jighi Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 :hl:hl:hl salutare.. am un pajero mk2.2.5td cu super select si blocant la buton...mi se arde siguranta de 10a care tine de blocant si martori de la bord...daca stau pe loc nu se arde...cum ma pun in miscare in citeva minute sa ars..fara sa merg pe 4x4 sau sa pun blocantul.... daca stie cineva care este rezolvarea as fi recunoscator....material binenteles. va multumesc. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: siguranta de la blocant se arde in mod repetat... 10 amp pt un compresor, m-i se pare cam putin. Incearca una de 15, sau maxim 20 amperi. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: siguranta de la blocant se arde in mod repetat... astept un raspuns de la un profesionist......pot da foc la masina si in alte moduri....... multumesc....... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: siguranta de la blocant se arde in mod repetat... Pai daca vrei profesionist, mergi la service-ul din colt! Nu stiam ca tine de astrofizica aflarea valorii corecte a unei sigurante cand pe acel circuit ai un singur consumator. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: siguranta de la blocant se arde in mod repetat... daca stau pe loc nu se arde...cum ma pun in miscare in citeva minute sa ars..fara sa merg pe 4x4 sau sa pun blocantul... Nu cred sa fie alimentat compresorul pana cand nu actionezi butonul, nu? In plus, parca nici nu actioneaza blocantul daca nu esti in 4HLc sau 4LLc, adica 4x4 cu centralul blocat. Asta daca blocantul e montat de fabrica sau ca la fabrica. Siguranta probabil se arde din cauza ca un fir da pe undeva la masa din cauza de izolatie roasa sau asa ceva. Daca se ardea cand dadea comnda la compresor, atunci merita incercat cu siguranta mai mare. Parerea mea... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: siguranta de la blocant se arde in mod repetat... :brintradevar un raspuns plauzibil...chiar am gasit firele care duc la blocant zdrobite sub masina....le am izolat dar cred ca undeva mai a avut loc decojire fortata a firelor... dar totusi nu ar putea fi si din spatele panouluide sigurante....cind iau gropi se arde nebuna de siguranta....de 10A. :2dr pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: siguranta de la blocant se arde in mod repetat... Buna seara ! De acord cu Marse, considerand ca nu ai nici un consumator care ar avea consum prea mare din oarece motiv, blocantul nefiind activ. In plus, mai specifici si ca siguranta se duce doar cand te misti, nu si cand stai pe loc, deci tendinta este si mai puternica catre ceva scurt la masa. Daca eventual problema a aparut in urma unor lucrari la masina, trebuie identificat pas cu pas ce a trebuit miscat din loc si cat de mult, si pana la urma sigur vei localiza cauza. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 (editat) salut... masina am luat o julita rau pe dedesupt...va multumesc pentru ca mi ati confirmat crezurile mele...o sa iau firele cap coada si sigur o sa descopar fire intrerupte .... :tk dabia astept sa i rup cauciucurile in teren....:grin: Editat Decembrie 26, 2011 de Astral pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: siguranta de la blocant se arde in mod repetat... ai descoperit ceva ? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: siguranta de la blocant se arde in mod repetat... daaa...cablul de sub masina care duce la blocant era facut bucati...si inca ceva mai important...compresorul era picat si balanganea aiurea...l am strins la loc si am schimbat firul si acum merge perfect...am facut o iesire cu agregatul si ma uns la suflet...cu rotile lui pe 35 ..:wink: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate