cerculete nu a avut nimeni nici o problema. Si-s si ushoare in draci astea de aluminiu. Arata bine, felicitari :wink:

nu sant doua, e doar una de 3cm , are doar un canal fin care iti da impresia ca sant doua, le-am luat din Austria de la o firma de tuning.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand am avut pe aro flanse, am avut de 6-7 ori probleme grave cu flansele

se desfaceau aproape total, nu stiu de ce

mentionez ca am avut de cateva ori probleme si cu rotile (fara flanse)

acum pe ims nu am avut nici o problema

eu cred ca flansele trebuiesc sa fie cat mai bine facute, orice "bataie" sau diferenta de grsime a falnsei se reflecta in aparitia de asemenea probleme

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

cine imi poate face overfendere mai mari pt un L200 caci am flanse de 30mm si stropeste ,eventual sa se potriveasca in gaurile de la cele originale

-iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile

Link spre comentariu

Vizitator koala

Ar trebui sa pui din acelea de cauciuc, cum am eu pe autobuz ... sunt de diferite latimi [ 40-60-110 mm ] si se prind cu suruburi ... sunt flexibile si nici nu sufera prea tare daca lovesti masina cu ele de copac ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Eu le-am luat pe ale mele de la Luigi [ nissan4x4 ], si tot el mi le-a si montat ... nu stiu, probabil ca acum le aduc si altii ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare