flay Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 (editat) De vre-o doua saptamani, dupa ce am reparat si montat caseta de directie (alta discutie...) am intrat in alta belea,cu ocazia probei de drum. Pe drumuri de padure, urcare-coborire, am folosit HDC-ul la greu,fara sa fiu in viteza si cred ca l-am cam solicitat,oricum,am ajuns acasa cu o roata blocata(dreapta fata) si fum ca la concurs. Am scos repede roata,ca sa nu-mi incalzeasca anvelopa intr-un loc (tocmai ce am schimbat una de pe aceeasi roata,care facuse galma,cu citeva saptamani in urma),am dat drumul la lichid de la aerisire,si a tasnit cu oarece presiune,jet de 5-10 cm). A doua zi,hai sa montez la loc si sa vad de unde-i problema. Demontez etrier,scot pistonas,garnituri,tot, curat,montez la loc.Merge cind bag aer cu compresorul... Apropo,sa nu folositi vre-odata garnituri de la Britpart,ca nu merg,eu le-am pus pe cele vechi care aratau mult mai bine. Problema mare,taica-meu scandal,ai stricat masina,etc,tu cu computerul ala al tau(Hawkeye).Pentru cine nu stie, iar pe cei care stiu ii rog sa nu puna 100 de link-uri ca sa demonstreze ca stiau asta, masina asta are o mare problema cind vine vorba de sistemul de frana si de ABS. E vorba de un modulator (sau bloc de ABS) care ridica oarece probleme si toti sar pe el,fiind o piesa scumpa, de vre-o 2000 de Euro. E intr-un sistem cu unul sau mai multe module electronice, SLABS,BCU,senzori,three amigos,etc,si ele cu oarece pretentii si personalitati duble.Morcovul era tot mai mare pe ora ce trecea,minunea de modulator parca ma indemna la scandal. Au aparut piese de schimb pentru el, cea mai la indemana fiind "shuttle valve switches" vre-o 2 milioane in banii nostri; o piesa pasiva,fara de care masina poate merge linistit, rolul lor fiind de a demonstra ca este presiune in cele 2 jumatati ale modulatorului. Citeodata,intra lichid in el si contactele se scurt-circuiteaza si se aprind cele trei becuri in bord, ABS+TC+HDC, la mine nu s-au aprins deloc,dar la testare arata ca unul dintre "switches " nu era in regula. A doua zi,1 decembrie, scot informatiile necesare de pe un site de meseriasi de prin State si jos modulatorul. Prima parte, scot conductele, 2 de intrare,4 de iesire, mufele,vreo- 2-3, si suruburile de fixare,inca 3. Lichidul curgea,ca la taiat porcul,asta e... Incerc sa atasez citeva poze,daca nu-mi iese poate ma ajuta Ferry. Prima oara, se scot suruburile cu un imbus de 4 mm parca, si se separa cele 2 jumatati,partea mecanica, cu motorasul si cea cu hidraulica(pozele 1-2). Am suflat prin ele cu aer comprimat si cu spray de curatire a franelor,totul OK, ma asteptam sa gasesc ceva, un sobolan undeva sa-mi fi blocat circuitul de franare. Am mai scos doua valve laterale(poza 4),nu stiu cum se cheama exact,curat si acolo, emotie mare,o piesa de 3-4 mm diametru,ca o pastila,sare si dracu stie unde mai vine... norocul meu ca a doua inca nu era scoasa,o scot cu grija si vad unde trebuie montata. Ajung si la "shuttle valve switches" unde fac inspectia,masuratorile ca pe site-ul respectiv,totul e in regula(pozele 5-6). Pentru cei interesati, shuttle valve(poza 3) sint niste mini-pistonase actionate de lichidul de frana ce intra cu presiune din pompa de frana;in momentul miscarii acestora,odata cu trecerea lichidului prin canale,se apasa pe acele intrerupatoare sau switches,despre care multa lume crede ca au rol in functionarea franelor. Pistonasele respective au si niste garnituri de cauciuc, de cca 8-10 mm diametru,pe care le-am gasit undeva prin State,la vre-o 40 de dolari. Daca se uzeaza,trece lichidul pe linga ele,ajunge in intrerupatoare si la un moment intra in contacte, facind un mic scurt-circuit,si aprinzind becuri prin bord. La testare, si mie mi-aparea cu una din valve este inchisa una deschisa si alta deschisa in momentul calcarii franei(de fapt unul din pistonase,nu primea lichid de la pompa de frana si nu era calcat switch-ul respectiv). Am pus totul la loc,fac proba,nu merge! Mai scriu pe site-urile din UK,lumea,vezi ca e vorba de acele intrerupatoare,conducte blocate,etc. Nimic adevarat. Pe un site mai putin citit,un nene de vre-o 65 de ani, spune,"vezi daca functioneaza pompa de frana,sa nu fie blocat un circuit sau o supapa". Pun aer comprimat pe conducta, chiar de la iesirea din pompa, aerul trece prin conducte,modulator,furtun,etrier si frana tine beton! Comand vineri pompa la prietenul meu Duncan din Anglia, luni pleaca,vineri ajunge,sambata montata, frana merge beton! Concluzia: daca vre-o data va lasa frana pe 2 roti,diagonala, e vorba de un circuit al pompei de frana, schimbati-o sau reparati-o daca aveti meserie si piesele necesare. La mine, lichidul a ramas sub presiune pentru ca o supapa din pompa a ramas blocata si nu mai lasa lichidul nici sa intre inapoi in pompa dinspre etrier si modulator si nici dinspre rezervorul pompei,pentru a fi pompat de HDC. Frana merge brici,in toate conditiile posibile. Daca-mi da si mie voie cineva sa mai editez mesajul sa pot face comentarii la poze,va multumesc. Editat Decembrie 11, 2011 de flay 1 Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Problema la franare Discovery 2 + demontarea modulatorului ABS Multumim pentru tutorial! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate