asap Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Salu, Ma intereseaza contra cost sa aduc pe platforma o masina de la neamt la buc, neaparat maine 14 dec sau poimaine 15 dec. astept cu nerabdare multumesc adi 0722.232.779 adi@247production.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: platforma neamt- bucuresti, maine sau poimaine Ti-am trimis PM:h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: platforma neamt- bucuresti, maine sau poimaine le multumesc tuturor celor care mi-au facut oferta de transport, pe privat sau la tel, insa eu caut o varianta care sa nu ma coste 1000 de ron, ceva care vine gol de acolo , in conditiile in care dau 1000 de lei pe transport nu mai e convenabil pentru mine deci, astept o varianta mai ieftina !!! multumesc mult Adi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate