pretorian Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 (editat) Dupa indelugi documentari mai ales pe forumurile de specialitate si negasind atv-ul suprem ( cu esp) pe nici unde sh :uameni am hotarat tot odata ivindu-se si o ocazie foarte buna sa cumpar un Suzuki Kinquad 750 Axi din 2008 destul de bine intretinut. Deocamdata nu ma pot pronunta asupra calitatilor lui, inca sunt la capitolul studiu :ha: si cateva poze spion din timpul transportului . Editat Decembrie 7, 2011 de pretorian Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " o alegere buna.sa-l folosesti cu placere.cu rotile originale nici nu prea-i nevoie de servo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " o alegere buna.sa-l folosesti cu placere. multumesc. Azi cand m-am dus la financiar sa-l i-au in evidenta am avut un moment de panica scurt deoarece pana acum nu m-am uitat in acte la denumire, m-am uitat la serii le-am verificat etc... dar la marca si tip nu m-am uitat sa vad ce scrie, de...... entuziasmul de moment :grin:. Cum spuneam, panica a venit cand completand cererea de luare in evidenta undeva trebuia sa scriu marca si tipul, asa ca ma uit in carte si :al stupoare scria : marca DRESEL tipul S7/AP//LT-A 700 nici decum Suzuki Kingquad :ang. Pentru cateva secunde m-am blocat, a inceput teoria conspiratiei :ha:(care la noi romanii functioneaza foarte bine :ha::ha:)daca e teapa, daca e facatura bla bla...intr-un final m-am calmat am terminat actele si m-am dus la o cunostinta care are service de atv-uri si m-a linistit. Ceva cu omologare la nemti nus de ce ....cu alta denumire. Si uite asa am tras o spaimaaa....de toata frumusetea :hw Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " Bravo , buna alegere susuki :h5 Am , atw si nu se compara cu patrolul nici la ungia mica ....ma folosesc in cartier :ha: ATW e un 4x4 slabut :ha: de acolo am plecat si eu :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " Sorine, nu compara mere cu pere :grin: :2dr Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " Felicitari pentru achizitie, si hai cu el la noroiala, ca acolo ii place. Cam cati km are din 2008 pana acum? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " multumesc, :x km. are 1218 fix si aia facuti pe asfalt, ex proprietar la luat de fite si eu cand l-am vazut nu mi-a venit sa cred ca nu a vazut noroi, l-am studiat peste tot pe toate partile si dedesubturile, e tiplaaa....inainte sa-l mozolesc eu :grin: trebuie sa ma ocup de o revizie sa schimb fluide filtre gresat etc.... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marocico8 Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " frumoasa achizitie , bafta cu ea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 (editat) Re: Am trecut la clasa " senior " Sa-l stapanesti sanatos si la cat mai multe iesiri cu el fara probleme. Editat Decembrie 21, 2011 de Alinf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " salut, multumesc, Linhaiul l-am vandut Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAM Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " sa-l stapanesti sanatos, mai pune poze:):h5 Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " :tk Imediat ce-l scot la o tura fac si poze. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Am trecut la clasa " senior " Asa cum am promis.... ramaseseam dator cu cateva poze si impresii, asadar nu pot face comparatie decat cu ce am avut adica linhai, pe scurt " nu exista comparatie" http://www.atvforum.ro/style_emoticons/default/hysterical.gif unde cu linhai-ul trebuia sa cuplez 4x4 cu asta nici macar in low 4x2 nu am cuplat http://www.atvforum.ro/style_emoticons/default/partytime.gif . Am facut o iesire scurta "prin spatele casei" daca pot spune asa. Cateva poze unele din teren cum ii sta bine jucariei. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2012 (editat) Re: Am trecut la clasa " senior " Sa mai reinviu si topicul asta, ieri 29.12.20012 am facut o iesire cu baietii asa de sfarsit de an, peste 90 km, cea mai lunga iesire a mea si ca timp, 9 ore si ca distanta, un raid frumos :grin:. Mers fara oprire raly raid aproape 20 km, cand ne-am oprit nu ne mai simteam degetul de pe acceleratie :ha2 Editat Decembrie 30, 2012 de pretorian Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Am trecut la clasa " senior " Pe vremea asta...pui trei randuri de manusi. La vara e o adevarata nebunie. Sa-l stapanesti sanatos. Frumos agregatul. Arata ca nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Am trecut la clasa " senior " Multumesc, degeaba pui 3 randuri de manusi daca nu faci miscare ingheti oricum. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Am trecut la clasa " senior " Frumos micutul utilaj. Sa-l folositi sanatos in continuare. Bafta ! 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate