dan Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Acuma cred ca o sa radeti de mine ca am venit si eu cu besina asta.e buna e a mea si imi place. :lol: :lol: :lol: o sa-mi iau si una mai performanta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 AIci te inseli...daca e bine reglata cu 4x4 mergi cu ea prin multe locuri teoretic inabordabile....ptr Dacia....totul e sa nu exagerezi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan Postat Iunie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2007 am spart vreo 3 bai de ulei pana acuma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 S-au inventat scuturile....nu stiai? :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan Postat Iunie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2007 s-au inventat si alea sparte? :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Nu...alea home-made care daca reusesti sa-l spargi....nu mai ai masina de mult :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan Postat Iunie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2007 apropo.....cum pot sa o inalt mai tare,ca e cam joasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 alpinman are un papuc 4x4 si a mers in locuri in care nu as fi crezut.. are si poze diveditoare :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Vezi ca mai e cineva aici cu Dacia 4x4 numai inca nu s-a prezentat... e proaspat... :D Bine ai venit! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Ce Dacie 4x4 ai, papucul sau cea de colectie facuta de Ceausescu? Inalt-o din arcuri putin. Vand piese patrol http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?p=3738#3738 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Conteaza pe unde mergi cu Dacia si nu cum o privesc ceilalti... Eu contiunui sa raman impresionat de aceasta masina si mai ales de unii posesori, din cauza faptului ca intalnesti oameni cu Dacia in cele mai nebanuite locuri, unde nu ti-ai putea imagina ca ajunge o masina normala. Eu chiar fac glume pe seama multor amici cu SUV-uri, care mai de care cu pretentii, spunandu-le ca in afara de faptul ca masinile lor sunt mai confortabile, din punct de vedere off road poti merge linistit cu Dacia, pe unde merg si ei... :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 (editat) cum sa o inalt? ca nu ma prea pricep la mecanica,sUnt bata :lol: Editat Septembrie 30, 2017 de Astral SUNT.....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=856522&viewfull=1#post856522 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 pai pui distantiere sub arcuri sau unele mai lungi, cred... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 daca ii pun distantiere cred ca scade stabilitatea......cred :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 pai asta vine de la sine ...nu poti inalta masina fara a deveni mai instabila....centrul de greutate se ridica si el.....din pacate legile fizicii nu prea pot fi suntate :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 daca ii pun distantiere cred ca scade stabilitatea......cred :roll: nu poti in general sa le ai pe amandoua. depinde in ce directie o iei. mergi mai incet :lol: . cate din masinile aste inaltate si cu gume mari crezi ca merg pe autostrada cu 150? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 eu merg :D (130.140 croaziera) daca ii pun distantiere cred ca scade stabilitatea......cred :roll: nu poti in general sa le ai pe amandoua. depinde in ce directie o iei. mergi mai incet :lol: . cate din masinile aste inaltate si cu gume mari crezi ca merg pe autostrada cu 150? http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu_nyc Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Va place Dacia asta noua de teren? :10 Acareturile din ograda: 1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc Trotinetele: 1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Mda arata intr un fel :g I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 cred ca cea mai importanta modificare pe care poti sa o aduci este o treapta a-I-a mai redusa (ceva pinioane din alta cutie de Dacia) sa compenseze lipsa reductorului. o alta modificare, relativ eftina, doua manete de frana de mana(stanga dreapta) sa compenseze lipsa diff lock si nu in ultimu rand, ceva cauciucuri mai de noroi, daca gasesti pe 14'' , daca nu, cauti jante pe 15'' vis-a-vis de inaltat, mare lucru pe fata nu se mai poate face, din cauza limitarii impuse de planetare. pe spate e simplu, niste "cercei" mai inalti la arcuri. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Dupa cum am promis unui membru al forumului, iata cateva fotografii... Sefii inca n-au aflat :grin: E singura ambulanta 4x4 din Maramures, desi e Dacie, am pus-o sa faca reclama clubului nostru... :D :D :D :c http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 daca ii pun distantiere cred ca scade stabilitatea......cred :roll: nu poti in general sa le ai pe amandoua. depinde in ce directie o iei. mergi mai incet :lol: . cate din masinile aste inaltate si cu gume mari crezi ca merg pe autostrada cu 150? ionutzt, te refereai la mine? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Va place Dacia asta noua de teren? :10 asta nu prea are de-a face nimic cu off roadul ..... e "conceptul" anterior actualui Logan Break (MCV) ptr SUV vor folosi Sandero http://www.informatiiauto.ro/premiera-s ... d3144.html , la care vad ca, cel putin deocamdata sper, nu se pune pba de 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate