albinaru Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Cine trage cu ochiul prin cartea de identitate sa ne spuna? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: 4 runner - autoturism sau autoutilitara? Cine trage cu ochiul prin cartea de identitate sa ne spuna? autoturism Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: 4 runner - autoturism sau autoutilitara? Deci o mica diferenta de denumire (pe toate site-urile sunt puse la gramada hilux cu 4r) produce o mare durere la buzunare la inmatriculare... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: 4 runner - autoturism sau autoutilitara? Deci o mica diferenta de denumire (pe toate site-urile sunt puse la gramada hilux cu 4r) produce o mare durere la buzunare la inmatriculare... masina a avut mai multe denumiri comerciale 4 runner -Europa si state Hilux Surf -Anglia, Japonia Hilux -cu bena este autoutilitara Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 (editat) Re: 4 runner - autoturism sau autoutilitara? Hilux -cu bena este autoutilitara Nu neaparat ! Eu am avut Hilux din '91 si era trecuta autoturism mixt si plateam impozit ca la autoturism, adica mare. Care are 2 locuri(cabina mica) si bena mare cu siguranta este utilitara, dar cele cu 5 locuri...nu toate sunt trecute ca utilitare. Editat Martie 5, 2012 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: 4 runner - autoturism sau autoutilitara? Eu am un bus care este trecut "automobil mixt" si Hilux-ul double cab"autoutilitara N1".Intamplator ambele au motor de 2,4.Pe ambele platesc aceeasi suma la impozit - 760 lei Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelucry Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: 4 runner - autoturism sau autoutilitara? Autoturism . - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate