Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

In atentia poserorilor de land rover!

teddybear

Postări Recomandate

Buna seara tuturor!

Asa cum, probabil unii dintre voi stiti, infiintarea "Land Rover Owners Club Romania" a intrat in linie dreapta! Pentru continuarea demersurilor in vederea obtinerii personalitatii juridice, in momentul de fata s-a deschis un chestionar in topicul dedicat Clubului: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65758-Land-Rover-Owners-Club-Romania

Acest chestionar are drept scop alegerea siglei pe care o va utiliza Clubul pentru: documentele emise de Club, materialele promotionale distribuite de Club si, nu in ultimul rand, stickerele pe care toti membri Clubului le vor purta pe masini!

De aceea, toti cei care iubesc aceasta marca si care vor dori sa faca parte din acest Club, sunt invitati sa vizioneze propunerile si sa-si exprime optiunea lor in acest chestionar. (la inchiderea "urnelor" se vor verifica voturile si vor fi luate in considerare NUMAI cele ale posesorilor de Land Rover, indiferent de modelul detinut).

Va multumesc pentru atentie.

Editat de teddybear

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: In atentia poserorilor de land rover!

Personal nu am inteles logica. Daca nu esti posesor de LR, dar esti mare pasionat iti poti spune parerea, parere care nu va conta. Atunci ptr. ce trebuie sa mai dai din tastatura ?

P.S. Detinatorii de piese Land Rover ce statut pot capata la acest sondaj ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Personal nu am inteles logica. Daca nu esti posesor de LR, dar esti mare pasionat iti poti spune parerea, parere care nu va conta. Atunci ptr. ce trebuie sa mai dai din tastatura ?

P.S. Detinatorii de piese Land Rover ce statut pot capata la acest sondaj ?

Clubul, asa cum a fost gandit, se adreseaza atat posesorilor de Land Rover cat si pasionatilor/simpatizantilor marcii. Si unii si ceilalti pot deveni membri ai clubului insa, cu statut diferit in cadrul Clubului. Si cum atasamentul fata de marca nu poate fi probat deocamdata decat de detinatori, acest chestionar se adreseaza in special lor (similar, si mie imi place Toyota - anumite modele - dar nu suficient de mult incat sa stiu ce i-ar place unui toyotist <ca Max de exemplu> ca sigla a unui astfel de club). Evident, e posibil si sa gresesc, dar asta e logica mea.

Link spre comentariu

Buna seara tuturor!

!

De aceea, toti cei care iubesc aceasta marca si care vor dori sa faca parte din acest Club, sunt invitati sa vizioneze propunerile si sa-si exprime optiunea lor in acest chestionar. (la inchiderea "urnelor" se vor verifica voturile si vor fi luate in considerare NUMAI cele ale posesorilor de Land Rover, indiferent de modelul detinut).

Va multumesc pentru atentie.

De ce sunt invitat sa-mi dau cu parerea daca ea nu va conta ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Re: In atentia posesorilor de land rover!

De ce sunt invitat sa-mi dau cu parerea daca ea nu va conta ?

Cata vreme ai un LR in curte, chiar daca e pe butuci din varii motive, parerea ta conteaza! Si n-am spus-o numai eu!

Link spre comentariu

Pitonul avand in vedere ca are locul de simpatizant asigurat in LROCR poate vota linistit.

Cei care detin piese de LR ar fi bine sa declare, inainte de a vota, ce statut au: vanzator ocazional, simpatizant, simplu bagator de seama, etc.

Lista celor care au votat se va face publica la sfarsitul perioadei.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare