smnviorel Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 buna ziua,va cer ajutorul din nou....am luat o vitara frumoasa din brasov saptamana trecuta.dupa ce am ajuns in constanta cu ea fara probleme,aici a inceput sa se auda un tacanit la motor.cei care se pricep la mecanica de pe forum mi-au spus ca este de intinzatorul lantului de distributie.am fost la un service care m-a tinut o saptamana fara sa se uite macar la masina,acum caut un service sau un mecanic bun care sa mai fi desfacut tipul asta de masina.poate sa-mi spuna cineva un service sau un mecanic de care a fost multumit in constanta? multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avantra Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! Uite aici. Vezi postul 10. Sper ca nu se supara nimeni... Experienta este singura in stare sa ne ofere informatie reala despre viata! (Mircea Eliade) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! Incearca -suna-l pe Nicu la nr 0722.822.574. ai numarul lui de la baciudibaciu . este un baiat tare bun si are la el la service un mecanic cu maini de AUR -Georgel ! nr meu de tel -daca ai nevoie 0744.280.320 cu bine baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smnviorel Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! multumesc pt recomandari,domnul sorin e ocupat,nu am avut noroc la dansul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smnviorel Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! am reusit sa ajung la service la nae,multumesc pentru pont,se apuca de ea pana de anul nou,multumesc inca o data! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! ce vitara ai cumparat de are distributia pe lant??? ce motorizare?? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smnviorel Postat Decembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! 2.0 benzina,V6,24 valve,cutie automata,136 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smnviorel Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! buna seara! revin cu rugamintea pentru o recomandare de mecanic sau service serios in constanta care sa se priceapa la vitara.....poate am noroc de data asta,stau cu masina prin service-uri de trei saptamani si nu s-a uitat nimeni la ea,doar isi dau cu parerea despre zgomotul pe care il face,ca ar fi piston,ca ar fi linie,ca ar fi cuzinet,nici eu nu stiu ce sa mai cred! de pe forum mi-au spus ca ar fi intinzatorul lantului de distributie....zgomotul nu se aude in fata la distributie,se aude in spate...multumesc pentru orice indrumare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! Viorel, stai un pic sa treaca Sfantu Ion, apoi le revine si celor de la service cheful de zgomote de Vitara. Am o banuiala ca pe moment nimanui nu-i sta mintea la asta. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! de ce nu descarci si tu manualul de reparatii in care gasesti tot felu de schme si te apuci sa desfaci tu si poate ii dai de cap fara ajutorul altor asa zisi mecanici. Bafta si sarbatori fericite! Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! daca erai din buc o rezolvam repede, dar totusi uite un nr de tel poate te pot ajuta cumva 0765333023 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! daca erai din buc o rezolvam repede, dar totusi uite un nr de tel poate te pot ajuta cumva 0765333023 De ce faci mishto de el ca tu oricum nu raspunzi la nimeni la telefon ?!? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! De ce faci mishto de el ca tu oricum nu raspunzi la nimeni la telefon ?!? :ha: raspund raspund, cand nu sunt si eu in rampa ,elevator etc,sau am vreo piesa in mana:ha: Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smnviorel Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! mi-a desfacut-o in sfarsit! patina e bucati, lantul e destul de slab,maine vedem cum e si intinzatorul! mecanicul mi-a spus ca masina crede ca a mers fara ulei pentru ca am uzura la cuzineti.are cineva idee unde pot gasi cuzineti pe original la cota standard la un pret bun si cat mai repede? pe unde m-am interesat pana acum sunt cam in jur de 100 ron perechea si vin in cel putin o saptamana! cel putin sunt multumit ca am gasit un mecanic care stie ce face si o face si din pasiune,nu il intereseaza numai aspectul pecuniar! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! scuze ca ma bag peste, dar un mecanic ce se pricepe sa verifice/remedieze chiulase stiti, in constanta? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! scuze ca ma bag peste, dar un mecanic ce se pricepe sa verifice/remedieze chiulase stiti, in constanta? Tot vii tu des in Bucuresti..........vezi in dreapta, Sten Back Comexim aka Nashu mare........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! Nu e buba mea, ca in bucuresti stiu si eu. Masina e a unui prieten din Cta si nu se risca la un drum Cta-Buc cu ea. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smnviorel Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! am un nr pt tine 0745032004,il cheama tony si are experienta pe japoneze... mult noroc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! Merci frumos, il stiu pe tony, l-am intrebat acu o luna si nu a putut sa ma ajute. Pe altcineva mai stiti? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smnviorel Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! spune-i sa incerce in spate la r.a.r. e un service,parca BLC se numeste.unul dintre mecanici are chiar vitara,1.6 mult noroc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ajutor,caut service sau mecanic in constanta! 0725538535 gigi sub podul din 4-5 pe drumul nou asfaltat cu sens unic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate