Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masina vanduta fara contract de vanzare-cumparare!A juns la niste tigani si nu o pot scoate de la impozit1

Mojocojo

Postări Recomandate

Re: Masina vanduta fara contract de vanzare-cumparare!A juns la niste tigani si nu o pot scoate de la impozit1

Mai e o solutie,te urci la volanul unui ,, animal ' ' cu o bara serioasa, de preferat o sina de tren si te avanti in dacia respectiva cu incredere. Dupa ce rezolvi problema,pui mana pe tel si suni la 112 ca sa anunti un accident fara victime si astepti frumusel cu actele in mana sa apara politia ...de acolo te descurci tu:grin:

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Masina vanduta fara contract de vanzare-cumparare!A juns la niste tigani si nu o pot scoate de la impozit1

sal si eu sunt in situatia ta ,de a vinde masina si nu a pute radia masina si sa iti vina amenzi,mie mi-au venit 4 amenzi de rovinieta si vro 4 amezi de la parcari din bihor.lam dat nin judecata si nimic .nu sa prezentat si sa tot amanat pana cand sa inchis dosarul .dar diferenta dintre mine si tine este ca eu am contract de vanzare de cumparare dar degeaba .singura solutie mai investesri vreo 4sau 5 mil si iti cumperi o dacie si il urmaresti .ii tragi una sa nu mai aiba ce sa faca cu masina si asa o duce la remat spor la treaba

Link spre comentariu

singura solutie mai investesri vreo 4sau 5 mil si iti cumperi o dacie si il urmaresti .ii tragi una sa nu mai aiba ce sa faca cu masina si asa o duce la remat spor la treaba

-Nu mai invatati la tot felul de prosti ca nu rezolvati nimic,incercati sa contactati persoane competente,daca tot dispuneti de 3-4 mil ptr rezolvarea acestor probleme.Si inca ceva.......,nu va suparati domnilor dar o mare parte din vina vi se cuvine din vari-motive.

-Cascati ochi bine ca altfel......ma refer la barbati !

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

sal da ce sa facem ,in situatia mea cu contrac de vanzare cumparae scos de la finante si tot imi vin amenzi de rovinieta leam timis scrifoare celor de la drumuri in buc,sti ce miau zis......ca nu ii intereseaza caci la politie eu sunt in evidenta cu masina eu sunt din cj si am vand de buna credinta la un domn din bn mam dus sal caut unde sta si ce sa fac ,,,,,,omul nu era acasa aoada de doua aoro .

deci nu lam gasit ce sa fac

lam dat in tribunal nu sa prezentat nici odat a si sa inchis dosarul si nu am rez nimic,ce sa mai fac daca cu ideia cu dacia:uameni

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

deci nu lam gasit ce sa fac

lam dat in tribunal nu sa prezentat nici odat a si sa inchis dosarul si nu am rez nimic,ce sa mai fac daca cu ideia cu dacia:uameni

-Bun,cum adica sa inchis dosarul?

Spune te rog ce scrie pe hotarare !

p.s.

Prezenta cump.(in aceasta speta ) la judecatorie nu este obligatorie...

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare