DAGTOYOTA Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 [flash=425,355:1fnr31nh]http://www.youtube.com/watch?v=3PLqz2VWROk[/flash:1fnr31nh] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: europa pacat ca cei ce nu stiu romana nu pot intelege......felicitari baietilor pentru transpunerea atat de reala a realitatii pe sticla..... Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Re: europa Am informatii ca versurile au fost traduse si in engleza tipa care le-a tradus chiar a scos ceva fain, expresiv si mesajul se mentine intocmai ramane sa vedem cand lanseaza baietii si varianta in engleza ca asa poate mai inteleg si altii It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Re: europa asa ceva merita promovat....desi cred ca o sa sara ca si muscati cei de la CNA sa vedem...chiar imi doresc sa iasa varianta in engleza pe piata Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 alte vremuri Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate