Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DACIA 4x4

dan

Postări Recomandate

Conteaza pe unde mergi cu Dacia si nu cum o privesc ceilalti...

Eu contiunui sa raman impresionat de aceasta masina si mai ales de unii posesori, din cauza faptului ca intalnesti oameni cu Dacia in cele mai nebanuite locuri, unde nu ti-ai putea imagina ca ajunge o masina normala.

Eu chiar fac glume pe seama multor amici cu SUV-uri, care mai de care cu pretentii, spunandu-le ca in afara de faptul ca masinile lor sunt mai confortabile, din punct de vedere off road poti merge linistit cu Dacia, pe unde merg si ei... :mrgreen:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum sa o inalt?

ca nu ma prea pricep la mecanica,sUnt bata :lol:

Editat de Astral
SUNT.....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=856522&viewfull=1#post856522
Link spre comentariu

daca ii pun distantiere cred ca scade stabilitatea......cred :roll:

nu poti in general sa le ai pe amandoua. depinde in ce directie o iei. mergi mai incet :lol: . cate din masinile aste inaltate si cu gume mari crezi ca merg pe autostrada cu 150?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

eu merg :D (130.140 croaziera)

nu poti in general sa le ai pe amandoua. depinde in ce directie o iei. mergi mai incet :lol: . cate din masinile aste inaltate si cu gume mari crezi ca merg pe autostrada cu 150?

http://WWW.SUZUKI-4X4.RO

suzuki samurai 1988

smart fortwo cdi

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Va place Dacia asta noua de teren? :10

Acareturile din ograda:

1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc

Trotinetele:

1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R

Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc

Link spre comentariu

cred ca cea mai importanta modificare pe care poti sa o aduci este o treapta a-I-a mai redusa (ceva pinioane din alta cutie de Dacia) sa compenseze lipsa reductorului.

o alta modificare, relativ eftina, doua manete de frana de mana(stanga dreapta) sa compenseze lipsa diff lock

si nu in ultimu rand, ceva cauciucuri mai de noroi, daca gasesti pe 14'' , daca nu, cauti jante pe 15''

vis-a-vis de inaltat, mare lucru pe fata nu se mai poate face, din cauza limitarii impuse de planetare. pe spate e simplu, niste "cercei" mai inalti la arcuri.

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
Vizitator nr. 150

ionutzt, te refereai la mine? :D

Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...

Re:

Va place Dacia asta noua de teren? :10

asta nu prea are de-a face nimic cu off roadul ..... e "conceptul" anterior actualui Logan Break (MCV)

ptr SUV vor folosi Sandero http://www.informatiiauto.ro/premiera-s ... d3144.html , la care vad ca, cel putin deocamdata sper, nu se pune pba de 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare