Lipoveanu Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 (edited) .....iar asta e masina : http://team-go-on.forumotion.com/t660-datsun-patrol4wd-l60-1er-patrol-19631978 Edited December 13, 2011 by Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac01 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Re: patrol L60 masina ca masina dar tipa e traznet :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 (edited) Re: patrol L60 o masina foarte frumoasa, IMS-ul seamana cu Patrolul asta la capitolul finisaj interior :grin:. Edited December 13, 2011 by Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Re: patrol L60 o masina foarte frumoasa, IMS-ul seamana cu Patrolul asta la capitolul finisaj interior :grin:. Ai pus-o cu Lipoveanu !!! :ha: Sa compari de la IMS, chiar si numai un surub, cel mai mic, cu unul de la Nissan, e cea mai mare injuratura pe care puteai sa i-o adresezi !!! :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Re: patrol L60 Ai pus-o cu Lipoveanu !!! :ha: Sa compari de la IMS, chiar si numai un surub, cel mai mic, cu unul de la Nissan, e cea mai mare injuratura pe care puteai sa i-o adresezi !!! :ha::ha::ha: no... da nu o lua chiar asa :ha: ca si io am Nissan. Da am aut si IMS si am bagat de seama ca ii la fel bordu' :ha:. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Re: patrol L60 Daca era masina mea si se urca demoazela imbracata pe capota , o bateam cu urzici ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Re: patrol L60 Da da... cand nu ajungi la struguri zici ca-s acri. Si ce daca e imbracata? Bine ca nu are botnita. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Re: patrol L60 Bineinteles ...ca-s acri ... si ma strica la dinti ... ...Masina nu e acra ...doar neingrijita .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts