rommy20005 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Am fost in seara asta la Autoklass Vitan sa imi comand ornamentul de pe usa din dreapta ca imi sta pe creier lipsa lui. Era sa fac un stop respirator si sa o iau razna usor pe campii. Cand mi-au zis pretul nu stiam ce sa fac...sa ma ridic si sa plec fara sa mai zic nimic...sa mai astep 10-20 sec poate e vreo gluma...am ramas blocat si pana la urma l-am intrebat pe acel baiat daca glumeste, el mi-a raspuns zambitor ca nu, costa 1380 ron si mi-l poate aduce in 5 zile. Pun o poza cu cel din stanga sa va faceti o idee despre ce vorbesc . Daca ei vand vreunul sau e cineva interesat la pretul asta, eu ma fac sculptor. Editat Decembrie 13, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! Exista unele repere pentru care este cerere mare si apar si aftermarket si pentru care producatorul pastreaza niste preturi decente, si unele care sunt rar cautate sau nu au alternative aftermarket care sufera de aceasta problema. Spre exemplu, la avensis, un furtun de servo care este sertizat intr-un fel, costa la toyota 1800 ron + tva :uameni iar la manufacturat la aia care fac furtune sertizate vreo 200 ron... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! Salut m-am lovit si eu de o anomalie de genul aceste la un Vaneo aveam vevoie de un ornament tot de pe usa daca imi aduc aminte era undeva la 700 lei si la fel am ramas :al pina la ura am apelat la un prieten care era in Germania si mi-a adus tot setul de oramente in 200 euro, probabil ca si la tine este cam la fel acel ornament face parte dintr-un set care probabil costa 1380 lei TOT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! Din aur daca era si nu costa atat. O bucatica de lemn de 10\2cm Editat Decembrie 15, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! perfect de acord te duci la un mester sculptor...il deseneaza il face in lemn...si apoi ilimbraca in foita de aur cu ttul nu cred sa depaseasca 5 milioane...spor la studentii de arte.. lasa-i dracu pe aia de se cred pe alta planeta.. tu esti de vina daca dai si platesti pretul asta. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! cu scuzele de rigoare ca poate sunt off-topic dar tot datorita domnului mustacios care detine monopolul auto pe romania si pe ,,reprezentanta,, nu putem inmatricula si noi masinile in varianta ,,bulgaria,, dar pe romania si acum cica apare o noua ,,manevra,, a asigurarilor care culmea tot de la ,,el,, pleaca :old pana nu dispare jigodia sa stii ca asa vor fii preturile la reprezentante :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! cu scuzele de rigoare ca poate sunt off-topic dar tot datorita domnului mustacios care detine monopolul auto pe romania si pe ,,reprezentanta,, nu putem inmatricula si noi masinile in varianta ,,bulgaria,, dar pe romania si acum cica apare o noua ,,manevra,, a asigurarilor care culmea tot de la ,,el,, pleaca :old pana nu dispare jigodia sa stii ca asa vor fii preturile la reprezentante :h5 din cate stiu nu mai e jigodia la mercedes e alt jida zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! Bre macar la banii astia isi permiteau sa-l tina pe stoc? Sau la comanda? :ha: Am luat si eu cateva rahaturi de la AutoKlass Sud ... 100 de lei un furtun, 100 de lei un stop etc ... inca nu n-am avut ocazia sa ma bag in "ape adanci" ... Din ciclul "Reprezentante de visuri erotice" OPEL GTT ... 1.am constatat ca dupa 3 ani de garantie aveam filtrul de carburant care avea aceeasi varsta cu masina desi trecusem prin cateva revizii pe la ei unde trecusera in carnetul de service ca-l schimbasera. Nici macar nu au avut bunul simt sa verifice macar ca pe filtru era trecut anul de fabricatie ... 2.in garantie s-a dus ceva de la instalatia de aer conditionat (un rahat de buton) in luna aprilie ...desi masina era una uzuala, noua stiti cand am primit piesa stricata? In luna octombrie ... Fara cuvinte ... Imediat dupa garantie am vandut masina si nu mai vreau sa aud marca asta. :bleah consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! La Mercedes dupa 3 revizii (sau 3 ani de zile) , am constatat ca aveam filtrul de polen original pe masina. Jignitor la 1000 - 1500 ron / revizie. Ontopic : Nu ai incercat varianta dezmembrari germania ? Sunt pe Ebay sau chiar site-uri specializate care desfac g-uri. Poate ai noroc. Daca ai nevoie de cateva sugestii pot sa iti trimit pe PM. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! eu am gasit la autoklass o oferta buna la burduful de planetara - 600 lei! ce rau imi pare ca nu am profitat de ea... totusi, am constatat ca pana acum la toate piesele cautate autoklass e mai scump decat tiriacauto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! Ontopic : Nu ai incercat varianta dezmembrari germania ? Sunt pe Ebay sau chiar site-uri specializate care desfac g-uri. Poate ai noroc. Daca ai nevoie de cateva sugestii pot sa iti trimit pe PM. Ar fi binevenite ca sunt putin paralel. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! rommi..ia tata placaj traforaj..lac si construiestel tu...ca te pricepi dai in branza pe aia:ha::ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulele Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! Salutare, piesa aceea contine in ea nu doar o bucata de lemn, sunt peste 6 foi de furnir, partea de aluminiu sau plastic care vine prinsa in usa, vreo doua randuri de bait, 8-12 randuri de lac, slefuita de vreo trei ori si mai apoi lustruita. Am lucrat intr-o fabrica care producea ornamente de gen, pentru mai multi producatori auto nu numai cei cu steluta. Pretul oricum e enorm, dar daca te gandesti ca fiecare dubleaza pretul cand o trece prin magazia lui..... poate face 50 euro la iesirea din fabrica (daca se mai produce). Tot timpul cu fruntea sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! Salutare, piesa aceea contine in ea nu doar o bucata de lemn, sunt peste 6 foi de furnir, partea de aluminiu sau plastic care vine prinsa in usa, vreo doua randuri de bait, 8-12 randuri de lac, slefuita de vreo trei ori si mai apoi lustruita. Am lucrat intr-o fabrica care producea ornamente de gen, pentru mai multi producatori auto nu numai cei cu steluta. Pretul oricum e enorm, dar daca te gandesti ca fiecare dubleaza pretul cand o trece prin magazia lui..... poate face 50 euro la iesirea din fabrica (daca se mai produce). Se produce se produce, ca de aia-i pretul ala nesimtit. Asa ca ori este masina din '96 ori 2012, e acelasi ornament. Numai pretul e 2012 - AMG:ha: http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! Se produce se produce, ca de aia-i pretul ala nesimtit. Asa ca ori este masina din '96 ori 2012, e acelasi ornament. Numai pretul e 2012 - AMG:ha: Asta cu pretul cam asa este.La un moment dat am observat ca piese aproape identice dar pe marci diferite de masina, aveau si diferente foarte mari de pret.De ce?Pentru ca pretul unui reper(piesa) este de "X" la suta din valoarea totala a masinii.Adica acelasi ornament daca l-ai gasi si pe un Logan, el ar fi "X" la suta din valoare Loganului.Nu spun ca este corect, dar asa se calculeaza.Plus nesimtirea dealerului, plus, plus... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 (editat) Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! Nu toate componentele au preturi aberante eu am cumparat destule din reprezentanta la preturi destul de normale, dar sint unele mai ales genul ornamentelor ce sint foarte scumpe. Am intilnit la marci gen ford, renault preturi mai mari decit la mercedes(componente de suspensie). Iar daca ne gindim cit au costat masinile noastre de noi valoarea pieselor nu mai pare asa mare. Si pentru a intretine bine o masina cu valoarea de noua in jur de 80 000 Eur, normal ca nu e usor. Editat Decembrie 30, 2011 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA4Gklasse Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Pretzuri de porc la Mercedes G class ! E aberant pretul la ornament, si daca ne-am gandi ca probabil esti singurul care a comandat asa ceva in ultimii 10 ani in tzara noastra, atunci parca ai spune ca nu e asa scump mai ales de nou.....totusi, chiar daca comanda se face catre fabrica si vine original(nu stiu sa fie piese de caroserie contrafacute sau sub licenta pt G-klasse) nu vine numai piesa asta cu avionul/tirul ci vine intotdeauna cu inca enshpe mii de alte piese, pt ca tocmai de aceea si dureaza minim cateva saptamani pana ajunge. Chit ca e o piesa extrem de rara, putea fi si de S nou, w221 dar mai mult de 100E nu ar trebui sa coste, dar ei se bazeaza pe faptul ca nu gasesti altundeva(nu am auzit sa se dezmembreze v-un G daramite w463) plus cred ca mai mult costa sa il plateasca pe neamtul de cauta in magazie decat piesa in sine. Oricum piesele rare sunt scumpe si la modele mai vechi, mai ales consacrate, de ex un ornament de cauciuc cu insertie de inox pt W123(cobra) este 150ron, si dimensiunea e cam aceeasi cu a ornamentului acesta pt G.....dar e nou, de la reprezentanta si asta costa..... In alta ordine de idei as fi curios cat costa lunar un casco la un W463 precum acesta macar....:shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate