marian nicolae Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 (editat) salut! acum trei saptamani sau o luna spuneam pe un topic ca vreau sa-mi fac portbagaj si cineva dorea sa vada suporturile pe care le comandasem la magazin (imi cer scuze acelei persoane dar doar azi le-am primit) Editat Decembrie 6, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: suporturi portbagaj nissan patrol gr dupa ce e facut portbagajul pune te rog niste poze cu el. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: suporturi portbagaj nissan patrol gr dupa ce e facut portbagajul pune te rog niste poze cu el. sigur ca voi pune dar ma voi apuca de lucrare dupa sarbatori,vreau sa mai comand un set (4 buc) ptr. a imparti mai bine greutatea pe toata lungimea plafonului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: suporturi portbagaj nissan patrol gr salutare cate bucati sunt in set si cat au costat, eventual poti sa ne spui si de unde le-ai luat? mersi :h5 Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: suporturi portbagaj nissan patrol gr salutare cate bucati sunt in set si cat au costat, eventual poti sa ne spui si de unde le-ai luat? mersi :h5 in set sunt 4 buc. ma costat 70€ setul fara bare,magazinul se numeste FORSTINGER si a durat 3 saptamani pana am primit comanda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: suporturi portbagaj nissan patrol gr multumesc Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel1 Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Re: suporturi portbagaj nissan patrol gr Super ! Te ajuta destul de mult prinderile practic mai faci chenarele din bare si intarituri ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Iunie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2012 (editat) Super ! Te ajuta destul de mult prinderile practic mai faci chenarele din bare si intarituri ! Multumesc, dar sfatul a venit cam tarziu deja am facut portbagaj cu ele (cauta prin postarile mele ) Am cumparat numai un set ptr. ca am capatat de pomana inca un rand de suporturi care au acelasi sistem de prindere [ATTACH=CONFIG]143194[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]143195[/ATTACH] Editat Iunie 13, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate