RETI Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Salut ! Ma bate gandul la un 4x4 american, ma intereseaza care este MMA la ele caci cred ca sunt un pic mai usoare decat europenele sau asiaticele cu sasiu. Ma intereseaza in principiu daca pot tracta cu ele o remorca de 1 tona fara sa depasesc 3.5 tone. Ma intereseaza in principiu la cele cuprinse intre ani 1990 -2000 .mersi Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Date tehnice ford explorer expedition Buna ziua ! Explorer-ul are doua generatii in intervalul de timp precizat de tine, pe toate fiind prezent motorul V6 de 4.0, ocazional V8-uri in jur de 5.0. Exista si in versiunea cu doua/trei usi, si in cea cu patru/cinci usi. Si, atentie, exista si doar cu 4x2, adica tractiune spate. Dupa 2000 a aparut si versiunea "Crew Cab", cu cabina de patru usi si cutie in spate. La gol, cantareau intre 3690lbs si 4000lbs. Nu am date despre MMA si tow capacity decat la modelele mai noi, dupa 2005. Ca valori orientative, masa maxima remorcabila admisa (tow capacity) este 3000 - 3500lbs. Deci,remorca cu masa totala de o tona, adunata cu greutatea masinii, estimez ca se incadreaza sub cele 3.5 tone. Expedition e alta categorie, mai catre F150, as zice. Corespunzator, e mai greu, bate si catre 5.20 metri lungime. Modelul XLT 4.6 din 2000 are 4900lbs greutate la gol, iar masa maxima remorcabila este 5900lbs. Sau 8000lbs cu 5.4. Ambele motorizari au fost disponibile numai cu cutii automate. Oricum, cu remorca de o tona, eu zic ca ai sarit de 3.5 tone total... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Date tehnice ford explorer expedition Mersi mult, cam pe acolo apreciam si eu. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Date tehnice ford explorer expedition Salut, Pentru o remorca de 1 tona nu ai nevoie de Ford Explorer / Expedition. Daca vrei modele americane care sa corespunda nevoilor tale de tractare oferta este destul de variata. 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Date tehnice ford explorer expedition Vad ca stai in Canada ..poate nu intelegi tu prea bine nevoile mele aici in romanica..unde toata lumea fuge de modele de 4 litri americane...hahaah si la preturi mici ...eu mai am una americana si are la mine 15 ani.....si km se apropie de 800.000 . e adevarat cu 3 cutii de viteze schimbate ...dar tot e bine .pe gaz ..asa ca la cost /km stau super lejer.si inauntru stai pe canapea. Nu inteleg eu prea bine la ce te referi sau ce exmple o sa-mi dai de tractare sper sa nu imi arati calitatiile modelellor de dupa 2000 ca an de fabricatie.exemplifica , chiar mai facut curios. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Date tehnice ford explorer expedition Salut, Initial m-am gandit la modelele mai noi , dupa 2000, dar apoi am vazut ca te uiti la ceva intre 1990 - 2000. Ce am vazut ca modele sa se incadreze limitei totale de greutate ar fi: Jeep Ford Explorer Sport trac Chevrolet Blazer Si ar ma fi niste non-americane dar facute pentru nord america: Nissan Xterra Toyota 4Runner 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morsanul Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Date tehnice ford explorer expedition hop si eu cu Explorer-ul meu ! Este o masina super din toate punctele de vedere . Merg cu ea doar pe benzina. Ma gandesc sa-i pun o instalatie de hidrogen in vara asta ! Daca ai deja explorer inseamna ca sti ce poate si nu cred ca trebuie sa te lamuresc sa stai pe acelasi tip de masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Date tehnice ford explorer expedition hop si eu cu Explorer-ul meu ! Este o masina super din toate punctele de vedere . Merg cu ea doar pe benzina. Ma gandesc sa-i pun o instalatie de hidrogen in vara asta ! Daca ai deja explorer inseamna ca sti ce poate si nu cred ca trebuie sa te lamuresc sa stai pe acelasi tip de masina! daca ii pui instalatia de hidrogen sa ne pui si noua o poza cu tine aici pe forum ...sa vedem cu aratai inainte....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 (editat) Re: Date tehnice ford explorer expedition Reinviu topicul si cer si eu mai multe lamuriri despre motorul de 4 litri, pro si contra, cat de fiabil este? (4011 cm3, 152kw pus pe Explorer an 97/98). De ce fuge lumea de el? In afara de consum/impozit. La masinile astea (Explorer 97/98) ce sistem de 4x4 are? Cutie de transfer sau are si diferential central? (4x4 si pe asfalt). LE: se pare ca au existat ambele, pe V6 (4.0 litri) pana in 97 era cu 2wd si 4wd(H and L), iar din 97 a primit o noua caseta de transfer ce elimina 2wd, fiind inlocuit cu Auto (presupun ca avea diferential, deci 4x4 full time ca la cel de V8). "Four wheel drive V-6 powered Explorers receive a new electronic transfer case. The transfer case selection knob on the dash no longer has a "2WD" option, being replaced with "Auto"." Sursa: wikipedia Editat Octombrie 21, 2013 de rdk84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate