Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme electromotor ?

bog_eu

Postări Recomandate

Salutare tuturor,Bogdan ma numesc si am intrat pe forum,cu toate ca nu am masina 4x4,dar un prieten si-a achizitionat recent un Galloper din 1999 2.5 tdi.De cand a luat masina nu reuseste sa ii dea de cap,desi a stat intr-un service si baietii de acolo nu au stiut ce are.

Ca simptome,(cu baterie noua,electromotor nou),cand dai la cheie,electromotorul parca nu are forta sa dea motorul peste cap.Am pus masa directa pe electromotor si tot asa face.Am pus doua baterii,tot la fel.

Am facut mai multe incercari,fara succes.

As putea sa mai povestesc despre masina,dar scriu scurt,ca sa nu plictisesc pe nimeni.Am nevoie de cineva care se pricepe,sau de cineva care stie pe altcineva,care sa se priceapa .,sau poate un motor de pajero cu totul...nici nu mai stim.

Cu speranta ca voi gasi o rezolvare buna prin voi,va multumesc anticipat.

Daca nu cer prea mult am sa las si un numar de telefon,al meu,in caz ca se gaseste vreun binevoitor sa arunce un ochi in vreo zi-:0765.76.75.70-Bogdan --oricum voi intra in fiecare zi de acum :grin:

Toate bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare