Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stop!masina mea!

marian nicolae

Postări Recomandate

Re: Stop!masina mea!

Da-ne si noua locatia de gps sa facem un pic de curatenie de pasti pe acolo,gratis,fara bani.:ha:Or fi ei civilizati dar cred ca deseurile alea sunt intr-o curte a vreunei firme.Portbagajul mi se pare un pic cam inestetic in sensul ca nu este in ton cu masina.

Editat de dulceanu ionel

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da-ne si noua locatia de gps sa facem un pic de curatenie de pasti pe acolo,gratis,fara bani.:ha:Or fi ei civilizati dar cred ca deseurile alea sunt intr-o curte a vreunei firme.Portbagajul mi se pare un pic cam inestetic in sensul ca nu este in ton cu masina.

da normal ca este in curtea unei firme,am cerut voie inginerului si daca voi gasi data viitoare aluminiu verde promit sa il schimb sau poate ii pun furtun cu lumini ca se incadreaza perfect in santu profilului

Editat de marian nicolae
Link spre comentariu

da normal ca este in curtea unei firme,am cerut voie inginerului si daca voi gasi data viitoare aluminiu verde promit sa il schimb sau poate ii pun furtun cu lumini ca se incadreaza perfect in santu profilului

glumesc,ori cum nu este terminat si chiar daca nu da senzatia de putere este totusi foarte teapan si se poate modifica usor plus ca este foarte practic poti pune belciuge pe toata lungimea sinei si sus si jos si exterior daca scoti bandoul negru de plastic,se pot monta proiectoare pe toata lungimea profilului fara a gauri,se poate inalta si cel mai important ca pot sa-mi agat soacra de streang in mai putin de un minut doar belciugu sa si-l aleaga

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Ti-o venit de hac soacra de nu ai mai postat de aproape o luna?

Vezi daca sapi groapa altuia :ha:

Foarte frumoasa masina, si chiar imi place cum a iesit suportul de soacre, important e sa aiba rezistenta, ca presupun ca din 6 suruburi si e jos cand defilezi prin centru orasului, daca la alti nu plac.

Succes in continuare!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Ti-o venit de hac soacra de nu ai mai postat de aproape o luna?

Vezi daca sapi groapa altuia :ha:

Foarte frumoasa masina, si chiar imi place cum a iesit suportul de soacre, important e sa aiba rezistenta, ca presupun ca din 6 suruburi si e jos cand defilezi prin centru orasului, daca la alti nu plac.

Succes in continuare!

ba am postat si inca mult de tot,vezi la mica publicitate bazar diverse (fac curatenie in magazie) si portbagaju tine sigur chiar si doua soacre

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare