shoricelu Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Am inceput sa am problema asta de cateva luni. Acum devine deranjanta pentru ca se manifesta si cand o urc cu 2 roti pe bordura. Prima data am observat ca nu o mai pot baga in viteza undeva pe malul Dunarii (la o partida de pescuit), dupa ce "executasem" o parcare putin atipica, pe o portiune cu o inclinatie de approx. 7-10 grade, masina fiind pusa putin pe diagonala (adica avand si o inclinatie laterala). M-am chinuit cu toate vitezele si nu a vrut. Am impins 10 cm de ea, am incercat iar si a intrat. Pe teren drept nu face problema asta. Mai nou, chiar daca parchez pe bordura cu 2 roti (pe aceeasi parte), mi-e foarte greu sa o bag in viteza. Sper - pana remediez problema- sa nu fac vreun rau la cutie. Sa fie de la tampoanele alea de deasupra de cutie? Sa se fi slabit? Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VAXXi Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Jimny nu intra in viteze (cu inclinatie in panta) Din cate am inteles, tampoanele slabite dau intai vibratii sanatoase la schimbator. Ulei in cutie este ? Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Jimny nu intra in viteze (cu inclinatie in panta) verifica si tu tamponul ala de sus. ala se rupe de obicei. iti dai seama doar cand ii dai span pe urcari ca iti atinge in caroserie cutia.... mai verifica si timoneria Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Jimny nu intra in viteze (cu inclinatie in panta) verifica si tu tamponul ala de sus. ala se rupe de obicei. iti dai seama doar cand ii dai span pe urcari ca iti atinge in caroserie cutia.... mai verifica si timoneria AHA!!! Pai cand plec de pe loc virat mai mult la turatie mai mare (span) sau chiar si pe drept cu turatie mare, simt vibratie de ceva in caroserie... Deci, cutia! Elevatorul o mananca! Multam fain! :) Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate