dulceanu ionel Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 (editat) Re: Stop!masina mea! Da-ne si noua locatia de gps sa facem un pic de curatenie de pasti pe acolo,gratis,fara bani.:ha:Or fi ei civilizati dar cred ca deseurile alea sunt intr-o curte a vreunei firme.Portbagajul mi se pare un pic cam inestetic in sensul ca nu este in ton cu masina. Editat Aprilie 11, 2012 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Aprilie 12, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Re: Stop!masina mea! Da-ne si noua locatia de gps sa facem un pic de curatenie de pasti pe acolo,gratis,fara bani.:ha:Or fi ei civilizati dar cred ca deseurile alea sunt intr-o curte a vreunei firme.Portbagajul mi se pare un pic cam inestetic in sensul ca nu este in ton cu masina. da normal ca este in curtea unei firme,am cerut voie inginerului si daca voi gasi data viitoare aluminiu verde promit sa il schimb sau poate ii pun furtun cu lumini ca se incadreaza perfect in santu profilului Editat Aprilie 12, 2012 de marian nicolae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Aprilie 12, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Stop!masina mea! da normal ca este in curtea unei firme,am cerut voie inginerului si daca voi gasi data viitoare aluminiu verde promit sa il schimb sau poate ii pun furtun cu lumini ca se incadreaza perfect in santu profilului glumesc,ori cum nu este terminat si chiar daca nu da senzatia de putere este totusi foarte teapan si se poate modifica usor plus ca este foarte practic poti pune belciuge pe toata lungimea sinei si sus si jos si exterior daca scoti bandoul negru de plastic,se pot monta proiectoare pe toata lungimea profilului fara a gauri,se poate inalta si cel mai important ca pot sa-mi agat soacra de streang in mai putin de un minut doar belciugu sa si-l aleaga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Stop!masina mea! Ti-o venit de hac soacra de nu ai mai postat de aproape o luna? Vezi daca sapi groapa altuia :ha: Foarte frumoasa masina, si chiar imi place cum a iesit suportul de soacre, important e sa aiba rezistenta, ca presupun ca din 6 suruburi si e jos cand defilezi prin centru orasului, daca la alti nu plac. Succes in continuare! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Mai 3, 2012 Autor Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Stop!masina mea! Ti-o venit de hac soacra de nu ai mai postat de aproape o luna? Vezi daca sapi groapa altuia :ha: Foarte frumoasa masina, si chiar imi place cum a iesit suportul de soacre, important e sa aiba rezistenta, ca presupun ca din 6 suruburi si e jos cand defilezi prin centru orasului, daca la alti nu plac. Succes in continuare! ba am postat si inca mult de tot,vezi la mica publicitate bazar diverse (fac curatenie in magazie) si portbagaju tine sigur chiar si doua soacre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate