Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anul competitional 2011 - experientele frumoase, dificile, memorabile, inedite

Postări Recomandate

Intrucat s-a mai terminat un an de concursuri, e un bun prilej sa ne reamintim cateva momente frumoase din 2011. Etape de campionat, cupe sau prietenesti au reprezentat tot atatea ocazii sa ramanem cu amintiri frumoase. O sa incep eu:

Bucovina 2011

Am plecat spre Bucovina cu un singur gand: sa nu ploua! Toata lumea cu care am vorbit imi repeta acelasi lucru obsesiv: daca ploua, lasi Patrolul acolo! Ajunsi la Gura Humorului am parcat si noi frumusetea de cazan langa masinile consacrate, singura noastra consolare fiind ca la open se dau si doua Dustere si un Aro!

2011-05-20_19-58-50_804.jpg

In prima zi am mers ca pensionarii (incet, dar sigur!) si...surpriza! Am terminat pe locul 5! Experienta lui V_Stef si-a spus cuvantul, eu l-am "ajutat" cu faptul ca Patrolul se misca suficient de incet incat sa nu greseasca traseul....:ha:

A doua zi a fost la fel de uscata ca prima zi, bun prilej sa aflu ca saracul Patrol nu urca nici macar pe unde urca Aro-ul lui Tudor din Iasi. Stef, in al noualea cer imi tot repeta: "Fa-i si tu o oferta de schimb, dai o diferenta, iei Aro-ul si putem sa urcam si noi"... Rautaciosi.

Terminam pe 5 (Aro pe 6:ha:), la trial suntem singurii care ne impotmolim, dar reusim sa ne pastram locul, in spatele mult mai titratilor Razvan Cirap si Miron Sorin... Pe I si II Regep si Tyh se anuntau candidati seriosi la titlu...

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Anul competitional 2011 - experientele frumoase, dificile, memorabile, inedite

A doua zi a fost la fel de uscata ca prima zi, bun prilej sa aflu ca saracul Patrol nu urca nici macar pe unde urca Aro-ul lui Tudor din Iasi. Stef, in al noualea cer imi tot repeta: "Fa-i si tu o oferta de schimb, dai o diferenta, iei Aro-ul si putem sa urcam si noi"... Rautaciosi.

Bre Razvane,faci o confuzie,Aro ul e al meu nu a lui Tudor.Acu sa mai pun putina sare pe rana,cind te-am depasit Aro ul mergea in 3 pistoane, se topise o fisa:ha:

Daca nu ti a placut sa te imping de la spate pe urcari,la anul schimbam,te trag la shufa:ha:

Daca tot m-ai botezat,anul viitor la Bucovina dai si tu un miel sau mai bine un berbecut la protap.De fapt Tudor mi-a fost copilot la Mures:grin:

Daca ramine pe 17mai,berea o dau eu ,cade fix de ziua mea:grin: :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare